Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

yoyochitzu

[Amanat]Hit and run

Recommended Posts

am ji yo o mika propunere nu e chiar cne jtie dar makar am icnercat:D

Deci adminu arunca un bok +5 pe jos orice cade din el il ia adminu da odata un hit in playeru cu care participa si daka moare a pierdut dar daka nu moare adminu se teleporteaza intrun oras la stash dupa care acel player trebuie sa il gaseasca in 20s adk sa jtie direct unde e...Daka A stiut va primi premiul care a cazut din bok.Fiecare pliaer are 2 sanse...Mai intai se face un find in lroe si primii zece participa...Spuneti-va parerea ce ar mai trebui modificat :)

am ji yo o mika propunere nu e chiar cne jtie dar makar am icnercat:D

Deci adminu arunca un bok +5 pe jos orice cade din el il ia adminu da odata un hit in playeru cu care participa si daka moare a pierdut dar daka nu moare adminu se teleporteaza intrun oras la stash dupa care acel player trebuie sa il gaseasca in 20s adk sa jtie direct unde e...Daka A stiut va primi premiul care a cazut din bok.Fiecare pliaer are 2 sanse...Mai intai se face un find in lroe si primii zece participa...Spuneti-va parerea ce ar mai trebui modificat :)

un pic mai mare timpul ala ca poate te da in capatul orasului ti se imbarliga click :)) mai e prb ca daca cade o prostie omu nu o sa se stroface..si faza cu admin ei sunt ful sau au bagate cva puncte..deci daca da o bucata.. :)) singura sansa ar fi dsr si sa ai bulan sa iei mis,..dar oricum e o idee buna :P

Guest killerua

' date='May 21 2009, 13:53' post='3843292']

Nu cred ca va particica cineva la el ... necesita mult timp si e plictisitor

:))

jocul este mass player so eventul trebuie sa prezinte interes pt toti playerii nu doar pt 1

o idee ar fi adminii arunca bokuri la poarta unui oras gol si la semnal - startul eventului toti playerii (sau cei care participa) se tele in oras si cauta sa ia itemele (itemele dispar in cam 14s ar trebui un timp la limita) - ar fi fun sa vezi cum apar 100 de oameni in oras si se reped spre dropuri :) - event de pvp

ar face lag - da ar fi fun

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...