yoyochitzu Posted May 20, 2009 Share Posted May 20, 2009 am ji yo o mika propunere nu e chiar cne jtie dar makar am icnercat:DDeci adminu arunca un bok +5 pe jos orice cade din el il ia adminu da odata un hit in playeru cu care participa si daka moare a pierdut dar daka nu moare adminu se teleporteaza intrun oras la stash dupa care acel player trebuie sa il gaseasca in 20s adk sa jtie direct unde e...Daka A stiut va primi premiul care a cazut din bok.Fiecare pliaer are 2 sanse...Mai intai se face un find in lroe si primii zece participa...Spuneti-va parerea ce ar mai trebui modificat :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
al3xandru Posted May 20, 2009 Share Posted May 20, 2009 am ji yo o mika propunere nu e chiar cne jtie dar makar am icnercat:DDeci adminu arunca un bok +5 pe jos orice cade din el il ia adminu da odata un hit in playeru cu care participa si daka moare a pierdut dar daka nu moare adminu se teleporteaza intrun oras la stash dupa care acel player trebuie sa il gaseasca in 20s adk sa jtie direct unde e...Daka A stiut va primi premiul care a cazut din bok.Fiecare pliaer are 2 sanse...Mai intai se face un find in lroe si primii zece participa...Spuneti-va parerea ce ar mai trebui modificat :)un pic mai mare timpul ala ca poate te da in capatul orasului ti se imbarliga click :)) mai e prb ca daca cade o prostie omu nu o sa se stroface..si faza cu admin ei sunt ful sau au bagate cva puncte..deci daca da o bucata.. :)) singura sansa ar fi dsr si sa ai bulan sa iei mis,..dar oricum e o idee buna :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
banditzel Posted May 20, 2009 Share Posted May 20, 2009 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=276678 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fury Posted May 20, 2009 Share Posted May 20, 2009 pierdere de timp , daca nu stii pe ce concurezi , nu o sa mearga nimeni pentru un item cu mana (de ex daca pica ) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Despe Posted May 21, 2009 Share Posted May 21, 2009 mdea :violent: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonex Posted May 21, 2009 Share Posted May 21, 2009 Nu cred ca va particica cineva la el ... necesita mult timp si e plictisitor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest killerua Posted May 21, 2009 Share Posted May 21, 2009 ' date='May 21 2009, 13:53' post='3843292']Nu cred ca va particica cineva la el ... necesita mult timp si e plictisitor :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
euSadea Posted May 22, 2009 Share Posted May 22, 2009 jocul este mass player so eventul trebuie sa prezinte interes pt toti playerii nu doar pt 1o idee ar fi adminii arunca bokuri la poarta unui oras gol si la semnal - startul eventului toti playerii (sau cei care participa) se tele in oras si cauta sa ia itemele (itemele dispar in cam 14s ar trebui un timp la limita) - ar fi fun sa vezi cum apar 100 de oameni in oras si se reped spre dropuri :) - event de pvpar face lag - da ar fi fun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diablo Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 se pare ca nu prezinta interes :P Link to comment Share on other sites More sharing options...