Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest ^Depeche^

Despre caractere . . .

Recommended Posts

Guest ^Depeche^

Ce trebuie sa ai bun ca la Castle Siege sa iti intre repede qwe.

Am inteles ca pcu` si netul iti fac charu` mai bun sau mai rau ??

Vreau niste explicatii clare.

Mersi.

Guest Locust1902

cum sa nu e ca la counter strike ..ai pc mai bun si net mai bun ajunge glontul tau inaintea celuia cu pc mai slab si il mori primul...asa e in toate jocurile ....trebuie sa ai cu ce....

Se cheama fps frame per second - trebuie sa ai placa video buna procesor si ram destul de mult..pt sezonul 1. Cu integrata nu ai sanse sa faci o branza

Iar daca ai netu prost ..dai a paguba....ca el te omoara de 3 ori pana dai tu 1 vraja :D

De la net poti avea doar lag si sa iei d/c. In schimb de la PC poate sa iti mearga in reluare, poate sa se blocheze, sa isi dea restart.

Net nu ii trebe prea mult, dar in schimb sa nu ai probleme iti trebe cat de cat un PC mai de doamne ajuta (vre-o 512M / 1G rami, procesor undeva peste 2,5 - 3 G si o placa video FX5500) eu zic ca ar merge perfect.

Plus o conexiune de 256 / 512 K fara TimeOut la server.

:tiphat:

Guest ^Depeche^

Pc e cam naspa am 512 rami la el.

Net de 6 mb dar e la tara. Se stie cum e netu` la tara ;))

Sa mai pun niste rami ?

Guest Locust1902

placa video 512 procesor core2duo 2g ddr2 1066 si nu o sa ai probleme

pc mai merge si cu 512ram si procesor mai mic..atata timp cat nu ai lag e oky....un ex...un prieten are un BK de 300+ si cand se ducea la +5 nu il putea face pentru ca avea lagg...si nu apuca sa dea qqq...iar cand intram eu cu bk faceam invazia fara probleme...

La 512 ram, mai ales daca ai DDR nu ai probleme, dar atentie la p[laca video, ar fi de dorit sa aiba cel putin 64 MB RAM si ideal sa fie macar din generatia GeForce4, procesorul daca e un Athlon sau Intel peste 1.4k - 1.6 k Mhz frecveta face fata linistit. Netul poate sa fie oricare, numai sa nu ai latenta mare. Eu am jucat MU si de pe conexia GPRS de pe telefonul mobil, care-i mai slaba decat Dial-up, aveam ceva lag, dar nu am luat disconnect deloc, deci peering-ul era bun.

Mu Online

MuOnline este un joc MMORPG ( Massively multiplayer online role-playing game ) produs de WebZen , o firma de jocuri koreana.

Caracteristici:

Sistemul de operare : Windows 98/ME/2K/XP

Data lansarii: 2003

Cerinte sistem: Pentium III 500 MHz , RAM, 32 MB graphics card, Internet access, DirectX 8, sound card, 250 MB hard drive space.

Orice calculator ^_^

Guest ^Depeche^

Deci calculatorul meu arata astfel :

Placa Video : GeForce 3 MX 440 64 ram

512 ram

Procesor : 1.8 ghz.

Joc pe un alt server tot cunoscut am donatie dar pic repede de pe sw , acolo m-i s-a spus ca trebuie sa intre repede qwe , iar asta tine de calculator si de net.

Net am de 6 mb dar netul de la tara se deosebeste de cel de la oras.

La cs`u urmator vreau sa ma duc la un prieten cu acelas net si calculatorul astfel :

Placa video FX 5500 256 rami

1.5 gb ram

Procesor 2.8 ghz

Sper ca in doua bburi sa nu cad niciodata si sa fiu oleaca zeu.

Multumesc pentru sfaturi.

Guest ^Depeche^

Deci faza e ca mi-o cam iau la duel dezbracati doar aripile full si bburile . . . si mi-au zis ca la mine nu baga qwe bine :|

am incercat s1 pe un pc mai vechi ... Intel 499 Mhz , 196 ram, si cu o placa video GForce 2 Ti de 64 ram. Pe sistem de operare XP . Merge fara nici o problema. Evident la rezolutie mica

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...