L3x@ Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Nu stiu daca se poate, doar intreb si eventual sugerez, in cazul in care se poate... pe ally chat s-au vazut prea multe. Injuraturi pe la plangeri, discutii inutile, contradictorii care nu isi au rostul.Sugestia este urmatoarea: sa i se dea comanda de disable ally chat gm-ului aliantei. Daca spiritele se agita, merg randurile de chat mai ceva ca la aparatul de cazino, in care bagi o fisa si tragi de maner. Astfel, gm-ul de ally poate sa "calmeze" spiritele intrerupand ally chat, carcotasii si scandalagii nemaiavand unde sa se certe :). Desigur, va da enable cand va considera ca s-au calmat spiritele.Ce ziceti :)?
al3xandru Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 hm se pare ca nu merge prea bine alianta..in fine fiecare guild are niste buruieni sa zic asa :) dar daca face figuri frumos x guild prb e ca fiecare tine cu playery lui :P ideea ar merge dar nu stiu daca e posibila..ai mai vazut macar asta pe alte serv?
L3x@ Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 Nu e vorba de faptul ca nu merge bine alianta. Nu are absolut nici o legatura. Flame-ul exista chiar daca merge bine sau nu alianta, in orice alianta.
solo_boy Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Nu stiu daca se poate, doar intreb si eventual sugerez, in cazul in care se poate... pe ally chat s-au vazut prea multe. Injuraturi pe la plangeri, discutii inutile, contradictorii care nu isi au rostul.Sugestia este urmatoarea: sa i se dea comanda de disable ally chat gm-ului aliantei. Daca spiritele se agita, merg randurile de chat mai ceva ca la aparatul de cazino, in care bagi o fisa si tragi de maner. Astfel, gm-ul de ally poate sa "calmeze" spiritele intrerupand ally chat, carcotasii si scandalagii nemaiavand unde sa se certe :). Desigur, va da enable cand va considera ca s-au calmat spiritele.Ce ziceti :)?ar fii bine dar nu este posibil nici macar pe sesion4 optinea asta....totusi cred ca tine de cei 7 ani de acasa treab asta si daca gm aliantei sustine acel vocabular inseamna ca guilda lui e fan becali(ciobani) :-j
L3x@ Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 ar fii bine dar nu este posibil nici macar pe sesion4 optinea asta....totusi cred ca tine de cei 7 ani de acasa treab asta si daca gm aliantei sustine acel vocabular inseamna ca guilda lui e fan becali(ciobani) :-jAsa cum asistantii au comenzi, presupun ca pot face un script care sa permita comanda de disable ally chat gm-ilor de alianta, strict pentru ally chat. Cred :-??...
garrone21 Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 si la mine se mai scapa cate o injuratura pe ally chat dar rar..acum tine de fiecare gm de alianta chestia asta..mi-e indiferent daca se baga sau nu comanda,daca se baga eu ma joc cu ea si dau disable dupa cum vreau , le dau disable la toti ce pana mea,sa vb doar eu ca sunt smecher si manelist. eu zic ca e imposibil sa faca aceasta comanda.app : /disable chat |boom| , n-am chef de el azi :D
stely_yoo Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Si daca nu este gm-ul on ce facem?Mai bine ar fi ca injuraturile de pe aly sa nu se sanctioneze. Cui nu-i convine ca a vazut o injuratura pe aly , e liber sa plece. Parerea mea.
Sam Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Nu cred ca e posibil asa ceva si oricum e o sugestie proasta..
Leonex Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Hai sa facem doar propuneri inutile pentru a le da de lucru celor din staff ca doar nu au ce face , pe nici un srv nu am intalnit chestia asta cu disable la aly chat si cred ca solicita multa munca , deja vrem sa fie mu perfect ca doar ne traim viata in el :rofl2: contra !
L3x@ Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 ' date='May 23 2009, 11:02' post='3849865']Hai sa facem doar propuneri inutile pentru a le da de lucru celor din staff ca doar nu au ce face , pe nici un srv nu am intalnit chestia asta cu disable la aly chat si cred ca solicita multa munca , deja vrem sa fie mu perfect ca doar ne traim viata in el :rofl2: contra !Read this:.totusi cred ca tine de cei 7 ani de acasa treab asta si daca gm aliantei sustine acel vocabular inseamna ca guilda lui e fan becali(ciobani) :-jReply-ul tau nu se dezminte. Stii cum e cand incep sa turuie 20-30 de insi pe seama unui subiect, in 90% din cazuri fiind doar flame, pe langa subiect si apar certuri bazate pe contradictii de opinii? Daca nu stii, de ce dai reply-ul asta de meltean? E topic de sugestii... guess what?!? Se fac sugestii :despair:. Pun pariu ca nu stiai asta :>.Daca se poate, se poate. Daca nu, nu se poate. Ce mare branza :huh:? La sugestiile cu dupe sari ca baba dupa stiulete, ca e mai tanar :). Nu vrei ca MU sa fie perfect la sugestia respectiva? Rusinica!
[HellFire] Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 ' date='May 23 2009, 11:02' post='3849865']Hai sa facem doar propuneri inutile pentru a le da de lucru celor din staff ca doar nu au ce face , pe nici un srv nu am intalnit chestia asta cu disable la aly chat si cred ca solicita multa munca , deja vrem sa fie mu perfect ca doar ne traim viata in el :rofl2: contra !x2Dupa ce ca sv este... cum este si are atatea probleme care trebuiesc rezolvate, le m-ai dati si vvoi de treaba.Eu sunt de parere ca trb asta tine de fiecare gm in parte... si de cum stie sa-si conduca oamenii !
Nr1 Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Contra :bananadance2: Esti badaran si injuri , suporti ,nu esti pe maidan aici.
Bobby Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Nu stiu daca se poate, doar intreb si eventual sugerez, in cazul in care se poate... pe ally chat s-au vazut prea multe. Injuraturi pe la plangeri, discutii inutile, contradictorii care nu isi au rostul.Sugestia este urmatoarea: sa i se dea comanda de disable ally chat gm-ului aliantei. Daca spiritele se agita, merg randurile de chat mai ceva ca la aparatul de cazino, in care bagi o fisa si tragi de maner. Astfel, gm-ul de ally poate sa "calmeze" spiritele intrerupand ally chat, carcotasii si scandalagii nemaiavand unde sa se certe :). Desigur, va da enable cand va considera ca s-au calmat spiritele.Ce ziceti :)?Schimba aly, la noi nu sa vazut asa ceva,daca vrea gm ai da un x la care este in calduri si se cearta singur dupa :beer:
banditzel Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Contra ... daca vrei sa iti spui parerea si nu poti ? e naspa ideea..
banditzel Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 @admin_llama banditzel :rofl2:aaa.. u ai chef de spam a ? ;;)
Fury Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 nu cred ca se poate , dar daca e sa se ia dupa voturi sunt PRO
Cyrus Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 1. Este imposibila o astfel de comanda.2. Comunicarea este esentiala in sanul unei aliante , certuri sunt peste tot si se pot rezolva doar discutand.#impotriva
3XTR3M Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 In general pe chatul de alianta playerii isi permit si glume mai deocheate intre ei, dar majoritatea sunt spuse in gluma, ca vorba aia caterinca e sarea si piperul unul chat.Eu nu sunt de acord sa se dea disable chat de catre gm, dar as dori ca adminul care vrea sa acorde un ss de limbaj sa studieze un pic contextul, ca se vede unde sunt mistouri si unde se injura serios.Oricum membrii unei aliante sau guilde trebuie sa inteleaga ca daca un coleg preia un spot sau printeaza pentru un post de jigniri, iar ei injura pe chat, pot fi pasibili de suspend, sau colegul lor nu va putea posta chiar daca a preluat corect, pentru a le putea acoperi lor fundul ala mare si basinos care nu-si putea tine gura 5 minute :))Off topic: Daca s-a ajuns sa se certe lumea si sa se injure serios pe chatul de alianta e grav, recomand GM-ilor sa ia masuri, altfel vor constata intr-o buna zi ca nimeni nu mai are pic de respect pt. colegii de joc si asta duce inevitabil la destramarea aliantei si chiar a guildelor.Eu asa am procedat de vreo 2-3 ori pe 0.97d, am avertizat de 2 ori, apoi i-am zburat din guild, chiar daca erau playeri vechi pe care ma bazam mult, si nu am mai vazut nici o injuratura seriosa pe guild chat niciodata dupa ce si-au dat seama ca nu glumeam din acest punct de vedere.
Paul156 Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 nu cred ca se poate..dar daca sar putea sa fie comanda ca sa dea disable doar la certareti..de ce sa nu mai vb nimeni pe ally din cauza la 2..
Zadirion Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 nu mai dati sugestii care tin de partea tehnica a serverului. avem noi developeri de mu pe link? nu.ce rost are sa sugerati niste chestii care nu vor putea fi niciodata implementate. nu se ocupa nimeni de asa ceva.sectia de sugestii e pentru sugestii care tin mai mult de modul de administrare al serverului, eventual sugestii care pot fi facute din configuratia serverului. nu sa se apuce cineva sa implementeze chestii noi.sugestia nu-si are rostul. cum s-a mai spus si inainte, problema asta tine de cum isi administreaza gm-ul alianta.contra