Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

acelasi_bandit

Intrebarea mea pentru voi este

Recommended Posts

Posted

Este buna preluarea de tipul acesta ?

1 print : 15:20

2 print : 15:25

am auzit cv speculatii ca ar trebui sa fie 3 printuri...si vreau sa fiu eu sigur :beer:

(este un exemplu) ... thx si multa bafta...

Posted

trebuie MINIM 3 printuri intr-un interval de 5 min

preluarea de tipul cum ai scris tu nu e buna

un exemplu de preluare buna

1print : 15:20

2print : 15:23

3print : 15:25

obligatoriu unul dintre printuri trebuie sa fie cu F4 FULL pentru a se demonstra ca cel afk nu a scris nimic in perioada in care tu ai facut preluare

Posted

trebuie MINIM 3 printuri intr-un interval de 5 min

preluarea de tipul cum ai scris tu nu e buna

un exemplu de preluare buna

1print : 15:20

2print : 15:23

3print : 15:25

obligatoriu unul dintre printuri trebuie sa fie cu F4 FULL pentru a se demonstra ca cel afk nu a scris nimic in perioada in care tu ai facut preluare

ULTIMUl PRINT trebuie sa fie obligatoriu cu f4 la maxim.

Posted

uite ce zice regulamentu

11. Regula AFK

Orice jucator poate sa stea intr-un spot atata timp cat este LANGA CALCULATOR!

Daca cineva ii face printscreenuri in intervalul de 5 minute (in care interval respectivul nu zice nimic, personajul in AFK) inseamna ca respectivul a pierdut spot-ul!

Mentiune: trebuie sa intrebi personajul daca e afk + nume destinatar (si sa se vada in screen-shoturi) . Poate nu are chef sa te bage in seama (sa initieze o discutie)

Este obligatorie o poza cu F4 pe tot ecranul care sa dovedeasca ca nu a spus nimic in aceasta perioada.

IMPORTANT: IN CAZUL IN CARE AVETI PARTY PE UN SPOT ANUME SI DUMNEAVOASTRA PARASITI ACEL SPOT PENTRU A VA PROCURA MANA,POTION HEALT SAU PENTRU ALTE MOTIVE PIERDETI AUTOMAT ORICE DREPT ASUPRA ACELUI SPOT. DACA IN TIMPUL IN CARE DUMNEAVOASTRA SUTNETI PLECAT DE PE SPOT SI VINE UN PLAYER SI INCEPE PRELUAREA NU MAI AVETI DREPTUL DE A INTRERUPE PRELUAREA. IN ACEST CAZ DOAR CEI CE AU FOST PE SPOT IN MOMENTUL SOSIRI LUI AU VOIE DE A INTRERUPE ACEASTA PRELUARE RASPUNZADU-I.

Nu exista obligatia de a ataca monstrii pe propriul spot.

nu vad sa zica nicaieri 2,3 ,9 e la plural deci inteleg ca minim 2 maxim infinit :))

Posted

3 intrebari la interval de 5 minute

Prima in minutul 20 si ultima in minutul 25 iar intre ele poti sa faci in ce minut vrei. Daca in ultimul print cu F4 desfasurat pe tot ecranul se vede ca ai strigat de cel putin 3 ori nu cred ca este nevoie decat sa se vada cand s-a inceput preluarea si cand s-a sfarsit.

:tiphat:

nu e chiar asa , faci la 20 , nu faci iar la 21 , urmeaza sfaturile de mai sus , respectiv :

min 20

min 22 sau 23 (e indiferent)

min 25 ( + poza cu f4 mare )

Posted

in legatura cu ce a zis xtest, in regulament nu spune care dintre printuri sa fie cu F4 la maxim, spune doar ca unul dintre ele trebuie sa fie cu F4 la maxim

Este obligatorie o poza cu F4 pe tot ecranul care sa dovedeasca ca nu a spus nimic in aceasta perioada.

Guest si_ala_mic_apasa_pe_buton
Posted

in legatura cu ce a zis xtest, in regulament nu spune care dintre printuri sa fie cu F4 la maxim, spune doar ca unul dintre ele trebuie sa fie cu F4 la maxim

pentru siguranta ar fi mai bne sa faci de fiecare data :)

Posted

nu e chiar asa , faci la 20 , nu faci iar la 21 , urmeaza sfaturile de mai sus , respectiv :

min 20

min 22 sau 23 (e indiferent)

min 25 ( + poza cu f4 mare )

Ma rog ce are daca este in minutul 20, 21 si 25 ? e incorecta ?

Conteaza cand ai inceput preluarea, cand ai terminat preluarea cu F4 mare si sa contina cel putin 3 intrebari "x esti AFK"

Guest catalinpaul
Posted

Sal.Sunt COBRA^^MG si stiu unde vrea sa bata bandit, la plangerea mea impotriva lui SolariS. Deci ce spuneti de acea plangere soldata cu amenintarea mea de catre Lancelot ca la urmatoarea ami da nefondata ? Poza la :20 apoi ( intreaba prima data de afk ) apoi poza la :25 ( intreaba a doua oara de afk ) si tot la min 25 pune si poza cu f4. Eu zic ca nu e corecta acea preluare.Voi ce parere aveti ? :tiphat:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...