Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

undercover

Propunere

Recommended Posts

Propun ca levelul maxim de sterge a unui caracter sa fie lvl 50 sau mai mic sau mai mare dupa cum vor moderatorii , mi se pare aiurea ca atunci cand un cont este spart ii fura tot ce e e important dupa charactere si ii da delete la characterul principal . Asa mai are o sansa ii face guilda Admins si primeste 40 de zile sau injura si primeste 98 , deci mai exista o sansa ca toata munca respectivului sa nu se duca pe apa sambetei :P

Tu pe propria raspundere dai acc si pass la cineva , a fost replicat asta de 'n' ori :))

Ar fi ok , dar ar fi o chestie mai buna , caracterele cu rr sa nu mai poata fi sterse :)

Tu pe propria raspundere dai acc si pass la cineva , a fost replicat asta de 'n' ori :))

Ar fi ok , dar ar fi o chestie mai buna , caracterele cu rr sa nu mai poata fi sterse :)

Idem ... daca nu ai grija de contul tau il pierzi :P

Este buna sugestia. Chiar daca un cont va fi spart , nu va exista problema ca un caracter rr-it va fi sters , decat daca este cu lvl sub 50 :)

Lasa ca sunt morti dupa experienta si dau contul la 2-3 sa joace de pe el. Contul tau, responsabilitatea ta daca n-ai grija de el nu-l meriti.

Repede ai zis-o pe asta cu datul contului. Dar cand se spargeau 5 conturi pe zi , fara ca nimeni sa-si dea seama cum s-au spart , si aici ma refer la cei care nu au dat contul , inclusiv eu , nu va mai inghesuiati nici unu.

Lasa ca sunt morti dupa experienta si dau contul la 2-3 sa joace de pe el. Contul tau, responsabilitatea ta daca n-ai grija de el nu-l meriti.

Nu trebuie neaparat sa dai contu cuiva , exista si alte modalitati de a afla contul cuiva ... nu inteleg de ce te deranjeaza aceasta sugestie...

la 100 ar fi bine <_<

Eu zic ca levelul ar trebui sa fie cat mai mic. Ai lvl 30, nu poti sterge caracterul. Nu cred ca va sta nimeni, sau nu va avea timp (aici in situatia conturilor furate) sa faca lvl 400, sa dea rr si stearga caracterul. Asa daca limita s-ar pune la 100 - 200, poate dai rr si nu ai timp sa faci levelul respectiv, pierzi contu, pierzi caracterul. Daca tot stopam o problema trebuie sa o facem pentru orice situatii.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...