Razvan Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 FAKE CLAR!Cum sa stea cu,capul drept,ar insemna sa aibe gatul sucit ma emy era pe pilot automat de aia nu avea niciun stres! si se uita dupa fete de aia avea capul sucit :P @florin .. poate ca pasarea zbura normal si avea capul sucit cine-stie.. cand a intors imaginea invers ...
Bobo Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 fake +1 Cel putin eu unu nu pot sa cred ca se poate asa ceva...
Th3_GoD Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 50% trucaj 40% pasarea era moarta in libera cadere - deja avea gatul rupt 10% o fi o pasare "superman-duck" si chiar zbura "pe dos" sunt deacord cu tine ca fiind "superman-duck " ( Is here to save you ) :clap:
2dor Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Eu totusi cred ca este posibil , din cauza vantului sa se fi rotit i naer pentru un moment doua... dar la gat-ul pasarii par sa fie editari, nu are cum 'parerea mea' sa intoarca capul ca pe un surub , un biolog sa ne explice , sau zoofili daca avem pe aici , ca astia se ocupa cu animalele
MIRAje Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 E fake,nu are cum sa stea cu capul drept si corpul rasucit in aer...se vede clar
Einstein Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Un fotograf britanic a reuşit să surprindă o gâscă care zbura cu susul în jos. Brian MacFarlane a fost uimit când a observat că pasărea zbura cu picioarele în sus. Fotograful nu a observat minunăţia până în momentul în care a developat pozele. "Era destul de înnorat şi vântul bătea cu putere, ceea ce făcea ca zborul gâştelor să se desfăşoare cu dificultate", a povestit britanicul. "Când am developat pozele şi m-am uitat cu atenţie la ele, am observat că pasărea zbura cu picioarele în sus", a mai povestit fotograful. :despair: bah voi nu vedeti ca are burta in sus =))si gatu e rasucit in photoshop .. fake !! stergeti mizeria asta de aici uitativa putin la forma aripilor !!
Stalk3r Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 bah voi nu vedeti ca are burta in sus =))si gatu e rasucit in photoshop .. fake !! stergeti mizeria asta de aiciuitativa putin la forma aripilor !!mda .. , ii atarna burta'n sus #-o
_Deza Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 mda .. , ii atarna burta'n sus #-o Tare ))) A atarna inseamna a fi suspendat IN JOS.In sus n'am vazut pana acum. ))
marius_truckerfan Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 LoL . Nu are cum mai . Mai zicea cineva (si sunt de acord cu acea persoana , nu am dat quote) , ca daca are aripile intorse , ar inseamna sa zboare de sus in jos . Nu de jos in sus . Si nici sa mentina o altitudine n-ar putea . Si nu stiu ce sa zic despre poza , dar arata cam "animat" sau mi se pare mie .