Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

obezul

intrebare

Recommended Posts

Posted

Nu sunt permise speluri in tark de bk, iar mg are voie doar daca foloseste skiluri bazate pe strenght.

Sm are voie sa stationeze maxim 2 min in si langa tark de bk din cate-mi amintesc dar nu are voie sa faca experienta acolo in nici un fel, nici in party cu bk sau mg, de aia se pedepseste stationarea langa tark.

Se poate sa fie modificat un pic regulamentul, recunosc nu l-am citit pe cel de pe Season1 pentru arena, dar principiul de pe 0.97d ar trebui sa se aplice si aici.

Posted

Nu sunt permise speluri in tark de bk, iar mg are voie doar daca foloseste skiluri bazate pe strenght.

Sm are voie sa stationeze maxim 2 min in si langa tark de bk din cate-mi amintesc dar nu are voie sa faca experienta acolo in nici un fel, nici in party cu bk sau mg, de aia se pedepseste stationarea langa tark.

Asta era pe 97, si cu DL cum ramane?

Posted

DL probabil ca are voie fireburst si cioara in tark de bk, nu vad de ce nu pt ca nu sunt speluri, cioara nu are dmg si speed cat sa deranjeze la ks un bk mare. Okz ma documentez un pic si revin cu un raspus concret. :)

.

.

.

Am tot cautat...si nu am gasit nimic, deci nu sunt reguli inca, puteti face ce doriti in tark de bk, atata timp cat respectati regulamentul pt. Arena :)

Posted

a intrat bunny azi si a zis ca nu e voie..lamuriti-ne pls

:-j

M-am rectificat, dupa ce m-am uitat iarasi pe regulament, ca l-au mai modificat. Nu mai exista regula aia cu tarc bk, deocamdata. :-? Aveti voie.

Posted

Oricum nu va fii prea populat ca sa fie vb de ks , Iar cat despre mine ... mg aceleasi spell plus powerslash skill . iar la dl , cioara dupa mine ar trebuii fii interzisa din tark bk .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...