Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest kreeper

WINGS BUG BK ICARUS

Recommended Posts

Guest kreeper
Posted

:>

In icarus nu poti ajunge fara aripi, dar fara sa imi dau seama ma duc in icarus si cer la un prieten sa imi arate aripile sale care erau cu ignore+lk+add4, m-ai dat el trade si mi le-a aratat, el aparand fara aripi si cu aripile lui la trade. o_0 merg mai departe si vreau a ma conving ca nu e doar o coincidenta si mai gasesc un bk care ii dau trade si imi arata si el. Ciudat in schimb e ca:

-Nu le poti pune in inventar ca sar inapoi sus.

-Si trebuie sa incerci din mai multe tradeuri

-Merge numai la trade BK - BK

-Aripile trebuie sa aiba neaparat add.

La BK poti tine aripile in mana(adica in mouse) tie iti apara fara aripi dar restu te vad cu aripi.

Cand le pui la trade, si ceilalti te vad fara, iar la SM nu le poate misca deloc de acolo, la alte clase nu am incercat.

Am testat la vreo 14 persoane, din care 5 cu add si binenteles ca a mers, la ceilalti ziceau ca le sare inapoi, am la toate poze, uite un exemplu:

http://img268.imageshack.us/img268/5220/screen052121170023.jpg

Alt bug la BK , care se "vindeca" la sw era ca, atuncea cand scoteai arma mai mergea sa ca cu twist dar fara sa se vada arma, dar mai rar aparea bugul. La sw se rezolva.

Alt bug cand ma duc spre ARENA , si trec prin portal spre arena propriu zisa nu ma teleporteaza direct si ma lasa intre, apoi ma da lorencia.

A mai patit cineva asa ?

Guest Kamikaze
Posted

ai incercat sa dai cuiva aripile cand esti in icarus? merge? ramai fara? marfa :D

Guest kreeper
Posted

Pai nu a avut cine sa imi dea aripi :D, Progabil nu o sa mearga trade-ul sau o sa ne dea devias, sau nush. Nu am incercat.

Guest Silphy
Posted

daca pui satan poti sa le dai jos si sa le arati la trade

Guest kreeper
Posted

Asta nu am incercat:D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...