Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

mala

am si io o prob..

Recommended Posts

Posted

iau d/c dupa 3-4 min dupa ce intru p server + ca mi se blocheaza tot pcu dupa aia trebuie neaparat restart..

nu am antivirus.. nu am prob cu netu totu e in ordine.. de cand am reintalas windowsu [de vreo 3-4 zile] numai asa face.. :comp1:

Posted

nu am tata.. si am obs k nu e vb numai de serveru asta p mai multe servere mi se intampla.. cam ciudat

Posted

e posibil sa fie de la placa video, incerca si cu alte jocuri si vezi ce se intampla, daca radiatorul sau ventilatorul de pe ea nu-si mai face treaba bine, cand intri in aplicatii ( jocuri ) ce o solicita mai mult, se incalzeste si atunci ajunge sa ti se blocheze

Posted

1.incearca sa incerci sa schimbi driveru de la placa video.

e posibil sa nu fie bun!

2.daca ai laptop se poate sa se incinga ff mult placa video pentru ca nu poate sa-si faca racirea.

si aici poti sa il cureti nitzel de praf cu aspiratoru si pe urma sa instalezi un program speedfan care sa iti accelereaza coolerul de la video

3.daca ai pc vezi daca e bine bagata placa video. :)

Posted

1.incearca sa incerci sa schimbi driveru de la placa video.

e posibil sa nu fie bun!

2.daca ai laptop se poate sa se incinga ff mult placa video pentru ca nu poate sa-si faca racirea.

si aici poti sa il cureti nitzel de praf cu aspiratoru si pe urma sa instalezi un program speedfan care sa iti accelereaza coolerul de la video

3.daca ai pc vezi daca e bine bagata placa video. :)

mc mult si tie si celorlalti

am desfacut unitatea aseara am sters de praf toate alea.. e boboc p dinauntru acu..

si nu mai iau d/c [doamne ajuta]

e posibil sa am prob si cu placa video pt k imi face figuri si la alte jocuri

am si laptop da nush pt cat timp o sa mai am pt k se incinge f rau de vreo 2 luni..ieri temperatura hdd`ului era de vreo 65 de grade si nush ce sa ii fac. da nu am prob cu el sa se miste greu,sa am lag sau alte rahaturi dastea.

Posted

asta ti-as fi si recomandat, cred era radioatorul de la placa video era plin de praf si nu-si mai facea treaba bine

prea multe nu stiu de laptop-uri, dar mi s-ar parea normal ca un hdd de laptop sa aiba temperatura ceva mai mare ca unul de PC ( fiind o temperatura similara produsa pe o suprafata mai mica )

incerca aici poate sunt alti de pe acolo mai documentati

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...