Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

TheOcn

Ip server

Recommended Posts

Guest SmiLe_SmiLe
Posted

poate sa-mi dea cineva ip-ul serverului va rog ???

ce nevoie ai u de ip? sa incerci niste programe de hack :))

:bananadance2:

Posted

nu daca incercam hack-uri puteam sa aflu si ip-ul ideea e ca vreau sa-i dau ping sa vad daca ma pot conecta.. k am niste probleme tehnice si vad ca nu-mi raspunde nimeni asa ca incerc sa-mi rezolv problemele singur...

Posted

nu daca incercam hack-uri puteam sa aflu si ip-ul ideea e ca vreau sa-i dau ping sa vad daca ma pot conecta.. k am niste probleme tehnice si vad ca nu-mi raspunde nimeni asa ca incerc sa-mi rezolv problemele singur...

ms man nu e de la ip :((( doaamne tampesc :| daca am mai multe cliente de mu sesiuni diferite in pc poate influenta in vreun fel?

Posted

ms man nu e de la ip :((( doaamne tampesc :| daca am mai multe cliente de mu sesiuni diferite in pc poate influenta in vreun fel?

nu

eu am 2 diferite si merge amandoua

zine ce problema ai

Posted

nu

eu am 2 diferite si merge amandoua

zine ce problema ai

imi iau d/c knd intru in joc.. in loc sa mi apara sa aleg serveru imi apare ca sunt deconectata de la server am incercat toate jiumbuslucurile stiute de mine.. cred k ma las de mu ..

Posted

Singura solutie e sa incerci sa reinstalezi windows`ul si un format in partitia respectiva ... apoi sa iei jocul si pach`ul poate ai mai mult noroc ...

Posted

:=)) http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=287427

vrea sa puna linux crede ca daca schimba sistemu nu va fi prins :=)))

Nu o sa ma prinda ce?poate curentu...da am inchis si geamu asa k nu-s sanse.. bay` terminati cu hack-areala voastra singuru` smeker dupa server a fost 007 .. am cerut ip-ul doar ca sa vad daca se conecteaza in fn` am formatat sa vad ce iese.. app linux ptr k mi se pare k merge mai repede pc-ul dar din pacate nu-mi recunoaste jocul.. nu e facut ptr linux :-j va multumesc tutror ce si au dat INTERESUL si au incercat sa ma AJUTE..

Posted

E culmea.. nici acum nu-mi merge deci trebuie sa fie ceva in neregula cu serverul sau ahhh mai veniti cu idei ca eu numai am nici una.. E Vreun admin care ma poate ajuta?

Posted

Poftim IP`u sa vedem ce`i faci :))

81.196.12.19

deja l am obtinut .. merge sa i dau ping .. deci teoretic merge sa ma connectez la server .. ASTEPT AJUTOR DE LA UN ADMIN.. :-w ne vdm luni poate pana atunci se rezolva :-<

Guest -=|Slym|=-
Posted

Opreste firewall-ul tau.

Posted

ms man nu e de la ip ( doaamne tampesc daca am mai multe cliente de mu sesiuni diferite in pc poate influenta in vreun fel?

Nu merge sa te conectezi cu 2 launchere deodata decat daca folosesti Virtual PC sau SandBoxie sau se mai poate intr-un fel dar e destul de complicat :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...