Unreal Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Deci problema se pune in felul urmatorar trebui sa fie permis sa stam cu re off in arena atata timp cat suntem onDe ce ? simplu , uite un exemplu de ceazi au venit nu mai mult nu mai putin de 4 oameni cred care au dat pt fara sa intrebeunul dintre ei cred ca a dat party de aproximativ 10 ori nu era mai simplu daca aveam re off ?Re off este logic sa fie interzis atata timp cat sunt off sa pot fi oprit in caz de preluaredar atata timp cat sunt on pentru ce sunt pobligat sa stau cu re onnu vreau sa fac party nu ma intereseaza trade dar trebuie sa stau sa dau cancel la acei cativa buti care nu inteleg de vorba bunasi da puteti zice sa bag re off pana pleaca ... dar daca vine un admin intre timp :) imi iau suspend aiureaRog cei care nu au un punct de vedere sa nu posteze doar de dragul de a face posturi
al3xandru Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 daca ala iti da in continu si u ii si scri ca nu faci pt si tot continua cu destule poze ii poti da un ss pentru nesimtire lenjer :)