Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest kreeper

O intrebare.

Recommended Posts

Guest kreeper
Posted

Cat de sigure sunt tradeurile pe jwl ? Adica daca iau jwl dupate ? Cine o pateste ?

Posted

Daca o patesti(cu jwls relativ putine),dar ai printuri cu trade-urile in care ai luat jwl de la altii,nu vei ramane cu cont blocat.

Posted

cum asha?...pai eu dak vand ceva ...un item oarecare..pe ...sa zicem 2 jwls...care alea sunt dupate...dar respectivul care mi le da le are si el la randul lui de la altcineva care ala l-ea dupat(sau tot asha) eu chiar sunt nevoit sa fac print la un trade de 2 jwls?

Guest kreeper
Posted

Cat de sigure sunt tradeurile pe jwl ? Adica daca iau jwl dupate ? Cine o pateste ?

Poate ne zice vdragosh ceva mai concret

Posted

cum asha?...pai eu dak vand ceva ...un item oarecare..pe ...sa zicem 2 jwls...care alea sunt dupate...dar respectivul care mi le da le are si el la randul lui de la altcineva care ala l-ea dupat(sau tot asha) eu chiar sunt nevoit sa fac print la un trade de 2 jwls?

hai las vrajeala cand vinzi un rune sau un kundun si iti ofera lumea sa zicem pana la 300 si iti zice altu 1300-1500jwl u ce crezi alea sunt stranse cu munca de pe jos si din invazi a? :))

Guest kreeper
Posted

Logic ca nu poti strange de pe jos mai mult de 500 jwl..

In general aia cu lvl mare stau la party si cresc , cand ai ei timp sa tranga si jwl sa faca si tradeuri..

Posted

ti'e ca iti ocupa prea mult loc un print in hdd?

Posted

Cei care fac dupe platesc. Pentru si mai multa siguranta faceti print la tradeuri. Bineinteles ca pentru 2 jwl nu e nevoie de print. Faci la valori mari.

Posted

stau asa si ma intreb de ce nu s-ar pune pedeapsa pentru dupe filtru/BAN IP.....

on: niciodata nu vei fi sigur de jewelurile pe care le primesti/vinzi daca sunt dupe sau nu...asta e...

Posted

1: Incercati sa faceti mereu trade de pe caracterul mare (daca are sub 200 nici nu incercati, atat cumparatorul cat si vanzatorul)

2: Poze la toate trade-urile (pe jwl)

3: Nu acceptati oferte exagerate.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...