ic.sys Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Caz funny in China, unde un om suparat pe autoritati s-a cocotzat pe un pod suspendat pentru a protesta. Circulatia a fost blocata un anume timp in care politia a incercat sa-l convinga sa renunte la ideea de a se sinucide, fara rezultate. Trecuse mult timp deja si un sofer exasperat ca nu poate pleca mai departe s-a urcat dupa sinucigas, pe motiv ca vrea sa-l salute si, surpriza, l-a impins de pe pod practic indeplinindu-i dorinta acelui om de a se arunca in gol, si astfel traficul a fost reluat in conditii normale. Insa spre "nefericirea" sinucigasului acesta a cazut pe o saltea gonflabila semi-umflata scapand cu viata. Sursa: KissFM
2dor Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 destept taximetristul , asa trebuie facut la toti sinucigasii , repede cu gomflabila si facut vant
Cyantifc Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Haha interesanata stirea , si nici soferu nu a patit nimic , ma refer la faptul ca nu a fost cercetat pentru omor
Sam Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Bine a facut :) eu in locul lui cautam sa il imping spre un trotuar ceva <_<
wank Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 da dar la noi sinucigasii nu au atat noroc :)pentru ca autoritatilor nu prea le pasa. * a cazut pe o saltea gonflabila semi-umflata* , fix in romania o sa vezi asa ceva.
spauny Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Bine a facut :) eu in locul lui cautam sa il imping spre un trotuar ceva <_<tu in locu lui erai la parnaie.
Stargate Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 bun asade fapt la cati sunt in china, unul in +/- ce mai conteaza? (vai ce morbid)
MIRAje Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 interesanta stirea + ca ala care s-a dus sa il ''salute'' a fost super tare
Lord.Pici Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 prea tare...nu as vrea sa stiu cum s-a simtit omul in cadere :blink:
Einstein Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 da dar la noi sinucigasii nu au atat noroc :) pt ca noi nu avem saltele gonflabille
marius_truckerfan Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Ha ha haa , bun soferul . A facut-o pentru trafic :> . La cate masini cred ca sunt acolo , s-au cam adunat oile :P . Oricum , nu puteau sa se duca 2 politisti pe furis prin spatele lui sa-l imobilizeze ? Trebuie sa te rogi de el ? Nu cred ca merge .