Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

savageNicky

intrebare despre seturi de bk

Recommended Posts

Guest Kamikaze
Posted

da-mi un print cu C apasat si iti zic.

Guest Kamikaze
Posted

http://img411.imageshack.us/img411/4243/screen052222570015.jpg

ah, deci nu e de dd ref pe serverul asta.

eu ti-as sugera un dsr ref cand ai cam pana in 15k agil, apoi un dsr dd. desi la cat hp o sa ai la full, sa nu stai in permanenta cu ref pe tine parca pare un pic prostesc. final: dsr ref cand ai de-a face cu vreun sm / elf / mg / dl si dsr dd ( doar dupa 15k agil ) cand ai de-a face cu un bk.

Posted

la inceput e bun dd`u,dupa 2 3 rr bagi dsr,iar mai tarziu dsr dd rullz

cel putin asta e parerea mea :)

doamne ar da sa fie toti bk imbracati cu dsr dd la dueluri:))

Bk pe vers asta are cel putin 300k hp deci dsr=nefolositor(poate doar de la 1-5rr),ca set de pvp the best for bk este "ref dsr"sau "ref dd"

Posted

pana la vreo 3-4 rr tine unu cu dd

de la 4 incolo poarta dsr sau dsr dd

la ful un ref hp daca te bati cu sm/elf/dl/mg iar daca te bati cu bk dsr dd

Posted

la inceput e bun dd`u,dupa 2 3 rr bagi dsr,iar mai tarziu dsr dd rullz

cel putin asta e parerea mea :)

Ce-ai ma , delirezi ?:)) Cel mai bun e DSR la inceput ptr ca ai nevoie de defence pentru a rezista .. dsr e bun in orice combinatie..gen dd,dsr ; dsr ref ; dsr hp !! Dupa 1-2-3 rr poti baga ref hp ; ref dd ..sau cum vrei tu :) :crazy:

Guest Kamikaze
Posted

doamne ar da sa fie toti bk imbracati cu dsr dd la dueluri:))

Bk pe vers asta are cel putin 300k hp deci dsr=nefolositor(poate doar de la 1-5rr),ca set de pvp the best for bk este "ref dsr"sau "ref dd"

dsr iti trebuie ca sa-ti dea adversarul cat mai multe miss-uri. dd scade din damage-ul primit, care va fi constant daca nu porti dsr. cum sa fie nefolositor? e oarecum nefolositor impotriva altui caracter decat bk. aia mor din ref, deci frumos ar fi sa iti dea tie damage cat mai mult si cat mai des ca sa ia si ei inapoi. ce-am ajuns sa spun la un asemenea hp? lk ref si eventual un hp la full si dsr dd impotriva unui bk.

Posted

eu nu inteleg cum naiba sa-ti faci set dd ref :)) daca e ref hp cel mai bun dsr ref nui bun ca blocheaza dsr..

si dd ref.adica iti scade din damage dd si dupa mai ia cva reflect.. :blink:

Posted

eu nu inteleg cum naiba sa-ti faci set dd ref :)) daca e ref hp cel mai bun dsr ref nui bun ca blocheaza dsr..

si dd ref.adica iti scade din damage dd si dupa mai ia cva reflect.. :blink:

dsr = 20%

dd = 10% sau ceva de genu , faza e :

cu dsr ai mai mult def si mai slab ref

cu dd ai mai putin def si mai puternic ref ce e asa greu

@cea mai buna combinatie e ref-hp

Posted

fi mai explicit ca nu inteleg nimic si app dupa ce a batut Blader cativa bk la duel toti din top au bagat hp asa ca maj care spun ref+hp habar nu au dc op astea da asa au vazut si ei :))

Guest Kamikaze
Posted

dsr = 20%

dd = 10% sau ceva de genu , faza e :

cu dsr ai mai mult def si mai slab ref

cu dd ai mai putin def si mai puternic ref ce e asa greu

@cea mai buna combinatie e ref-hp

sa zicem ca la full dsr iei 3 hits din 10 pe care ti le da cineva ( cu stats la fel, desigur ). in alea 3 hits iei full damage. cu full dd iei 7-8 hits reusite din 10 dar iti scade damage primit cu 32% ( dd e 4% ). mie in cazul asta mi se pare mai bun dsr decat dd cand te bati cu un bk. deci daca nu le poti avea pe ambele, neaparat dsr. asa ca dd ref la bk vs bk -> nefolositor fiindca poti face dsr dd sau dsr ref cand esti mai mic. la ceilalti cred ca majoritatea e de acord. bk in ref hp vs sm / dl / elf / mg. din nou, aici e mai bun ref hp decat ref dd.

fi mai explicit ca nu inteleg nimic si app dupa ce a batut Blader cativa bk la duel toti din top au bagat hp asa ca maj care spun ref+hp habar nu au dc op astea da asa au vazut si ei :))

eu nici macar nu joc, scuteste-ma. am luat-o doar logic. si sa zici despre fury ca n-a avut de-a face cu toate optiunile...pai nu pot decat sa rad :))

Posted

avand in vedere ca stai destul de bine la capitolul agilitate... pentru moment, un set ref+hp te-ar ajuta de minune. Cu sweal dat ai undeva la 2k, 2 k si ceva viata... si nu te mai culca lumea dintr-un combo... deci?

REF+HP (cel mai bun pentru atac...)

pentru defence, dsr+dd, pentru ca dsr este pentru miss, si dd pentru micsorarea dmg-ului :)

Posted

baiatu de le stie pe toate , nici macar nu ai habar de ce baga blader hp si despre statusul lui .... dar in fine te gasesti sa vorbesti :)

cum sa iti zic mai explicit : daca o sa joc MU o sa imi fac un SM sau o sa joc pe Blader , ai inteles ? :)

sa zicem ca la full dsr iei 3 hits din 10 pe care ti le da cineva ( cu stats la fel, desigur ). in alea 3 hits iei full damage. cu full dd iei 7-8 hits reusite din 10 dar iti scade damage primit cu 32% ( dd e 4% ). mie in cazul asta mi se pare mai bun dsr decat dd cand te bati cu un bk. deci daca nu le poti avea pe ambele, neaparat dsr. asa ca dd ref la bk vs bk -> nefolositor fiindca poti face dsr dd sau dsr ref cand esti mai mic. la ceilalti cred ca majoritatea e de acord. bk in ref hp vs sm / dl / elf / mg. din nou, aici e mai bun ref hp decat ref dd.

eu nici macar nu joc, scuteste-ma. am luat-o doar logic. si sa zici despre fury ca n-a avut de-a face cu toate optiunile...pai nu pot decat sa rad :))

cu full dsr 3 hits din 10 = 25% ref

cu full dd 7 hits din 10 = 80-90% ref

totusi din 2 mil cat are hp nu mori asa repede din hits , mult te ajuta ref :)

Guest Kamikaze
Posted

cu full dsr 3 hits din 10 = 25% ref

cu full dd 7 hits din 10 = 80-90% ref

totusi din 2 mil cat are hp nu mori asa repede din hits , mult te ajuta ref :)

nu mai calculez sa vad daca-s corecte valorile dar n-o sa stai cu dd ref cand esti prea mic fiindca n-o sa ai hp sa te sustii. o sa te omoare inainte sa moara el. deci cum dsr mi se pare mai bun decat dd, logic ar fi dsr ref, ca iti trebuie defensiva mai multa, nu sa-i dai cat mai mult ref ca n-ai de unde. apoi cand ai hp sa nu mori, treci pe ref hp si dsr dd, in functie de persoana cu care te bati. parerea mea...

Posted

deci chiar si la bk eu tot optez pentru ref hp.majoritatea rezista la un combo asa ca stai faci combo mai incet dupa ce ti la dat el il dai si u ar fi un combo juma cam asa :P si dand si cateva fury cand termini combo e jos:P

cele mai bune seturi sunt ref hp sau dsr dd depinde si cum joci

Posted

nu mai calculez sa vad daca-s corecte valorile dar n-o sa stai cu dd ref cand esti prea mic fiindca n-o sa ai hp sa te sustii. o sa te omoare inainte sa moara el. deci cum dsr mi se pare mai bun decat dd, logic ar fi dsr ref, ca iti trebuie defensiva mai multa, nu sa-i dai cat mai mult ref ca n-ai de unde. apoi cand ai hp sa nu mori, treci pe ref hp si dsr dd, in functie de persoana cu care te bati. parerea mea...

eu stiu din ce mi-au zis astea care au jucat pe rere si ce am mai vazut eu pe betta :) , oricum nu prea ai nevoie la bk de def ca are foarte mare la fel si hp ....

Posted

dd+hp? :>

oricum fac si dsr dd si ref dsr si dd hp ^_^ pt orice eventualitate :> fac eu ceva teste cand am toate seturile :D

sa ne zici si noua rezultatele :nanana: chiar sunt interesat

Opinii proprii despre un set pt war pana in cateva rr

- setul trebie sa il ai in functie de advarsar ( elf , dw , bk ..

- daca faci war cu un dw ->un set cu ref + hp ar fi bun

- daca faci war cu un elf ( are ice age si ai nevoie de miss) dsr ( pt cat mai multe miss) +ddc sau hp ( viata mare)

- daca faci war cu un bk dsr +ddc

-daca faci war cu un dl inca nu am testat :D

Sunt deschis la alte opinii

Guest zsnadu
Posted

care sunt cele mai bune op pt un set de bk....dsr dd ref etc etc...si ce combinatii merg mai bine.

pt pve

black dragon cu lk dsr si sau dd

(asta optional)pt pvp

dark phoenix lk dsr dd/dd

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...