Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

euSadea

Eu ma las de Linkmania partea 1

Recommended Posts

Posted

so cum a mai zis cineva mai sus.. ce treaba avem noi ca te lasi tu de lm? te lasi e problema ta , de ce trebuie sa ne spui si noua nu inteleg? ce astepti? sa'ti dea unu contu lui si sa zic hai pls pls nu te lasa hai k iti dau contu meu cu "n" rr si cu seturi lk dsr etc etc..

sunteti patetici astia cu " ma las de linkmania"

@no warn pls:))

snake nimeni nu iti cere sa raspunzi - nu o mai face

Te incalzesc atat de mult urarile de bafta :)? E treaba ta, absolut doar a ta, ca te lasi :). We really don`t give a damn.

lexa imi pare bine ca nu iti pasa - nici mie

Nu pleca si tu. :(( :(( :((

u`r funny :beer:

Guest RobertBK
Posted

:-?? so ? si io ma las si altii se lasa si multi sau lasat ... tresa facem topic ? :-??

Posted

nimeni nu iti cere sa deschizi un topic - nu o mai face

:closed: >:)

lol snake vezi ca incurci lucrurile ia o pauza frate pls mie numi place spamul am ziso si pe global de citeva ori

Guest tarabana
Posted

zic toti k nu ii intereseaza nu ii intereseaza da in curand o sa il vedem doar p bunny si p inca 2-3 dementi care mai joaca :crazy:

P.S. S1 va "falimenteaza" :P

Guest -=|Slym|=-
Posted

Si ii invit si pe hackeri sa incerce sa triseze acolo....

Stai tu linistit, se poate face oriunde, nu conteaza versiunea, si nici aici, nici acolo n`o sa impiedice ceva vreodata hack-urile :)

Posted

te rog termina =)) sa incetam cu plansul =))

NU NE INTERESEAZA GO kill yourself

lika spammer de clasa - te rog sa nu mai postezi in threadul meu

NU MA INTERESEAZA ce ai de spus GO kill yourself :banghead: :) :cool2:

Stai tu linistit, se poate face oriunde, nu conteaza versiunea, si nici aici, nici acolo n`o sa impiedice ceva vreodata hack-urile :)

general vb nu ai dreptate; sint sigur ca ai vrea sa spargi nasa sau microsoft, sau dc nuncerci rds :)

Posted

parca te'ai lasat de linkmania cumm de inca esti pe aici?:)

Daca te uitai atent la titlul postului vedeai ca este prima parte =))

OT : Felicitari dar chiar nu trebuia sa deschizi un topic , nu cred ca iti va plange nimeni de dor.

Posted

este un serv moca asta e trb sa suporti :) sincer sunt multe serv care ar da clasa la linkmania dar sunt 2 prb..playery idioti,majoritatea de alte nationalitati+donatiile(aia se ocupa de serv klumea deci deacolo mananca :) ) cea mai mare greseala la linkmania este ca schimba regulile in tmpul jocului(stie lumea la ce ma refer aici :P )

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...