Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest kreeper

O intrebare.

Recommended Posts

Guest kreeper

Cat de sigure sunt tradeurile pe jwl ? Adica daca iau jwl dupate ? Cine o pateste ?

cum asha?...pai eu dak vand ceva ...un item oarecare..pe ...sa zicem 2 jwls...care alea sunt dupate...dar respectivul care mi le da le are si el la randul lui de la altcineva care ala l-ea dupat(sau tot asha) eu chiar sunt nevoit sa fac print la un trade de 2 jwls?

Guest kreeper

Cat de sigure sunt tradeurile pe jwl ? Adica daca iau jwl dupate ? Cine o pateste ?

Poate ne zice vdragosh ceva mai concret

cum asha?...pai eu dak vand ceva ...un item oarecare..pe ...sa zicem 2 jwls...care alea sunt dupate...dar respectivul care mi le da le are si el la randul lui de la altcineva care ala l-ea dupat(sau tot asha) eu chiar sunt nevoit sa fac print la un trade de 2 jwls?

hai las vrajeala cand vinzi un rune sau un kundun si iti ofera lumea sa zicem pana la 300 si iti zice altu 1300-1500jwl u ce crezi alea sunt stranse cu munca de pe jos si din invazi a? :))

Guest kreeper

Logic ca nu poti strange de pe jos mai mult de 500 jwl..

In general aia cu lvl mare stau la party si cresc , cand ai ei timp sa tranga si jwl sa faca si tradeuri..

ti'e ca iti ocupa prea mult loc un print in hdd?

1: Incercati sa faceti mereu trade de pe caracterul mare (daca are sub 200 nici nu incercati, atat cumparatorul cat si vanzatorul)

2: Poze la toate trade-urile (pe jwl)

3: Nu acceptati oferte exagerate.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...