Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Wakko

Pachete invalide

Recommended Posts

Guest Wakko
Posted

Imaginea este cea a ecranului meu dupa ce am omorat un schelete in Dungeon 1....de la ce poate fi cauzata.HELP!?

P.S. am patchu de conexiuni multiple.asta

Posted

Incearca un alt driver la placa de retea, nu trebe neaparat sa instalezi SP3. Eu unul asa am rezolvat + o sursa noua pentru ca am vazut ca aveam prea mare consumul si nu ducea sursa

:beer: bft

Posted

good 'ol BSoD. e din driver problema, parerea mea. mergi in device manager si cauta-ti placa de retea. vezi daca sunt raportate erori la driver. eventual dai un update driver, sau daca gasesti, si exista, instaleaza driver specific pentru placa ta, nu-l lasa pe cel generic al windows-ului,

cam atat imi trece prin cap. am windows xp sp2, am evitat sa trec la sp3 pentru ca nu ma ajuta la nimic. nu am dat de eroarea asta niciodata.

bafta.

Guest Wakko
Posted

Well rezolvarea a venit cu o reinstalare cu driverul de la producator(care era mai vechi decat cel al windowsului) si merge chiar mai eficient la conectare(la torente).Deci multumesc mult pt o solutie care sa nu-mi reseteze modificarea mea.deci rog un admin sa:

:closed:

Guest Wakko
Posted

Scuzati dar a reveni problema am incercat tot dar nu pot sa scap de ea astept sugestii de la un personaj avizat.

Guest Seneca
Posted

mie imi aparea ecranul albastru cand facea figuri coolerul.Incearca sa-l cureti

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...