Jump to content
Guest Biggie_mac

Om pe Luna sau superfilm?

Recommended Posts

Guest Biggie_mac
Posted

Am vazut ieri pe calculator un documentar cu Teoria Conspiratiei in care erau prezentate dovezi conform carora omul nu ar fi pasit pe Luna. Nu stiu daca a mai fost subiectul asta dezbatut(sorry daca da), dar mie unul mi s-au parut fff adevarate dovezile. Am mai vazut un documentar asemanator pe Discovery, Prima si Tvr2. Sunt chiar curios sa aud si alte pareri.Pe langa dovezi cum ar fi lipsa craterului de sub modul, steagul care flutura desi nu exista atmosfera sau reflexia din casti si umbre mai multe ale astronautilor desi exista decat o sursa de lumina.....in documetarul asta am vazut si alte dovezi. Sunetul motorului modulului spatial atingea intre 400-600 Decibeli!!!! Si totusi cand vorbeau astronautii nu se auzea nimik. Cea mai concludenta dovada de departe am vazut-o pe documentarul de pe Discovery cand au prezentat o poza a unui astronaut pe Luna.....poza furnizata chiar de NASA! Au marit un colt la nu stiu ce rezolutie de cateva ori si se distingea clar cadrul unei usi deasupra caruia era un beculet rosu si cuvantul "EXIT". Aia pe mine m-a lasat paf. Voi ce parere aveti??????

Guest aur3lian
Posted

da si eu am vazut aceste documentare , intr-un documentar de pe discovery am vazut o fotografie pe care scria clar pe o piatra(pe luna langa lunar lander) litera C

NASA zicea ca era un fir de par pe lentila aparatului de fotografiat

eu nush ce sa mai zic

Posted

Eu zic ca omul a ajuns pe Luna, dar din motive de securitate nationala/mondiala pozele reale nu au fost date publicului. Cine stie ce au gasit pe acolo ... ? (probabil vreun clan de cs mai tare ca SK :>)

Posted

Am vazut si eu documentarul de pe Discovery. Si au pus aia punctul pe i(asa au zis ei):la lansare, ii ascultau atat rusii cat si nemtii. Daca ar fi fost o farsa ar fi urlat rusii in gura mare ca totul e fals. (Nu stiu cat de bine i-au ascultat).

Cand au testat modulul in desert, inaintea lansarii, el s-a defectat de cateva ori si cine stie daca nu s-ar fi defectat si pe Luna.

Pe de alta parte, mai e o chestie. Daca omul a aselenizat in 1969, de atunci, nu au mai avut loc alte astfel de misiuni. Oare de ce? E culmea sa zica: "Pai am fost acolo o data si gata", lucru care nu se potriveste cu natura umana. Apoi ar fi zis ca n-au suficiente fonduri si alte bla-bla-uri. Eu personal NU cred ca omul a ajuns pe Luna. Oare de ce nu s-au luptat sa ajunga si pe Marte? Sa nu-mi spuna mie cineva ca n-au fonduri. Aia e bullshit.

Posted

Pe Marte ? Un drum dus intors (cu tehnologia actuala) ar dura 14 ani. Cea mai longeviva "iesire" in spatiu a fost de 7-8 luni (?!). Cand astronautii (MIR) s-au intors pe Pamant au suferit de grave atrofii musculare (au pierdut 40 % din masa musculara) si tulburari grave are ritmului nictemeral.

Posted

Amstrong ala sau cum ii zicea nu a ajuns pe luna. totul a fost regizat. De ce ? SUA erau disperate ca rusii erau primii peste tot in ce priveste spatiul cosmic. Prima nava in spatiu, prima fiinta , primul om in spatiu, prima rotatie in jurul planetei etc. Guvernul era disperat ca, comunistii le-o iau inainte si tot timpul le da peste nas democratiei. Poate stiti ce paranoia era in SUA dupa 45 cu comunistii. Daca te supara vecinul, il denuntai la Politie ca fiind comunist. Si sa vezi ce o patzea ala. Ii distrugeai viata. Total ! Eu am vazut filmul cu "aselenizarea" , dar fara sa aud de Teoria Conspiratiei sau vreo alta critica. Insa mi s-au parut suspecte mai multe chestii. Nu am mai vzut filmul de f multi ani. Dar praful ala nu se ridica , desi atractia gravitationala era de 6 ori mai mica ca pe Terra. Si pe Terra ati vazut cum se ridica praful cand calci. Plus altele de care nu mi aduc aminte.

Prima oara cand am vazut atacata povestea cu aselenizarea era intr-o revista de limba engleza : Discovery. Nu stiam de canalele Discovery pe atunci. Nici nu stiu daca era vreo legatura. Revista aia era pentru cei care voiau sa invete limba engleza. Avea si caseta audio. Oricum , era f interesanta si bine facuta. Si argumenta f bine si combatea toata operatiunea cu aselenizarea. Si era din state revista.

La noi nu este asa democratie. De ex , daca vreun ziar scrie ceva de Mazare de rau, ziarul ala nu mai apare in ziua aia in tot judetul Constanta. Nu stiu daca si prin alte judete se mai practica.

Concluzia : NU CREDETI TOATE BALIVERNELE AMERICANILOR ! Ati vazut si povestile cu bomebele irakienilor, ce bluf au fost. Nu puteau sa zica pe sleau : bah avem nevoie de petrolul irakului ( NUMARUL 2 in lume la resurse petroliere).

asta e lumea - incercati sa vedeti printre randuri adevarul !

ps : tot rusii au avut si prima statie spatiala = MIR !

Posted

Pe Marte ? Un drum dus intors (cu tehnologia actuala) ar dura 14 ani. Cea mai longeviva "iesire" in spatiu a fost de 7-8 luni (?!). Cand astronautii (MIR) s-au intors pe Pamant au suferit de grave atrofii musculare (au pierdut 40 % din masa musculara) si tulburari grave are ritmului nictemeral.

How come u know this ? :>

Filmul pe care lam vazut eu nu era cel dp Discovery ... si cel mai bine imi aduc aminte despre faza cu craterul . IN momentul aselenizarii trebuia sa se faca un crater si in poza NU este crater + sunt o gramada de alte lucruri care dovedesc ca SUA nu au fost pe luna

Guest Biggie_mac
Posted

Mah deci e clar ca nu au fost.Tot pe discovery am vazut asta. Pana in anul 1600 si nu mai stiu cat Area 51 era un simplu institut de cerectare. Cu cateva luni inainte de selenizare Area 51 ar fi fost marit(ca suprafata) si super bine pazit. De atunci au inceput sa apara cratere ciudate asemanatoare cu cele de pe Luna.....de aia multi zic ca acolo este de fapt un institut de cercetare militara unde de altfel ar fi fost filmat si aselenizarea! Si au bagat in fata ca paravan chestia cu extraterestrii si acel OZN cazut in Roosevelt! Daca intr-adeavar ar fo fost adevarata aselenizarea atunci cum se explica moartea ciudata a tutoror celor 10 astronauti de pe Apollo? deci dupa mine e clar ca nu au fost. Inca si acum e greu dupa mine. Apropo crazy19 nu a fost decat o aselenizare pana acum ci 6! Dar si rusii au facut astfel de smecherii numai ca ei au fost destul de cinstiti sa o recunoasca. Cand au trimis primul robot care cica sa recolteze nu stiu ce probe de de pe Marte.....cumva s-a aflat adevarul si la o luna dupa au recunoscut adevarul ....nu era robot acolo sus era de fapt unu om care lucra pt rusi si din cauza radiatilor(nu mai stiu ce lucra) mai avea o luna de trait si l-ar fi trimis astia . Eu asha am vazut tot pe emisiunea asta! A..si in legatura cu viatza pe Marte.... ca ar fi vazut ei apa si chestii.....o exista viata dar nu pentru noi. Din cauza radiatiilor ultraputernice si din cauza faptului ca atmosfera este de 600!!!! ori mai densa decat pe pamant e mica sansa sa supravietuiasca ceva acolo! Tot discovery :> ... bine draq ca la noi Discovery e gratis nu ca in alte tazari unde se plateste!

Posted

Cine stie ce au gasit pe acolo ... ?

Ce au gasit acolo poate sa vada oricine cu un telescop mai performant.

Eu unul nu cred ca au ajuns acolo in 69. Pur si simplu mi se pare imposibil pt tehnologia anului 1969.

Posted

Poti sa vezi componentza chimica a solului cu niste telescoape pentru "home-useri" ? Dar microorganisme ? De ce sa fie imposibil ? Avioanele stealth spre exemplu construite in anii 50-60' au fost scoase de pe lista top-secret (deci facute publice) de abia la la inceputul anilor 90'. Inca pot exista proiecte (finalizate) din anii 40-60' care inca sunt "classified". Think about it... :wink:

Posted

Nu au ajuns pe Luna.... a fost ultim incercare de a salva aparentele democratiei care bate comuniscmul... ca prea o incasau de la rusi in cursa spatiala... daca rusii ar fi vut fondurile monetare ale americanilor, aveau si statie spatiala pe Luna deja.

Oricum la aviatie rusii au cele mai bune avioane. Si pilotii mericani au recunoscut asta pe Discvery.

Americanii , tot ce au descoperit dupa 45, a fost ce au furat de la nemtzi. de aia se grabeau ca disperatii ei si rusii sa ajunga primii la Berlin. Ca sa poata fura toate secretele tehno-stiintifice ale nemtzilor. care, by da way, cred ca sunt cei mai destepti de pe planeta asta. Daca nu era boul ala de Hitler, castigau razboiul.

asta e... si cu planetele... pt secolul asta ne vom limita doar la telescoape... si eventual la statia internationala.... pana nu gasim o solutie pt a simula gravitatia, nu vom putea trimite oameni in spatiu pt prea multa vreme...

mai sigur ar fi sa vina vreo civilizatie din spatiu sa ne civilizeze si pe noi. ca numai tzarani pe planeta asta. chit ca dorm cu mana pe butonul rosu. uitati-va la G.W.Bush. cred ca e cel mai tzaran presedinte amercan. dar mai tzaran ca Iliescu nu exista in toata lumea. Tot noi suntem cei mai .... (ma abtin... ca nu jignesc ce ramas dintr-un popor de mari personalitati.)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...