Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Fan_Tsu

Modificarea a 2 regulide cacao

Recommended Posts

Guest Fan_Tsu
Posted

4. KS la unul sau mai multi jucatori dintr-un spot

- Primul avertisment: suspend minim 5 zile

- Al doilea avertisment: suspend minim 10 zile

- Al treilea avertisment: suspend minim 25 de zile

- Al patrulea avertisment : suspend minim 40 de zile

- A cincilea avertisment: suspend minim 98 de zile

RECLAMATUL INTRA SUB INCIDENTA ACESTEI REGULI DOAR DACA RECLAMANTUL NU SE AFLA IN SAFE-ZONE

KS se pedepseste daca depaseste 2 minute.

Nu este obligatorie atentionarea.

5. KS la goldeni sau omorat jucator pentru BOK!

- Primul avertisment: suspend minim 5 zile

- Al doilea avertisment: suspend minim 10 zile

- Al treilea avertisment: suspend minim 25 de zile

- Al patrulea avertisment : suspend minim 40 de zile

- A cincilea avertisment: suspend minim 98 de zile

Cel care a venit primul la golden castiga dreptul de primul venit (dreptul asupra golden-ului). Primul venit isi pierde acest drept daca moare in timp ce se bate cu golden-ul. Se adauga pedepsele date de regula de PK pentru cei care il omoara pe primul venit (in timp ce se bate cu golden-ul sau pentru a fura BoK-ul).

NU ajutati (nici daca vi s-a solicitat acest lucru) la omorarea goldenilor.In caz de reclamatie nu va functiona sub nici o forma scuza "Doar l-am ajutat, i-am dat item-ul (BOK-ul)"!

Un jucator (party) nu poate ataca doi sau mai multi goldeni simultan.

Dupa cum se vede, in niciuna din reguli, nu esti obligat sa-l atentionezi pe cel care-ti face ks. Aceaste reguli sunt o PORCARIE. Nu stiu cine le-a realizat, dar v-ati chinuit atat ( ma refer la admini) sa-l potoliti pe WIZZ care facea vanatoare, iar cu aceste reguli incurajati vanatoarea.

Sigur, o sa spuneti: dar cine-l pune? Pai tocmai aia e, poate ai lag si ajungi la golden "primul", nu il vezi pe celalalt, ceva se intampla, pai nu e mai frumos sa-ti zica: "no ks, este al meu" si gata, nu se ajunge la postat

Exemplu: http://img37.imageshack.us/my.php?image=screen052822170001.jpg cu aceasta poza + 1 sg cu goldenu, ajungi sa ia celalat suspend => O PORCARIE

Regula cu ks pe spot, iar, se pot intampla atatea, nu vad ce era asa greu sa se fi pastrat regula precedenta.

In loc sa faceti un regulament sigur sau chiar mai simplu, ati ajuns sa-l stricati.

Acestea fiind spuse, astept sa treaca o luna fara niciun raspuns, ca sa stiu ca am vb de pomana >:D< Ca apoi sa ma cert cu Tyrexel pe mess sa-mi zica ca x a vanat mai frumos decat y >:D<

Posted

Acest regulament are cativa ani buni.

Acum s-au gasit revolutionarii care vor sa-l schimbe dupa interesul lor, prin urmare : impotriva.

Guest Fan_Tsu
Posted

are cativa ani buni? Cam cati?. In 2007-2008 cand jucam nu era asa. Nu sunt eu revolutionar, am dreptul sa-mi exprim opinia

Si ca sa ma scuteasca domnul de sus si altii din faimoasa sa alianta 8-| knavish a luat suspend din cauza aceleasi reguli -_- So... zip it -_-

P.S. daca are cativa ani buni 8-| Asta nu o face o regula buna ;)

Posted

poate ai lag si ajungi la golden "primul", nu il vezi pe celalalt, ceva se intampla, pai nu e mai frumos sa-ti zica: "no ks, este al meu" si gata, nu se ajunge la postat

la non rr cand te bati cu goldenul de +5 mai ai timp sa scrii "no ks, este al meu" ?

Guest Fan_Tsu
Posted

la non rr cand te bati cu goldenul de +5 mai ai timp sa scrii "no ks, este al meu" ?

Da, gasesti. Uite cum: /1 no ks => alt+1 -_- Cred ca ai timp sa bagi acest macro, nu?

Eu, fata de altii sunt pro oricarei reguli care permite discutia si nu direct postatul -_-

Posted

are cativa ani buni? Cam cati?. In 2007-2008 cand jucam nu era asa. Nu sunt eu revolutionar, am dreptul sa-mi exprim opinia

Si ca sa ma scuteasca domnul de sus si altii din faimoasa sa alianta 8-| knavish a luat suspend din cauza aceleasi reguli -_- So... zip it -_-

P.S. daca are cativa ani buni 8-| Asta nu o face o regula buna ;)

Regulile sunt aici pentru a fi respectate , nu schimbate dupa bunul plac al fiecaruia.

Posted

Contra

Daca esti pe spot si vezi ca vine cineva...poti sa-i zici, poti sa nu-i zici sa nu faca ks. Dar nu cred ca el stiind ca-i spotu tau va sta sa faca 2 min ks

La cea cu goldenul....nu prea ai timp sa mai si zici no ks si alte chestii...numa la qqq ti-e gandu.

E problema celui care vine si da in golden, nu a ta.

Bine inteles ca se mai gasesc si marlani care daca ai dat doar 1data in goldenu lor te posteaza, dar asta-i alta poveste....

Guest Fan_Tsu
Posted

nesimtirea deja este, deja multi profita de aceste reguli intr-un mod nu tocmai sportiv

@Cyrus, ai probleme serioase -_- Am zis ca nu le respect? Eu am venit cu o sugestie, iti place, bine, nu si mai bine -_- Ti-ai exprima parerea, dar exprimati-o facand referire la pro si contra nu la visul tau erotic care-l ai noaptea, referitor la ce ganduri am eu si la ce preferinte am.

Eu am vazut o neregula, din punctul meu de vedere, am semnalat-o. Nu am trecut prin niciuna din situatii, dar vad multi care trec, asa ca varianta cu bunul meu plac, pica -_-

@gigi_kent, eu zic ca ai timp sa apesi alt+1, sa iti intre macroul prestabilit, goldenii neavand o viteza asa mare :) Si asa cum 2 db-uri (pe putin, ca vad ca cyrus zice ca regulile au ani buni, asa multi incat ies la pensionare) s-a putut trai cu aceste atentionari, nu vad d c acum nu se poate reveni.

Posted

Acum s-au gasit revolutionarii care vor sa-l schimbe dupa interesul lor, prin urmare : impotriva.

Ti-e greu sa gandesti daca ar fi mai bine sau mai rau? Esti impotriva doar pentru a nu-l schimba "revolutionarii" :huh:

Sunt pentru introducerea atentionarii la spot pentru a elimina vanatoarea

La golden sunt impotriva, e greu sa pui mouseul pe el sa i se vada numele, pana mai scrii si x no ks...

Posted

Ti-e greu sa gandesti daca ar fi mai bine sau mai rau? Esti impotriva doar pentru a nu-l schimba "revolutionarii" :huh:

Sunt pentru introducerea atentionarii la spot pentru a elimina vanatoarea

La golden sunt impotriva, e greu sa pui mouseul pe el sa i se vada numele, pana mai scrii si x no ks...

Te inseli. Din 2005 au trecut multi ani ... si pana prin 2007 se juca cu atentionare "No Ks [nick]" dar odata cu scoaterea ei totul a mers mult mai bine . Asa ca eu nu vorbesc din " ce am visat azi-noapte" vorbesc in cunostintza de cauza.

Posted

si eu sunt pro daca s-ar putea inloc sa se faca lvl s-ar vana toata ziua pe server :)) sa ia nush care ban si tot asa in fine stiu k admini nu dau 2 bani pe asta o sa fie clar nu:))

Posted

mi se pare normal sa nu te atentionez...

regulamentele sunt facute in incercarea de a preveni "infractiunile" si de a le pedepsi dupa caz

atata timp cat actiunea de KS este considerata infractiune este logic CA NU AI VOIE SA FACI deci ce sens are sa te atentionez incalci regulamentul de buna voie ... ceea ce inseamna ca esti dispus sa "platesti" pedeapsa

Guest Fan_Tsu
Posted

@Cyrus, atat timp cat analizezi subiectul topicului si nu cine-l face, nu avem nicio pb ;)

@restu, daca ai lag la golden si nu-l vezi, ai suspend. Daca ai fost putin afk si te trezesti ca ti-a luat cineva spotu, dar nu esti sigur (luati ex plangerile imp lui knavish si blader) Nu traim intr-o lume perfecta in care lumea sa vb, sa inteleaga ca e doar un joc si ajungem sa ne vanam ca prostii. Aici vreau sa ajung, sa se schimbe regulamentul sa nu se mai vaneze.

Posted

@gigi_kent, eu zic ca ai timp sa apesi alt+1, sa iti intre macroul prestabilit, goldenii neavand o viteza asa mare :) Si asa cum 2 db-uri (pe putin, ca vad ca cyrus zice ca regulile au ani buni, asa multi incat ies la pensionare) s-a putut trai cu aceste atentionari, nu vad d c acum nu se poate reveni.

Nu cred ca dupa ce vezi pe desktop Lorencia golden drakon invasion iti mai vine sa stai sa tastezi /1 no ks....defapt cred ca si uiti; te duci direct la invazie.

Posted

Faptul ca nu exista intelegere intre voi nu este un motiv pentru a introduce atentionarea. Daca ai avea macro cu no ks, ar fi exact acelasi lucru. Cand iti pui un astfel de macro in folosesti imediat ce vezi pe cineva. Tu ca al doilea venit, nu vei vedea ce a scris ala inainte sa dai odata in golden. Aici e vorba de omenie, daca nu exista nu e vina celor care au scris regula.

Cat despre cea cu ks pe spot, s-a scos atentionarea pentru a arata ca nu se pedepseste acel "no ks" ci faptul in sine. Ca nu scrie in regulament nu inseamna ca nu puteti sa va atentionati intre voi, iarasi fiind vorba de intelegere.

Guest Fan_Tsu
Posted

spuneti ca nu aveti timp sa scrieti "no ks" sau sa apasati alt+1 sa intre un macro prestabilit, dar aveti timp, se pare sa tienti cursorul pe cel care va face ks si sa apasati "prin screen"

La faza cu tarcul am zis tot ce aveam de zis

Posted

Nu uita ca si tu ai facut o sugestie legata de party...

Poate ca si sugestiile legate de regulament is bine venite ...

Unele lucruri sunt de toata jena in el.

Cum ar fi proatsa exprimare atunci cand este enuntata o regula

Exemplu ... cum ca la preluare sunt necesare 3 printuri cu ''destinatar afk ?'' la interval de 5 minute

Ce intelegem prin la interval de 5 minute ..??

Va zic eu ....''destinatar afk ?'' trec 5 minte iar ''destinatar afk ?'' mai trec 5 minute iar ''destinatar afk ?''.

Asta e numai un exemplu .

Cred ca ar trebui revizuit de cineva care stie sa se exprime mult mai corect . Bafta

Posted

contra.

cand s-a facut regulamentul asta voi va jucati cu putza in nisip.

kthxbai :)

mai baiete tu vezi ce vorbesti acolo? regulamentul cu neavertizarea la ks pe spot este de 1 an - 1 an jumate nu mai mult :) si stiu ca in intervalul asta a fost o perioada cand s-a bagat din nou avertizarea , iar dupa ceva timp s-a scos :)

@ot : 1st : eu zic ca e bine asa cum e : nu e spotul tau , nu ai niciun motiv sa ataci pe el . end of story.

2nd : aici nici eu nu stiu cum ar fii mai bine , este si faza cu lagul pentru ca tu crezi ca ajungi primul , faci poza , dar in acelasi timp era altcineva acolo si se creeaza o mare confuzie si sa il mai si avertizezi nu prea ai timp oO.

Guest Fan_Tsu
Posted

contra.

cand s-a facut regulamentul asta voi va jucati cu putza in nisip.

kthxbai :)

hai pa, joc pe linkmania din 2004 -_-

Mai baieti, dar ks la golden.. "KS" = kill steal, am vazut plangeri cu ks cand ala doar a dat odata, unde este killul, unde a furat bok-ul? De ex, eu ieri ma plimbam devias la invazie si mergeam cu mouseul, in fata caracterului ( logic) si apare dintr-o data goldenul ( lag) am dat odata-n el, insa deja cineva il ataca, pai putea sa ma posteze dupa noul regulament -_-

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...