Jump to content
Guest petreb

Plangere la adresa angajatilor RDS

Recommended Posts

Guest petreb
Posted

Mai, dupa parerea mea oferta generala de la Rds este fara discutie cea mai ieftina cel putin din Bucuresti pentru viteza care se ofera si in comparatie cu viteza de pe Romtelecom. Insa trebuie sa recunosc ca mai au de lucrat la bunul simt al angajatilor (in afara de cei de la telefoane si de Cristian Horgea- seful pe Cablelink), mai ales al celor de la casierii. M-am dus sa schimb modemul, am ajuns in jur de ora 17:25 iar iei inchideau la ora 18:00 si in fata mea mai erau 2 persoane. Cel care facea contracte mi-a spus ca degeaba mai stau ca nu imi mai face contract pentru ca este tarziu. Da stai nene ca am ajuns in timpul programului, daca acum mama(titulara contractului) a iesit de la serviciu ce sa fac? A zis ca vrea sa cheme politia pt ca nu vroiam sa plec, un circ total. Asa ca pentru cei de la Rds: MAI IMBLANZITI SI EDUCATI ANGAJATII PENTRU CA NU SUNT SCLAVUL NIMANUI SA STAU LA COADA 7 ANI PENTRU A SCHIMBA UN AMARAT DE MODEM! OK?

Poate gresesc. Ce ziceti?

Guest artis
Posted

am fost io si am stat cred ca 3 ore sa schimd modemu, iar in fata mea au fost 6 sau 7 persoane.

Posted

Ma gandeam de cate ori am injurat in gand functionarii RDS. De data asta trebuie sa recunosc ca la faza cu schimbatul modemului au fost chiar foarte de treaba (asta in Craiova), adica nu am putut sa ma duc cand am fost programat (desi confirmasem ca ma duc), si domnisoara care se ocupa m-a reprogramat in aceeasi zi dupa terminarea programului standard (sa ma ziceti voi ca nu laud RDS-ul cand e cazul :wink: )

@petreb Daca stii numele functionarului respectiv poti face o sesizare catre directorul local RDS.Sa stii ca nu faci degeaba :wink: .

Guest petreb
Posted

Exact, la Gorjului am fost. Bravo! Ti-ai dat seama

Alexdanx, as putea sa fac o sesizare insa nu vreau sa le fac rau desi daca ma lua si pe mine in aceeasi zi nu mai dura decat 20 minute.Or fi oamenii stresati de cati abonati au si nu mai fac fata. Dar asta este!

Guest mihai_cazacu
Posted

In legatura cu acest topic as avea si eu ceva de spus. Am incheiat un contract cu RDS Constanta si deja m-au facut sa ma invoiesc de 3 ori de la serviciu ca vin sa ma conecteze ... si nici macar un telefon "bai fraiere nu mai venim asa cum am promis" Ignorare totala. Oare asta e politica firmei sau nesimtirea angajatilor care stiu numai sa intanda mana dupa ciubucuri?

Posted

@mihai_cazacu - cred ca injuri pe cine nu trebuie. Cablajul cred ca ti-l face compania de cablu , in Craiova este Terrasat. Intereseaza-te si vezi cine trebuie sa te cableze.

Guest mihai_cazacu
Posted

@mihai_cazacu - cred ca injuri pe cine nu trebuie. Cablajul cred ca ti-l face compania de cablu , in Craiova este Terrasat. Intereseaza-te si vezi cine trebuie sa te cableze.

De la cablu au venit ... trebuie sa vina salariatii RDS cu modemul si cu telefonul

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...