Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

undercover

O idee ...

Recommended Posts

Mda, destul de aiurea, macar cele cu lk daca ieseau la sigur +9.

La fel de aiurea cum golden +3 e mai tare decat golden +4, sau cum minionii sunt mai tari decat goldenii cu care apar :)

La fel de aiurea cum golden +3 e mai tare decat golden +4, sau cum minionii sunt mai tari decat goldenii cu care apar :)

In locu vostru m-as fi bucurat ca pot omora un +4 muult mai usor +3, asta din cauza bokurile, normal, si a itemelor mai bune

In locu vostru m-as fi bucurat ca pot omora un +4 muult mai usor +3, asta din cauza bokurile, normal, si a itemelor mai bune

vai ce bucurie ...

daca sunt 5 sirene langa titan nici macar nu apuc sa dau in el

Mi se pare aiurea ca itemele care au luck sa pice la +7 +8 + 9 as dori ca in cazut itemelor cu LUCK sansa sa fie de 100% nu sa pice ... ca asa nu prea e diferenta mare intre itemele cu luck si cele fara .

Si mie mie se pare destul de aiurea dar tineti cont ca dropul la jwls este foarte mare( cad in jur de 20jwls /h / spot ) .

contra, alti au seturi calumea facutea ( nu sunt printre ei) ei au bagat jvl cu caru (dupate/nedupate e partea a 2a), daca se schimba acuma ce ar fi? ar iesi garantat +9 si poate alti au bagat 50 de jvl ca sa iasa un item +9. :tiphat:

' date='May 19 2009, 19:05' post='3836483']

+13 nu merge fara lk garantez asta +12 merge 90% sigur ! :) cat despre faza sa mearga 100% +9 as fi PRO dar nu cred ca se aplica.... :P

eu pe betta am avut vreo 3 iteme fara lk +13 :whistle:

OT:contra , iese itemul +9 ca e cu lk sau fara , rabdare sa ai :)

sunt o gramada de jwl in joc asa ca nu va mai vaitazi , sau le bagatzi la saltea ?

Le bagati la saltea degeaba, nu te poti atinge de forum, sub 70-80 de jwls nu gasesti un item cu optiuni cat de cat bune + ca daca i se pune pata lu vreunu cu multe jwls ( dupate sau nu ) pe tine, nu mai cumperi nimic de pe forum :)

Guest -=|Slym|=-

Contra, daca ar pica mai rar, iti dai seama ca s`ar umple de seturi +13 si opt bune si d`astea. mai bine asa.

Contra, daca ar pica mai rar, iti dai seama ca s`ar umple de seturi +13 si opt bune si d`astea. mai bine asa.

+9 nu inseamna +13

si asa sint foarte multi care au o bafta chioara la +13 desi sint sanse mai mici de 50% (dupeeeeeeee.......eeee...eeeeeee va spune ceva?)

Fratilor ati scos si recompensa cu rena acuma , ati scazut si dropul la jwl , eu unul nu sunt masochist macar faceti dracu rata de succes 100% pana la +9 la itemele cu luck ca nu stau sa bag 100 de jwl la un singur item

au scos lehap , o rena nu mai e=10, nici 1,=1 ring ....dupele le-ati scos?:) k sa mai scada preturile alea la iteme...dai multe pe ele bagi mult in ele...si facem un rahat :crazy:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...