Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Locust1902

Sugestie Regulament

Recommended Posts

Guest Locust1902
Posted

Deci m-am aflat intr-o situatie foarte ciudata. Un party de 5 iti face ks pe spot ii postezi pe cei 4 dar cu elful ce faci? El elful atata timp cat da buff nu face ks? Nu mi se pare normal ca elful sa nu poata fi postat pt ks pe spot atata timp cat buful care il da elful se transforma prin ceilalti playeri in dmg la mobi +playerii au defence.

Si elfu trebuie postat buful tot un ks e ....trebuie sa fie corect la toti atata timp cat da din coate pe spotul meu si se transforma in dmg la mobii de pe spotul meu se cheama ca imi face ks.

Va rog ganditi-va dragilor admini vrem un joc corect!

Posted

=)) wa esti normal?cat timp elfu nu loveste nu`ti face ks nu uita exista elfi pe agi daca da cu sageti il postezi pentru ks :P si eu ca bk pot da cu sweal cat vreau nu vrei sa ma postezi pentru ks? :)) de unde va vin ideile astea frate =))

Guest Locust1902
Posted

Tu ca bk nu dai dmg la party cand dai sw, deci nu esti in postura sa zici ceva.

Guest ProLite
Posted

Nu mi se parea prea buna sugestia

Posted

KS = kill steal elful nu iti face asa ceva.

Corect , asta deja ii nesimtire din partea elfului.

Eu as fi de acord ca si elful sa primeasca suspend , atat timp cat is 'ownerul' spotului si cineva imi face ks si pe deasupra isi mai aduce si 'helper' sa primeasca si cel implicat adica 'helperul' ( elful )

Guest Locust1902
Posted

corect e implicat si elful el de ce sa scape, mersi ulise pt ajutor .....dar sunt convins ca am dreptate...eful face exp atunci...sa se dea ban si la elf de ce sa nu se dea....

Guest Locust1902
Posted

da nu zic ca e afk le-am facut preluare si ei erau acolo toti trageau nu au vrut sa plece am facut poze si cand sa fac la elf pt ce sa-l postez? imi faceau ks pe spot toti...elful cu bufu lui ce naiba nu e dreptate dadae din coate punctele bagate de ea la energy tragea imi veneau in mobii mei

Posted

nu cumva vreti sa primeasca ss si satanul de pe cei care va fac ks?

din moment ce nu ataca nu primeste ss.. il crapi si gata, in arena ii dai ss pentru stationare.

Posted

Corect , asta deja ii nesimtire din partea elfului.

Eu as fi de acord ca si elful sa primeasca suspend , atat timp cat is 'ownerul' spotului si cineva imi face ks si pe deasupra isi mai aduce si 'helper' sa primeasca si cel implicat adica 'helperul' ( elful )

:=)) :=)) :=))) si de unde stiti ca elfu x a dat buf daca acolo mai sant 2 elfe

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...