Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Leo[DW]

saltare

Recommended Posts

Posted

Am loat jocu de pe site lam dezarhivat =atat clientul cat si pach 5 si cnd vreau sa intru in joc =nu intra in joc =oare dke =pffffffff=am incercat sa iua si celelalte pachuri de la 1 la 4 =poate daia nu mere =tre sa iau toate pachurile sa le dezarhivez pe toate ?

Posted

Patch5 il pui peste client. Nu iti trebe nimic alceva.

Dezarhivezi clientul, dezarhivezi patch5 dupa e copiezi toate fisierele de unde ai dezarhivat si dai "paste" unde ai directorul cu Mu-Online.

:tiphat:

Posted

Patch5 il pui peste client. Nu iti trebe nimic alceva.

Dezarhivezi clientul, dezarhivezi patch5 dupa e copiezi toate fisierele de unde ai dezarhivat si dai "paste" unde ai directorul cu Mu-Online.

Am facut exact asa cum ai spus tu dar degeaba ca , tot nu pot sa intru sa ma joc =pfffffffffff

Posted

' date='May 22 2009, 00:18' post='3845854']

Am facut exact asa cum ai spus tu dar degeaba ca , tot nu pot sa intru sa ma joc =pfffffffffff

Vezi ce antivirus ai :-?

Posted

Vezi ce antivirus ai :-?

Merge sa dau start pe launcher dar nu imi intra in joc =tot astept sa intre in joc si nimica =nu folosesc antivirus

Posted

' date='May 23 2009, 01:25' post='3849214']

Merge sa dau start pe launcher dar nu imi intra in joc =tot astept sa intre in joc si nimica =nu folosesc antivirus

Ai cumva comp mai slab ? la 256 rami si cu ceva aplicatii deschise nu ai nici o sansa sa intri pe MU

Posted

Ai cumva comp mai slab ? la 256 rami si cu ceva aplicatii deschise nu ai nici o sansa sa intri pe MU

Da am 256 de rami =dar inainte imi mergea=puteam sa joc =crezi ca , acma cere configuratie de comp mai bna ?:D=oare sa aibe serveru acma cerinte mai mari decat inainte?

Posted

' date='May 23 2009, 01:33' post='3849236']

Da am 256 de rami =dar inainte imi mergea=puteam sa joc =crezi ca , acma cere configuratie de comp mai bna ?:D=oare sa aibe serveru acma cerinte mai mari decat inainte?

Nu, dar probabil iti este plen Winsows`u de porcarii care ocupa memoria. Ai putea sa incerci o reinstalare de Windows si pe viitor poti sa strangi bani de 256 rami

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...