Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

al3xandru

PENTRU O COMPETITIE CORECTA:)

Recommended Posts

Posted

interzicerea vanzarea-cumpararea de sign. msj pe post,chat ,forum ce vor contine msj cumpar, vand sign sa fie sanctionate cu 3 zile pauza :)

sunt aliante mai slabe care vor sa participe si nu pot de alti care cumpara cu o tona de jwl aici fiind si prb cu dupele :) .Mi se pare corect ca daca vrei sa participi sa aduni frumos de pe jos ca tot omu.

astept pareri pro/contra urmate de niste argumente :D

Posted

Si nu inteleg care ar fi problema? Si de unde ai dedus tu ca toti playerii dupeaza? Aliantele mai slabe sa se uneasca si sa stranga jwls si sign. Din lipsa de comoditate vrei ca cei puternici sa fie limitati din acest punct de vedere?

Poate cei puternici stau 22\24 in mu , iar cei slabi 2\24 in mu. Oare cei puternici n-au macar umilul drept de a cumpara sign of lord pe jwls? :(

Posted

nu sunt de acord, foarte multi "mici" aduna de pe jos si le vand la "mari" pentru jwl si iteme. Ce nu iti convine?, omu a adunat face ce vrea cu ele daca vrea le tine pentru alianta daca nu le vinde

Posted

Si nu inteleg care ar fi problema? Si de unde ai dedus tu ca toti playerii dupeaza? Aliantele mai slabe sa se uneasca si sa stranga jwls si sign. Din lipsa de comoditate vrei ca cei puternici sa fie limitati din acest punct de vedere?

Poate cei puternici stau 22\24 in mu , iar cei slabi 2\24 in mu. Oare cei puternici n-au macar umilul drept de a cumpara sign of lord pe jwls? :(

cei puterinici stau 22/24? si cei slabi 2/24? =))

esti tare ma puternicule .... daca iti pierzi viata in mu nu inseamna k esti puternnic ... vine rr bd si ramai cu un mare NIMIC =))

@ sa fie cum sunt inelele de la ww, sau itemele de quest ... sa nu se mai poata da la trade , asta ar fi solutia

have a nice day

Posted

nu sunt de acord, foarte multi "mici" aduna de pe jos si le vand la "mari" pentru jwl si iteme. Ce nu iti convine?, omu a adunat face ce vrea cu ele daca vrea le tine pentru alianta daca nu le vinde

mi se pare corect:D

Posted

@ sa fie cum sunt inelele de la ww, sau itemele de quest ... sa nu se mai poata da la trade , asta ar fi solutia

have a nice day

si atunci doar gm de la ally ar strange sign, nu ?

Posted

esti tare ma puternicule .... daca iti pierzi viata in mu nu inseamna k esti puternnic ... vine rr bd si ramai cu un mare NIMIC =))

have a nice day

Nu cred ca esti tu in masura sa ii judeci pe cei care joaca 24/24 daca ei au timpul necesar sau asta isi doresc de la viata e problema lor personala .

@@@@@@ Sugestie foarte proasta

Posted

have a nice day

Este problema fiecaruia ce face cu timpul si viatza sa. Dar fara milogi pe la sugestii de genu "nu mai lasati pe cei tari sa faca aia , pentru ca eu sunt foarte slab , n-am timp sa joc si sunt invidios pe cei mai buni decat mine :crybaby: " ... mai bine te abtineai :error:

Posted

si atunci doar gm de la ally ar strange sign, nu ?

din cate stiu tot guildul principal pot pune..

cat despre cei mari daca sunt mari stau destul in joc au ei timp sa stranga sign..

asta e adevarat nu toti fac dupe dar totusi au fost niste oferte enorme..si de la ultimul scan na mai fost altul.. :)

Posted

have a nice day

#daca nu se pot da trade ce folos mai are sa adunam fiecare , guild members aduna si le dau la gm aliantei prin trade daca sar zice cum sugerezi tu atunci ar trebui doar gm de alianta sa adune ....

#CONTRA . pana la urma fiecare face ce vrea cu ele , le vinde sau le pastreaza pt cs

Guest Fan_Tsu
Posted

O sugestie buna -_-

EDIT: ca sa nu spuneti ca am dat un raspuns, doar ca sa fie. Creierul meu mic, dar care gandeste, vede altfel lucrurile: adunarea signurilor inseamna o munca de echipa, a aliantei, strange alianta suficiente signuri, mergi la cs. Mi se pare mai frumos sa sti ca mergi la cs pt ca fiecare a contribuit. Suna mai frumos asa decat sa sti ca x sau y au dat 300 de J pt 10 signuri ( sau care mai sunt preturile)

Aceasta modalitate permite si aliantelor mai mici, care nu au n stashuri pline de j, dar cu oameni activi, care-si fac datoria pt alianta si stau on si strang signuri, sa mearga la cs

Ca o alta idee: "Stai afk pe barba ta" esti afk si nu strangi signuri, nu mergi la cs, stai on si le strangi, mergi. Foarte simplu si usor

Posted

Pot puna mana sa stranga da, sa duca pentru inscriere la ally: nu

na`i inteles dau exemplu alianta rage ..era rage,hh,sicily,glamour

eu ca membru rage puteam baga sign nu trb sa i le dau gm si orice alt membru rage putea pune..

deci toti membri guildului care a format alianta poate pune :)

Posted

fiecare face ce vrea cu sign.. deci nu cred ca e buna sugestia.

are dreptate muspeedy in castigarea cs-ului nu conteaza signurile, trebuie doar sa fii obsedat sa stai non-stop.

Posted

fiecare face ce vrea cu sign.. deci nu cred ca e buna sugestia.

are dreptate muspeedy in castigarea cs-ului nu conteaza signurile, trebuie doar sa fii obsedat sa stai non-stop.

nu conteaza sign?ia intreab`i pe hh sa vezi daca zic la fel :)

poti sa fi cel mai tare daca alti cumpara cu tona stai frumos si privesti =))

Guest Fan_Tsu
Posted

D c este o proasta sugestie? 8-| Comenteaza 8-|

Posted

pai asa fiecare inscriere depinde zi de zi de GM aliantei , respectivul e condamnat sa stranga sing zi de zi . dar mai are si el o viata , mai sta la lvl nu toata ziua dupa sig ..... ideea pentru a nu se putea da la trade pica , e foarte aiurea #-o

Guest Sadi022002
Posted

Pro , dabea nu mai cumpara duperii sign cu tona :bananadance2:

@si o competitie corecta ar fi si cu arbitrii corecti, "poate vine DNA-ul si la noi" :bananadance2:

Guest Fan_Tsu
Posted

stupid suggestion

adevarat, lasa sa cumpere toti duperii signuri cu 1000 de j -_- si cei care stau si strang sa nu aiba loc de unele guilde fantoma :-"

Posted

contra - lasa oameni sa vanda - este o piata libera :))

din cite am avazut pe link playerii fac ceva findca se poate face - vb de dupat ks pk scam tot tacamu

exista niste reguli dar multi siau facut un scop in a le incalca

siatunci daca ei considera cas mai importante pt el decit pt alianta...

PS: dc nul dai afara din alianta, guild etc :)

PS2: de cind exisata bani oamenii sau chinuit sai falsifice iar statul sai pedepseasca; problema apare atunci cind statul falsifica - se cheama inflatie :D

Posted

na`m zis ca vinde de la mine din alianta sau celelalte aliante participante :)) .si daca nu sa`r dupa as fi de acord omu face invazi strange jwl trb lui..sa cumpere cat il tine buzunaru.. :))

dar asa dupeaza x si y si ba baga guilde fantoma la cs ba se inscriu alte guilde care vor sa ia cs dar au si ei un duper 2 acolo :)) si asa participa cine nu trb :P

mare prb e lipsa de gandire a celor de pe serv..cand iti ofera unu maxim 200jwl si zice unu 1k rpd ia de la ala cu 1 k..chair ar trb sa o ia si astia in barba =)) si sa fim sinceri oricare sta on pe serv macar 3 ore pe zi stie care dupeaza nici na`i nevoie de script...Aici e si prb guildelor ca tin asemenea oameni si chiar daca nu beneficeaza ei direct neprimind jwl de la cel in cauza sunt inscrisi la cs sau primesc iteme etc..

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...