Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Larry33

Laptopul meu nu are printscreen key

Recommended Posts

Guest Larry33
Posted

Cand folosesc alte programe care capteaza ecranul, jocul Mu nu creaza acel mesaj din colt unde indica ora si data pozei.

Ce poate fi facut in aceasa situatie?

Multumesc.

Guest Sadi022002
Posted

este o combinatie de taste, nu o mai stiu exact poate te ajuta cineva cu mai mult :bananadance2:

@Incearca cu Stamp

Posted

Cand folosesc alte programe care capteaza ecranul, jocul Mu nu creaza acel mesaj din colt unde indica ora si data pozei.

Ce poate fi facut in aceasa situatie?

Multumesc.

Ce tare :rofl2:

O.T. - Ce laptop este? modelul exact

La al meu am combinatia de taste "Fn + Pause"

Edit:

Nu e bine sa te complici

Foloseste programul Fraps pt poze , are 3 mb kitu.

http://www.fraps.com/

Licenta ? :>

Edit incaodata...

Ora:min, precum si numarul de PrintScreen ?

Posted

Vezi ca multe laptopuri au taste multifunctionale care se activeaza ori cu Shift + tasta, ori Alt +tasta, ori au o tasta FUNCTION (Fn) care activeaza celelalte functii scrise pe taste dar pe care in mod normal nu le poti folosi.

Posted

Cu ajutorul tastei Function (Fn) activezi alte functii aflate in principiu pe randul de sus al tastaturii ( F1 - F12, Print Screen, Scroll lock, Num Lock, Break, System Request s.a.m.d.)

Eu am un laptop IBM Lenovo T81 si cu ajutorul tastei Fn, activez becul care lumineaza tastatura ( nu stiu sigur pe ce tasta este, parca pe Scroll Lock deci apas Fn+Scroll Lock), activez + si - pe culori, luminozitate si contrast si o sa-ti scriu mai multe diseara ca nu-mi amintesc acum toate combinatiile.

Guest Locust1902
Posted

apasa FN +insert

Posted

Ce tare :rofl2:

O.T. - Ce laptop este? modelul exact

La al meu am combinatia de taste "Fn + Pause"

Edit:

Licenta ? :>

Edit incaodata...

Ora:min, precum si numarul de PrintScreen ?

Apare si ora tot , tre sa stii sa umbli , hai ca nu m-ai prins ;;)

Guest Larry33
Posted

apasa FN +insert

Aceasta combinatie merge :D.

Pe tasta insert scrie pe fond alb(si Fn tot pe fond alb e scris) si "imp ecr", puteam sa gandesc mai mult :-? si imi raspundeam singur la intrebare.

Mersi baieti.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...