Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest ^Republik^Miker

Season 4

Recommended Posts

Guest ^Republik^Miker
Posted

Am jucat ceva timp pe un server care pot spune ca a fost printre cele mai frumoase pe care am jucat, vad ca de curand au pus la vanzare pentru cei care vor servere, v-as recomanda sa cumparati de la ei un server S4 fara absolut nici un bug/eroare, totul merge perfect (anti cheat pentru toate hack-urile), e o suma cam mare (rds-ul cred ca v-ar putea ajuta) dar merita, poate asa jucam si noi undeva unde nu se poate face dupe si eu mai stiu ce :) n-o luati ca reclama doar ca o idee

Link

Posted

Am jucat ceva timp pe un server care pot spune ca a fost printre cele mai frumoase pe care am jucat, vad ca de curand au pus la vanzare pentru cei care vor servere, v-as recomanda sa cumparati de la ei un server S4 fara absolut nici un bug/eroare, totul merge perfect (anti cheat pentru toate hack-urile), e o suma cam mare (rds-ul cred ca v-ar putea ajuta) dar merita, poate asa jucam si noi undeva unde nu se poate face dupe si eu mai stiu ce :) n-o luati ca reclama doar ca o idee

Link

Prea putina vreme de cand a fost deschis DB asta cu versiunea S1 ... ca sa se procedeze la o schimbare de versiune .

Inutila propunerea ta in acest moment .

Ar fi fost o treaba daca era propusa inainte sa se pregatirile ptr aceast server .

Guest Locust1902
Posted

varza s4 incepe sa o dea in Lineage cu summoneru ala se duce tare spre lineage urasc season 4

Guest Sadi022002
Posted

Ne saturam de S1 si poate incercam si S4 :bananadance2:

Guest ^Republik^Miker
Posted

peste 4 ani o sa apara S10 si noi o sa jucam 4 :D deh nu degeaba se zice sa suntem in urma :)

Posted

hai lasati prostiile , ca nu e nimeni dator voua ca sa va puna ce versiune vreti !

Inca ati putea spune un mare MULTUMESC lui Dragos , ca a facut pasu asta de la 97d>s1 .

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...