Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

n1GhTmarE

Spoturi

Recommended Posts

Posted

Cauta.. exploreaza.. descopera .. pt asta joci , nu sa iti faci lista cu coordonatele si doar treci pe la fiecare sa vezi unde e liber.

Chiar trebuie sa fie totul pe tava..

/e: imi place ca ai inteles ce-am vrut sa spun #-o

Posted

stanga jos ... DE EX :

- xx xxx

- xxx xx

- xxx xxx

- 66 126

- 123 56

- 112 116

asta m'o dorut ^_^

@ Strike vrei sa zici ca rostul jocului e in cautarea spoturilor?:)) ... nu mai vreau raspunsuri ca asta...

Posted

Imi cer scuze dar mi se pare o intrebare de toata jena .

E ca si cum te-ai duce la cofetarie si ai intreba pe vanzatoare '' auziti ..!? nu stiti de unde pot cumpara o prajitura ? ''

Cand te afli pe una dintre planse .... te misti in fata in lateral oriunde vezi cu ochii si dai de spoturi ... :blink:

Posted

Ti se pare :> E o intrebare normala ... Omu a intrebat daca gaseste pe undeva coordonatele de spoturi .... Ce`i asa de anormal ? ... Si eu unu as vrea sa stiu unde sunt toate spoturile ... Poti sa cauti cat vrei tu si sa treci de anumite spoturi fara sa iti dai seama ... Un simplu nu exista pe forum lista cu spoturile probabil era de ajuns ...

Posted

Ti se pare :> E o intrebare normala ... Omu a intrebat daca gaseste pe undeva coordonatele de spoturi .... Ce`i asa de anormal ? ... Si eu unu as vrea sa stiu unde sunt toate spoturile ... Poti sa cauti cat vrei tu si sa treci de anumite spoturi fara sa iti dai seama ... Un simplu nu exista pe forum lista cu spoturile probabil era de ajuns ...

deci cum ziceai ..??:)

Cauti spoturi si nu le gasesti ... :))

Eu zic ca mai degraba nu gasesti un spot liber ... asta e altceva .

Daca tu sustii in continuare ca nu le gasesti iti sugerez sa te adresezi unui medic oftalmologic ... te poate ajuta :P

Posted

Frumoasa atitudine ... Dar probabil ca io am lag mare ... si e posibil sa nu imi dau seama cand trec pe langa un spot ... si nici tu nu stii toate spoturile asa ca nu mai face pe zmeu ... afk dnd :>

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...