Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

SanduSM

Carctere blocate.

Recommended Posts

Posted

Rog 1 Admin / Gm sa`mi dea /dc ( eventual move din bd) pe caracterele SanduBK si SanduMG , ambele agatate in CryWolf , multumesc.

Posted

Daca te referi ca nu mai poti sa intri pe cont asta se poate rezolva doar printr-un restart la server.

:tiphat:

Posted

Nu pot intra pe caractere...ma conectez pe cont ,dar cand sa intru pecaracter ramane blocat....intre timp se pare ca sa rezolvat pe Mg , in sa Bk`ul tot asa a ramas.

Posted

Da as mai avea o mica mare prblema...in mare parte joc de pe pc`ul de servici , de unde nu pot intra cu caracterele in CryWolf / lorendeep , cum dau move iau /dc instantaneu ( de acea ramansese si characterele blocate) , am incercat mai multe variante...am sters Mu si l`am reinstalat pe partitii diferite , am copiat hartile si le`am pus de la cap la coada , am incercat cu un alt client...si totusi aceasi problema , puteti sa ma lamuriti si pe mn? Windows nu pot sa reinstalez daca asta ar fi o eventuala solutie , multumesc.

Guest kreeper
Posted

Cred ca ai vreo eroare la caracter in db. Daca ai avut caracterul editat in urma bugului , vb cu diablo sa se uite pe contul tau sa vada daca ai totul in regula. Nu e de la client problema ta si nici de la windows, o data ce ti-a intrat in joc , totul depinde de el, adica jocul.

Posted

Ok , this it...i have new one. Azi in jurul orei 12:00 iau /dc pe spot Arena , dau sa intru la loc, m`am logat si dupa ce dau enter ramane 10 , 15 sec blocat dupa care i`mi da /dc , am sters si am instalat din nou Mu`ul si aceasi chestie...poate sa ma lamureasca cineva si pe mine ce se intampla?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...