Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

euSadea

Eu ma las de Linkmania partea 1

Recommended Posts

Posted

doare rau ca nu mai poti sa invarti nimic aici , nu ? :rofl2:

OT: papa

:blink:

ce sentampla pe forumul asta - oare toate topicurile supravietuiesc 1 zi?

dc nu lasati oameni sasi spuna parerea - sau nu va plac pupindosisti? :)

si le luati mau din fasa?

Nu esti primul care se lasa de link, la mine jumatate de guilda au migrat catre alte servere sau alte jocuri.

Motivul ? Nu e funny sa dai jumatate de ora intr-un golden +3, +4, nu e funny sa stai 2 zile cu calculatorul deschis pentru doar 5-6 lvl cat se pot acumula maxim in acest timp, nu e funny ca strangi cateva zile jwls sa-ti poti cumpara ceva item de pe forum si sa constati cu stupoare ca cele 50 -60 de jwls adunate cu greu sunt foarte putine si nu-ti permiti sa iei nimic, nu e funny ca itemele cu luck sa pice de la +9 la +0 de cateva ori, nu e funny ca in afara de alianta unde poate mai prinzi un item amarat de la un binevoitor sau un party cand este loc, nimeni in rest nu te-ar ajuta nici macar cu jumatate de lvl decat daca au interes la tine, nu e funny ca-ti mananci nervii si consumi curent pt. un joc care a inceput sa nu mai indeplineasca asteptarile nostre.

Imi pare rau, te stiu, esti din alianta Eternity unde sunt si eu, am avut party cu tine de cateva ori prin aida1 si 2. La mine in guilda din 22 cati sunt inscrisi, abia mai joaca 8 sau 9.

Daca vrei spune-mi si iti dau pm cu un server bunicel season3, unde te pot ajuta eu cu 1-2 rr si ceva iteme, jwls si zen, ca si eu joc paralel, pe link mai putin pt. ca nu mai e ce a fost.

Astept vesti de la tine!

multumesc extrem - foarte la obiect si argumentat

nuti multumesc diabolik si oricine altcineva care raspunde in doua cuvinte dintre care 1 e o injuratura

doare rau ca nu mai poti sa invarti nimic aici , nu ? :rofl2:

OT: papa

Fury deschide topic si fa chestia asta nu o face in topicul meu; sint alti care pot sa invarta si inca foarte multe

Posted

Succes in ceea ce ti-ai propus nu esti primul si nici ultimul care deschide topic de acest gen,anuntandu-si retragerea de pe meleagurile Linkmaniei. :)

Posted

da tu ai probleme ma =))

vrei sa inchida srv ca te-ai lasat tu sau ce draq vrei

ps : esti "pupindosist" ? =))

in continuare vreau sa ma las de linkmania

lik vreau un srv civilizat ca sa nu ma las de el

lik tu vrei sa senchida srv?

ps daca iau forumu la mana tu esti vinovatu

Guest Kamikaze
Posted

sal. ce pana mea doresti?

Guest Kamikaze
Posted

satisfactia nui indeajuns de mare sa justifice curentul electric consumat

(nu mai vb de satisfactia proprie)

intr-adevar, ne trebuie si oameni de care sa radem.

dar zau, care parte din "ne doare fix in penis ca te lasi" nu o intelegi?

Imagine IPB

inteleg ca trebuie sa te descarci undeva, dar trebuie sa si stii unde si din ce cauza. modul in care o faci tu pare...pai...patetic.

Posted

Eu stiam ca cele mai bune servere din Romania noastra draga sunt MuDex si LinkMania .

Dupa ce m-am reapucat de mu , am intrat pe dex (de unde am inceput) si am constatat ca nu mai e ce era inainte . Acu am intrat pe link si pot spune ca daca tu gasesti server ROMANESC mai bun , sa mi dai pm sa mi l zici si mie ca iti dau contu meu de pe dex si link sa faci ce vrei cu ele , DOAR SA VAD EO SERVER MAI BUN . Daca te lasi de link , vezi ce faci sa nu te lasi de MU ...ca eo m-am lasat de 2 ori si tot la mu am ramas =))

Posted

intr-adevar, ne trebuie si oameni de care sa radem.

dar zau, care parte din "ne doare fix in penis ca te lasi" nu o intelegi?

Imagine IPB

inteleg ca trebuie sa te descarci undeva, dar trebuie sa si stii unde si din ce cauza. modul in care o faci tu pare...pai...patetic.

sinucigasule care parte nontelegi din taraniI au invatat sa scrie?

"ne doare fix in penis ca te lasi" - imi pare bine ca te doare - dute fa o penicilina cati trece

Marros - stii bine; dex a fost si prima alegere dar au vip, link am jucat demult sa schimbat foarte mult mai ales la favoritisme; acu daca tu consideri ca linku actual e cel mai bun srv - parerea ta - dar eu iti dau 5 lei sati iei o cafea

ps: inca caut

Guest Kamikaze
Posted

esti confuz, n-are rost.

Guest killerua
Posted

Am postat unde nu trebuia . :)

Posted

Eu stiam ca cele mai bune servere din Romania noastra draga sunt MuDex si LinkMania .

Dupa ce m-am reapucat de mu , am intrat pe dex (de unde am inceput) si am constatat ca nu mai e ce era inainte . Acu am intrat pe link si pot spune ca daca tu gasesti server ROMANESC mai bun , sa mi dai pm sa mi l zici si mie ca iti dau contu meu de pe dex si link sa faci ce vrei cu ele , DOAR SA VAD EO SERVER MAI BUN . Daca te lasi de link , vezi ce faci sa nu te lasi de MU ...ca eo m-am lasat de 2 ori si tot la mu am ramas

Iti spun eu care e cel mai bun si stabil server din Romania, este oradeaMU, 0.97d fara buguri, fara dupe, fara low lvl, fara disconnecturi, insa vad ca acum e cazut linkul de la el.

Am sa-l contactez diseara pe proprietarul serverului, care e un baiat plecat de aici de pe link, unde a incercat sa ajute, dar nu a fost ascultat si acum a demonstrat ca se poate server de 0.97d stabil si fara buguri.

D@n1 are nick pe forum aici, dar nu stiu daca mai e activ.

Eu am cont la el pe server dar n-am jucat la inceput ca era gol, dar am inteles de la altii, plecati tot de aici ca acum e cat decat plin asa ca o sa ma reapuc acolo sa vad cum e.

Si ii invit si pe hackeri sa incerce sa triseze acolo....D@n1 chiar vrea sa vada daca se poate , iar daca se va putea, atunci va gasi solutie sa elimine hack-ul respectiv, pe cand pe link e totala lipsa de interes.

Guest tarabana
Posted

Iti spun eu care e cel mai bun si stabil server din Romania, este oradeaMU, 0.97d fara buguri, fara dupe, fara low lvl, fara disconnecturi, insa vad ca acum e cazut linkul de la el.

Am sa-l contactez diseara pe proprietarul serverului, care e un baiat plecat de aici de pe link, unde a incercat sa ajute, dar nu a fost ascultat si acum a demonstrat ca se poate server de 0.97d stabil si fara buguri.

D@n1 are nick pe forum aici, dar nu stiu daca mai e activ.

Eu am cont la el pe server dar n-am jucat la inceput ca era gol, dar am inteles de la altii, plecati tot de aici ca acum e cat decat plin asa ca o sa ma reapuc acolo sa vad cum e.

cel mai tare sv de mu.. parerea mea.. e muangel [www.muangel.ro] este cu 5 clase peste ce a fost link nu ma refer la playeri sau la bazaconii dastea ma refer strict la server cum este facut si asa mai departe..

care vrea sa incerce sa vada :)

cateva hinturi despre sv .. xp 10 , 097d +099i , nu merge trade`u la bc/ds deschis 24/7 , scan la 2-3 zile , activeaza de f multe timp , iar de vreo 4-5 luni s`a dat rr la bd etc

Posted

pls nu faceti publicitate ca va luati ss si inchid si topicul

tot ce se vrea topicul asta este o declaratie - postati daca vreti sa spuneti ceva

Posted

so cum a mai zis cineva mai sus.. ce treaba avem noi ca te lasi tu de lm? te lasi e problema ta , de ce trebuie sa ne spui si noua nu inteleg? ce astepti? sa'ti dea unu contu lui si sa zic hai pls pls nu te lasa hai k iti dau contu meu cu "n" rr si cu seturi lk dsr etc etc..

sunteti patetici astia cu " ma las de linkmania"

@no warn pls:))

Posted

Te incalzesc atat de mult urarile de bafta :)? E treaba ta, absolut doar a ta, ca te lasi :). We really don`t give a damn.

Posted

Mno si ce daca imi iau ban, bravo mie :)

Crezi ca mai mult de atat au ce sa-mi faca ?

Oricum m-au dezamagit rau cu S1 asta. In loc sa lase naiba 0.97d ala asa prost cum era sa mearga in paralel, eu au inchis serverul si au dat drumul la altul...mai prost din pacate si lasand deoaprte asta, nici nu se face mai nimic ca sa i se repare bugurile si sa ajute playerii.

Pai daca vroiam server greu de MU , atunci jucam pe Global ca macar stiam ca acolo e competitie adevarata si hakerii nu-l dau jos cand vor muschii lor si nu fac ce vor ei acolo pe server, nu se schimba exp si regulile din mers. Insa eu vreau un srv relaxant, cu o experienta medie, un drop mediu, stabil, cu reguli fixe si valabile pt. toata lumea, cu playeri care joaca fair play si nu mai gasesc asta la linkmania.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...