Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

3XTR3M

Nu iau experienta

Recommended Posts

Posted

Salut,

Am aceeasi problema cum avea initiatorul topicului >>> http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=286249

Am inceput sa joc ieri pe la ora 20, am observat ca bara de exp e blocata la 0 si am zis ca ori e bug si se rezolva daca face cineva pk pe mine ( ceea ce nu a functionat) , ori e aceeasi situatia ca a colegului care a initiat topicul de mai sus si atunci m-am apucat de experienta.

Am tras circa 30 minute atlans 1 singur fara party, apoi m-am mutat dungeon unde am mai tras circa o ora fara pty, apoi am mers lt5 unde am tras iar in jur de o ora tot fara party, apoi am stat de la 3 noaptea pana la 8:30 dimineata in aida2 cu party, iar bara de experienta tot nu s-a miscat de pe loc.

Judecand dupa exp pe care o luam aseara, ar fi trebuit sa fac minim 5 lvl, in aida 2 luam 4-5 k experienta constant.

Carater : Kamikaze ( sm - lvl 311 )

Revin cu poze diseara cand ajung acasa, am poze cu fiecare spot unde am facut experienta ieri cu char deschis sa se vada ca nu am alt lvl si cu bara de experienta la 0.

Pana atunci as fi recunoscator daca se poate uita un admin daca mi-a fost acordat un lvl artificial si sa-mi spuna cam ce as putea face sa deblochez bara de experienta.

Multumesc!

Posted

Am dat sw, m-am dezbracat de set in Atlans 3 ca sa ma omoare mobii, am rugat un bk sa ma omoare, am facut tot ceea ce banuiam si eu ca trebuie sa fac si in plus de asta si foarte multa experienta.

Am mai intalnit bug-ul pe alte sezoane, insa daca esti omorat de un mob sau de alt player , acolo isi revenea.

Alte idei ? Sugestii ? Un admin sa verifice caracterul ?

Kamikaze (sm lvl 311), pun pozele pe forum in jur de ora 18 cand ajung acasa , sa vedeti ca nu aberez si chiar am facut lvl la greu ieri.

Oare sa dau jos si aripi, pendant si inele ? O avea efect?

Posted

e diferenta intre a nu lua exp si a nu se deplasa bara, exp acumulezi chiar daca bara nu se misca

tu aveai problema barei mai mult ca sigur, care isi revine singura dupa un timp

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...