Strike^^ Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 BMW este primul constructor de automobile din lume care ofera clientilor sai posibilitatea de a vizualiza zonele cu precipitatii pentru orice locatie din Germania.Radarul avertizeaza soferul de conditiile meteo printr-un grafic de afisare oferit prin intermediul sistemului de navigatie iDrive.Potrivit constructorului bavarez, informatiile oferite de noul sistem de avertizare sunt actualizate la fiecare 15 minute si arata distributia geografica a precipitatiilor de tip ploaie, grindina sau zapada.Mai mult decat atat, BMW a declarat ca, din iulie 2009, va adauga la meniu optiunea, care ofera o reprezentare animata a miscarii norilor in ultimele 90 de minute.infoportal.roDeja ne asteptam la orice din partea celor de la BMW :D
banditzel Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 wtf nice#astept sa vad si faza cu norii#chiar ca ne asteptam la orice de la bmw
spauny Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 "maruntisurile" astea fac diferentza dintre o marca germana si restul mashinilor.
nu ma cunosti Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 buna treaba :) oricum, peste 2-3 ani nu cred ca o sa mai fie doar optional.
Guest BlacK-DragoN Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 apai sh mii imi plashi bmwurile istea cas bune di tot da costa mult
Mousey Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 apai sh mii imi plashi bmwurile istea cas bune di tot da costa multIezuș Maria, nu te mai prefă atât că știm că nu ești analfabet (or not?).Mă surprinde tehnologia asta, noi încă suntem în urmă.
MiTzA- Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 "maruntisurile" astea fac diferentza dintre o marca germana si restul mashinilor.Aprob :)Cine stie ce or mai lansa , oricum vreau sa merg cu un bmw echipat cu radar dasta sa vad ce si cum :D
Parazitu' Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 inventeaza si ei lucruri noi pentru a atrage clientii..e ceva normal intr-o lume care cere nou.. ;)
Valek Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Probabil un laptop cu internet wireless e mai ieftin decat acest sistem.
pogo_mg Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 daca monteaza sistemul pe masinile din USA sa detecteze tornadele ar fi ceva mai de folos... asa cu ce ma ajuta pe mine ca imi anunta ca vine ploaia ... ce optiuni pot avea daca imi spune sistemul ca vine ploaia ?... sa opresc ? :) ...sa ocolesc ? ... sa ma intorc ?
[IlluSioN] Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Iezuș Maria, nu te mai prefă atât că știm că nu ești analfabet (or not?). Mă surprinde tehnologia asta, noi încă suntem în urmă. in urma ? so crezi tu .. crezi ca astia de la Dacia nu ar putea pune asa ceva? ba da .. dar costa prea mult .. nu stii ca romanul se bazeaza pe vorba : sa fie cat mai ieftin .. deaia nu vezi asa pe la noi
Carp Angler Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 mi se pare o chestie PENALA dauneaza asa grav o ploaie unei masini ?
2dor Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 mi se pare o chestie PENALA dauneaza asa grav o ploaie unei masini ? Idem , si cu Dacia ma doare-n 14 de ploaie sau ninsoare :D
Strike^^ Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 mi se pare o chestie PENALA dauneaza asa grav o ploaie unei masini ? Te poate ajuta sa stii cu ce sa te imbraci,sau sa-ti iei o umbrela eventual :P
Dima Dan Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Bravo lor,este ideal acest concept pentru soferii de cursa lunga sa nu intampine probleme pe traseu.In curand se va extinde peste tot sistemul e foarte bine,si asa se intampla multe nenorociri si din cauza naturii si din cauza omului.
Sam Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Frumos dar nu e chiar asa de folositor este pentru a mai scoate niste bani in + de la cumparatori ca vezi tu ai optiuni in + vezi cand vinde ploaie #-o
Sparky[SV] Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 cred ca e mai ieftin sa'mi iau net pe telefon si sa ma uit la meteo
Strike^^ Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 ' date='May 25 2009, 11:30' post='3857389']cred ca e mai ieftin sa'mi iau net pe telefon si sa ma uit la meteo Te uiti la meteo si vezi vremea din urmatoarele zile,in schimb radarul impotriva ploilor este reactualizat la 15 minute :) .Sa nu mai zic ca la meteo nu e mereu adevarat ce zic ei.Maine va fi soare...si de unde ca o sa ploua,asa pe radar vezi din 15 in 15 minute starea vremii .Cititi tot nu comentati doar de dragul de a comenta
Stalk3r Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Iezuș Maria, nu te mai prefă atât că știm că nu ești analfabet (or not?). Mă surprinde tehnologia asta, noi încă suntem în urmă. whaat ? , primesc din 10 in 10 minute pe telefon date cu starea vremii oriunde in lume, wtf dude ..
Guest The_KniveS Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 BMW este primul constructor de automobile din lume care ofera clientilor sai posibilitatea de a vizualiza zonele cu precipitatii pentru orice locatie din Germania. doar germania??sau este optional in functie de tara? :-" mi se pare o chestie PENALA dauneaza asa grav o ploaie unei masini ? o ploaie nu, dar mai multe da
Strike^^ Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 whaat ? , primesc din 10 in 10 minute pe telefon date cu starea vremii oriunde in lume, wtf dude .. Si ti-ar convenii sa platesti din 10 in 10 minute numai pentru a afla starea vremii? .Inseamna ca te dau banii afara din casa
Guest MaGic_MaStEr Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Nici nu ma mir ce mai scot de la BMW :X,ingenios :D.
Valek Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Te uiti la meteo si vezi vremea din urmatoarele zile,in schimb radarul impotriva ploilor este reactualizat la 15 minute :) .Sa nu mai zic ca la meteo nu e mereu adevarat ce zic ei.Maine va fi soare...si de unde ca o sa ploua,asa pe radar vezi din 15 in 15 minute starea vremii .Cititi tot nu comentati doar de dragul de a comenta Si tu crezi ca masina aia o sa aiba montat un radar meteorologic in ea? Mai degraba isi descarca datele de la ceva server BMW, ceea ce poti face pe orice site mai instarit de meteo, unde se actualizeaza la 20-30min starea vremii.