Anubis_mg Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 am si eu o propunere .. propun scoaterea grasului din arena (LAHAP) pentru scaderea preturilor si a dupelor deoarece cand se fac dupe face direct 30 jwl si cresc preturile aiurea asha dak vor face 1 jwl pot baga pe 5 caractere ca tot nu au asa multe .... dak atirezolvat aia cu rena de la 10b la un ring care nu mi se pare o idee prea buna sa avem ringuri cu dragon ce sa facem cu ele :-?? totusi scoaterea lui lahap ar fi minunata pentru scaderea preturilor ... sa nu se poate combina 30 b & s 20.. 10 .. sau despacheta cand duperi vor face 1 jwl nu vom avea oferte de 1k jwl 2 k jwl asta e propunerea mea astept raspuns ... :cool2:
gigi_kent Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 A mai fost propunerea asta si s-a hotarat sa ramana in arena, pana cand se va gasi o modalitate de a impiedica duparea.Si daca crezi ca prin scoaterea lehapului, duperii vor inceta, te inseli :PIn loc sa faca 1000 de jwl pt un item, o sa faca doar 100, ca doar...preturile vor scadea.
-SomE- Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 #contra !#e bine unde e pus acuma pe moment, pana se rezolva problema cu dupe#eu sincer ma bucur ca pot impacheta jwl , la un trade nu trebuie sa dau sw uri .
galorDW Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 contra, dupe va fi si cu lehap si fara stai linistit :)
-HaO- Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 la fel si eu contra e mai frumos asa sa despachetezi jwl ale ale decat sa dai sw-uri mai bn ai pachete :)
WhiteBK Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Contra ca la cate jwl am impachetate nu imi imi incap pe acc daca le despachetez