Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

SacreD

Exp?

Recommended Posts

Posted

Pe Beta era 40x, acuma pe oficial este 20x

Este 15x man...dupa ce a fost incidentul acela cu balgas...s-a facut la jumatate adica 10...si nu le-a convenit oamenilor...asa ca au facut xp 15x...deci cand vom castiga balgas...peste mult timp adica...va fi 30x #-o

Guest scratchns
Posted

e 24x ....aseara a spus un admin

Posted

Este 15x man...dupa ce a fost incidentul acela cu balgas...s-a facut la jumatate adica 10...si nu le-a convenit oamenilor...asa ca au facut xp 15x...deci cand vom castiga balgas...peste mult timp adica...va fi 30x #-o

Nu inteleg ce vrei sa jici cu Balgas,ce e ala?

Posted

E foarte greu de completat 10 rr + :)

nu e greu..cu sm la 3 rr faceam fata..acum nu stiu poate au mai schimbat si au facut mobii mai puternici

Posted

nu e greu..cu sm la 3 rr faceam fata..acum nu stiu poate au mai schimbat si au facut mobii mai puternici

Si atunci dc nu ii propui lu sadi sa il faca sa ne creasca si noua xp ? :cool2:

Posted

Si atunci dc nu ii propui lu sadi sa il faca sa ne creasca si noua xp ? :cool2:

Nu cred ca ne va creste xp.... cum a fost setat sa nu ne scada xp daca nu-l facem asa cred ca e setat sa nu ne creasca xp daca-l facem... ar putea fi facut in momentul de fata dar nu cum ziceti voi doar un sm de 3 rr.... intradevar si sm-ul mare conteaza dar daca s-ar strange cativa din cei cu 2rr+ l-ar face fara probleme... parerea mea si daca nu s-au schimbat mobii de pe beta

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...