Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

3XTR3M

Modificari setari server

Recommended Posts

Posted

Salut,

Ieri noapte am stat aida 2 cu buff de la elf si satan pe mine si dadeam max dmg circa 1250 ( dmg albastru de la lk)

Astazi intru in joc, prind spot aida 1, fac party cu aceeasi elfa, pun satan pe mine si dau dmg maxim 1020.

Am auzit ca azi a fost oprit nitel serveru pt . niste modificari.

Va rog sa verificati si sa refaceti repede setarile pt. ca in stilul asta nu se mai poate.

Nu a fost suficient ca au dat rr cativa cu exp mult mai mare ?

Adica dupa ce ca e exp mica pe server si am 320, acum sunt nevoit sa ma si chinui aida 1, unde de obicei fluieram cu buff ?

Acum tot pe cei mari ii favorizati ? Ei pot trage acum oriunde si mai ales unde e experienta foarte mare, dar noi cei fara rr ce facem ?

Astept urgent raspuns si rezolvare. Daca nu se poate rezolva mi-e tare teama ca ramane numai alianta HONEY pe linkmania, ca vad ca de cateva zile toata lumea e suparata fleasca pt. ca e alianta preferata a adminilor, gm-i si moderatori si se pun semne de intrebare deja daca o competite fair play care oricum era moarta din fasa, se mai poate desfasura pe server.

Posted

Am simtit de cum am tras prima data in mobi ca e ceva in neregula.

Azi noapte dadeam dmg cu lk (albastru) peste 1 k in permanenta, si acum dau rar peste 930 ..depinde de mob.

Totusi aseara eram in aida2 unde se presupune ca ar fi mobi mai puternici si cu defense mai bun, iar acum sunt aida 1, cu acelasi elf ( dar cu energy mai mare ) si dau mai slab ca aseara :(

Posted

Salut,

Ieri noapte am stat aida 2 cu buff de la elf si satan pe mine si dadeam max dmg circa 1250 ( dmg albastru de la lk)

Astazi intru in joc, prind spot aida 1, fac party cu aceeasi elfa, pun satan pe mine si dau dmg maxim 1020.

Am auzit ca azi a fost oprit nitel serveru pt . niste modificari.

Va rog sa verificati si sa refaceti repede setarile pt. ca in stilul asta nu se mai poate.

Nu a fost suficient ca au dat rr cativa cu exp mult mai mare ?

Adica dupa ce ca e exp mica pe server si am 320, acum sunt nevoit sa ma si chinui aida 1, unde de obicei fluieram cu buff ?

Acum tot pe cei mari ii favorizati ? Ei pot trage acum oriunde si mai ales unde e experienta foarte mare, dar noi cei fara rr ce facem ?

Astept urgent raspuns si rezolvare. Daca nu se poate rezolva mi-e tare teama ca ramane numai alianta HONEY pe linkmania, ca vad ca de cateva zile toata lumea e suparata fleasca pt. ca e alianta preferata a adminilor, gm-i si moderatori si se pun semne de intrebare deja daca o competite fair play care oricum era moarta din fasa, se mai poate desfasura pe server.

intradevar este ceva modificat

dak vreti sa ne rugam de HONEY si HUNTER sa ne dea party...nu ne vor da niciodata...in icarus iau exp 3k....nu merge asa

Faptul ca Dragos se apuca si mai face cate o modificare nu inseamna ca le face din cauza celor din HONEY. Modificarile care le face le face din ideile lui si nu la cererile altora asa cum sustineti voi.

Deocamdata cei doi citati aveti warn lvl up si va rog incetati cu asemenea acuze ca deja intreceti orice limita si data viitoare nu o sa mai fiu asa intelegator. Multumesc.

Si acuma sa-ti raspund la intrebarea pusa de tine: Nimeni din staff deocamdata nu stie daca a facut Dragos vreo modificare si de ce a facut-o.

LE:

ija4ok: ai mai facut ceva modificari ieri la mobi/dmg?

Velcea Dragos: nu

Velcea Dragos: dc intrebi ?

Velcea Dragos: sunt 4 punctiforme

Velcea Dragos: mai este si cel de la cei mai tari mobi din arena

Velcea Dragos: sa isi repare arma

Sper ca sunteti lamuriti acuma.

Posted

a fost omorat balgass. motiv pt care monstrii aveam defense mai mic.

acum a revenit la normal.

Asa m-am gandit si eu prima oara dar in mod normal mobii trebuiau sa ramana slabi pana cand balgass recastiga lupta..si nu cred ca s-a intamplat asta inca

Anyway..n-am simtit nici o diferenta.. nici cand l-au invins si nici acum , si xp si mobii par la fel. Poate doar mi se pare mie :P

Posted

nu are legatura cu balgass , mobii nu aveau cum sa devina mai tari ci dimpotriva mai slabi

p.s. oare la a cata insinuare nefondata si aberanta la adresa honey s-a ajuns? fara numar :))

in loc sa fiti recunoscatori pentru balgass pe care l-au facut "hackerii" din honey -_- , in frunte cu mine, sadi , rosy,cyrus si jack astia 5 fiind duperii sefi ...unii arunca cu noroi de fiecare data cand au ocazia , foarte tare nu am ce zice...

p.p.s . invidia e mare

Posted

Mai frate cata rabdare au uni oameni... Daca nu se laudau ca au facut balgass`u nici nu cred ca observam ca iau cu 300-400 exp mai mult decat obicei, iau despre dmg care il dau sincer nu m-a interesat niciodata.

:tiphat:

Posted

#spoturile punctiforme au fost puse banuiesc ca in arena :) ?

#de asemenea observ ca sa mai scos un spot din dungeon 2 , fix cum de duceai din dungeon3 in dungeon2 :)

#nu ar fi bine sa fie postat unde toate modificarile ;) ?

Posted

Da, merci xtest ca in loc sa-mi scoateti din warn up ca e foarte vechi si nu am fost nesimtit macar cand l-am luat ci am dat niste explicatii pertinente si la obiect chiar daca poate eram neimplicat, voi imi adaugati ....bravooooo....urale.

Xtest ti-am dat pm acum cateva zile sa-mi scoti din warn up, dar tu in loc sa arati bunavointa si simtul dreptatii, nu faci decat sa-mi adaugi warn up....si de data asta chiar nemotivat.....parerea multora.

Hai sa mai intreb o data poate nu m-am facut bine inteles sa vedem daca am dreptate:

- e adevarat ca au dat cativa rr cu exp mare ?

- e adevarat ca unii ( nu mai dau nume) , au dupat jwls cate 5-6 k fiecare si au influentat astfel mersul lucrurilor pe forum la vanzari cumparari?

- e adevarat ca o anume alianta a fost intentionat sau neintentionat ajutata sa ia prima oara castelul prin spargerea portii ?

- e adevarat ca din cele enumerate mai sus nu mai poate fi vorba de o competitie fair play ?

In loc sa va impuneti (unii dintre voi) prin explicatii si argumente pertinente nu faceti decat sa dati suspend si/ sau warn in stanga si in dreapta imediat ce ridica cineva o problema la care nu aveti rezolvare.

Voi nu stiti sa va faceti placuti si respectati...aici e problema, de aia va si ia lumea la misto pe forum. Cautati fratilor in urma cu vreo 2-3 ani de zile sa vedeti cat de respectat si iubit era Invisible, pentru ca stia sa se adreseze fiecarui in parte in asa fel incat nici sa nu-l ofenseze si sa-i rezolve si problema in acelasi timp.

Posted

inca o liniuta pentru tine :

- e adevarat ca unii cauta nod in papura si asta le ocupa tot timpul?

ce explicatii pertinente vrei? daca tu crezi ca tot ce se intampla pe server e influentat de alianta honey te inseli amarnic (asta ca sa ma exprim intr-un mod elegant)

nu v-ati plictisit de vechea placa cu dupe?

ce atatea discutii despre castel ... il vreti? veniti sambata si luati-l

si nu , nu a dat nimeni rr cu xp mare e doar impresia ta (gresita , ca multe altele)

P.S. prin acest topic tu nu expui nici o problema serioasa ci doar iti exprimi frustarile

cineva sa dea closed

Posted

P.S. prin acest topic tu nu expui nici o problema serioasa ci doar iti exprimi frustarile

cineva sa dea closed

Frustrat esti tu monsieur Alexey, si mincinos pe deasupra pt. ca nu recunosti ca ai avut si tu avantaje de pe urma la ce am scris eu mai sus.

Si tu postezi aici ca sa faci spam ca vad ca nu ai dat nici o explicatie pertinenta la intrebarile mele.

De placa cu dupe nu m-am plictisit inca pt. ca stiu sigur ca inca mai aveti jwls dupate ( nu tu personal dar la voi in alianta).

Sa vin sa va iau castelul ? :)) Cu ce frate?:)) Pai sa revenim....eu n-am reusit sa-mi iau set de pe forum lk dsr ca sa dau si eu rr mai repede....si ghici din cauza cui nu am reusit.

Da da-ti-i close....unii nu stiu de ce se pricep cel mai bine la asta.

Posted

Da, merci xtest ca in loc sa-mi scoateti din warn up ca e foarte vechi si nu am fost nesimtit macar cand l-am luat ci am dat niste explicatii pertinente si la obiect chiar daca poate eram neimplicat, voi imi adaugati ....bravooooo....urale.

Xtest ti-am dat pm acum cateva zile sa-mi scoti din warn up, dar tu in loc sa arati bunavointa si simtul dreptatii, nu faci decat sa-mi adaugi warn up....si de data asta chiar nemotivat.....parerea multora.

Hai sa mai intreb o data poate nu m-am facut bine inteles sa vedem daca am dreptate:

- e adevarat ca au dat cativa rr cu exp mare ?

- e adevarat ca unii ( nu mai dau nume) , au dupat jwls cate 5-6 k fiecare si au influentat astfel mersul lucrurilor pe forum la vanzari cumparari?

- e adevarat ca o anume alianta a fost intentionat sau neintentionat ajutata sa ia prima oara castelul prin spargerea portii ?

- e adevarat ca din cele enumerate mai sus nu mai poate fi vorba de o competitie fair play ?

In loc sa va impuneti (unii dintre voi) prin explicatii si argumente pertinente nu faceti decat sa dati suspend si/ sau warn in stanga si in dreapta imediat ce ridica cineva o problema la care nu aveti rezolvare.

Voi nu stiti sa va faceti placuti si respectati...aici e problema, de aia va si ia lumea la misto pe forum. Cautati fratilor in urma cu vreo 2-3 ani de zile sa vedeti cat de respectat si iubit era Invisible, pentru ca stia sa se adreseze fiecarui in parte in asa fel incat nici sa nu-l ofenseze si sa-i rezolve si problema in acelasi timp.

1: Cum sa-ti dau warn down cand ai primit warn de curand intr-un post in care vi s-a cerut clar ce anume trebuie sa faceti si voi ati ignorat total acest lucru?

2: Ai primit acum warn nemotivat? Pai stii m-am saturat sa tot vad ca ne bagati pe gat ca favorizam guilda HONEY cand nu este asa, si da, incontinuare voi penaliza pe cei care mai fac acuze gen ale tale.

3: Nu ai facut decat sa-ti exprimi tu frustarile ca ti s-a parut ca dai dmg mai putin la mobi

PS: Repara-ti arma.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...