Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

savageNicky

Cel mai fericit/Cel mai trist moment

Recommended Posts

Posted

-Cel mai fericit moment a fost cand am facut prima invazie la bok 5,cand mi-a picat primu kundun lk edr si a iesit +13 si primul kb lk edr life

-cel mai trist moment cand am pierdut 2 kb lk edr la goblin....imi venea sa ma las de mu :)

alte momente de fericire:

-cand sa apucat prietena mea de mu:)) "no more stres" :))

-cand l-am batut pe dusmanul meu de moarte la duel 10-0 nu dau nume :nanana:

-cand vad ca desi sunt relativ nou pe server am o gramada de friends...si f putini dusmani :cool2: :beer:

alte momente triste:

-cand mi sa bocat compu 4 ore consecutiv si am pierdut invazile dadusem 2 minute in bok si...mi sa blocat si am murit:))

-etc,etc:)

astept sa vad cu ce raspunusuri veniti si voi :D

Posted

cel mai fericit - cand mi`a picat gs shield lk dd dsr din bok +4 si l-am facut +13 in aceeasi zi xD

cel mai trist - cand am luat 99 pe 3db <_<

Posted

Cel mai fericit: cand am invatat sa fac dupe

Cel mai trist: cand mi-a disparut tot ce dupasem pentru ca nu stiam ca dispare :sef:

Guest killerua
Posted

Cel mai trist: cand mi-a disparut tot ce dupasem pentru ca nu stiam ca dispare :sef:

:rofl1:

Posted

lol :rofl2:

Posted

cel mai fericit moment cand am dat primul rr pe 1st db

cel mai trist cand ma blocat kitte pe 2nd db "no reason" ca sa numai domin primul loc

Posted

hmm ..ar fi mai multe

cele mai fericite:cand castigam meciuri de soocer pe 97d (eram in Zzzbumi :) )/cand am dat 1 rr de pe db2.. au fost mai multe dar memoria nu ma ajuta acum

cel mai trist:cand am luat d/c in bc 1 pe 97d si imi picase armor pad cu lk(am si poza pe la screenshots..daca o gasesc revin cu ea :) )

edit:poza

Posted

Cel mai fericit: Cand am pus 2 din royal la respect nu dam nume(chitzu&kanin..or wth)

Cel mai trist: ca am stricat peste 40 de jwl sami fac pants bone +9 :angry1: nici acuma nu am reusit sai fac +9 :banghead:

Posted

1. cand am inceput sa dau cu 1hh p 97.d

2. cand m-a prins prima oara :)) nu stiam ca se vede =)) nasol -_-

eu team prins xD in aceasi zi postasei si tu unu de 1ht trist :))

Posted

-Cel mai fericit moment - Cand am reusit sa`mi comving seful sa ma lase sa joc de pe pc`ul de servici.

- Cel mai nefericit - 2 nopti invazii , 38 de bok +4 din care a picat un item cu lk,mana si restul scroluri si zen , ma bateam cu capul de birou si nu`mi venea sa mai joc Mu. :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...