Jump to content
Snuffulino

Un baietel de 6 ani a evitat un accident dupa ce tatal sau a lesinat la volan

Recommended Posts

Posted

Un bieţel de şase ani din SUA a preluat volanul maşinii şi a reuşit să evite un accident rutier, după ce tatăl său a leşinat în timp ce conducea. Băiatul se afla pe bancheta din spate a camionetei conduse de tatăl său, împreună cu fratele său de numai trei ani. Potrivit Sky News, în momentul în care tatăl său a leşinat din cauza unei crize de glicemie, copilul a sărit în locul său şi a ţinut volanul, astfel încât camioneta să nu intre în parapet.

Copilul a condus o distanţă de câteva străzi, până când un agent de poliţie a observat maşina care rula cu o viteză relativ mică, de 20-30 kilometri la oră, şi a reuşit să o oprească, agăţându-se de protiera acesteia.

Băiatul a fost lăudat de oamenii legii pentru curajul şi prezenţa sa de spirit. Tatăl său este mândru de isprava fiului, sigura sa nemulţumire fiind o zgârietură pe portiera maşinii, apărută atunci când autovehiculul a tecut pe lângă balustrada unui pod.

Posted

Sa zica ms ca na murit, da-o dracu de zgarietura , mai imp e viata ca masina parerea mea.

Daca stia ca e bolnav dc sa mai urcat la volan nush ..

Bv pt baiat , bn ca a avut curajul necesar.

Guest MaGic_MaStEr
Posted

Curajos baiatul :),bravo lui :), merita laudat :D.

Guest stefteo21
Posted

Era ironica treaba cu nemultumirea tatalui fata de zgarietura de pe masina...

In afara de bravo lui si destept baiat mai puteti spune si altceva ?:D

Nu trebuie sa fii nici prea destept sa faci ce-a facut el - dar daca e sa ne gandim ce varsta are iti trebuie putin creier - nici curajos... a facut-o din reflex... din instinct

Posted

nu are nicio vina taica-su. bravo pentru baiat

Eu ma refeream...la faptul ca taicasu` mai era si nemultumit :)) dupa ce ca l-a salvat...nu am zis nimic de boala lui :)

Guest The_KniveS
Posted

istet pustiul

Posted

Sa zica ms ca na murit, da-o dracu de zgarietura , mai imp e viata ca masina parerea mea.

:dooh: de unde sa stie ?

sincer mi'au venit lacrimile , deoarece tata a patit un accident foarte asemanator , momentan este in spital , aceeasi criza numai ca a patito pe strada.

De 1 mai cand am venit de la munte , ia venit rau la volan , a zis ca numai vede bine si isi simte partea stanga amortita , si prezenta somnolente , fiind in partea dreapta , eram mai mult atent decat el , s'a simtit bine 1 saptamana , si acum l'a luat mai rau.

@on : jos palaria pentru baietelu de 6 ani :tiphat:

Posted

ce moarte frate... ca intra cu 20-30 km intr-un parapet.

istet copilu da nu mai exagerati ca nu murea nimeni.

Posted

' date='May 29 2009, 21:12' post='3875301']

eh .. asa am reactiona toti

Nu prea cred . Mai ales la volan :-j . Odata eram cu tata cu camionul , si un baietel de vreo 5 ani , a trecut o sosea principala (de 2 benzi , drum destul de circulat) . A sarit direct in fata noastra , avand o viteza onorabila (undeva la 75 km/h) , a pus tata frana , 24 de m de frana a avut , da prostul de copil avea timp o gramada sa se traga inapoi sau sa fuga . A stat si s-a uitat la camion cum vine spre el :-j . Noroc ca nu l-am luat din plin , doar cu partea stanga , ca de nu ..... era mort la ora asta .

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...