Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Osman

o intrebare

Recommended Posts

Posted

de ce Dl-ul esti defavorizat pe acest server? Se zice ca scade mult xp-ul la party se poate face un spot ceva special pentru el? sau macar sa se modifice ceva la el , nu ma pricep sa zic ce dar daca e cineva care se pricepe poate raspunde la acest topic.

Si inca o intrebare in ce se mai baga puncte , in afara de cmand, pentru a creste dmg-ul la cioara?

Posted

Dl-ul in principiu il faci pe agiliti , nu are rost sa bagi comand pana nu faci 20 30 de rr... ca nu are nici un rost ciaora aia abia da dmg la full comand :)

LE: pe str

Guest Blackfury
Posted

ce mai mare tampenie pe care am auzit-o, DL sa scada xp-ul la un party. orice caracter poate scadea xp-ul la party daca are level mare. ia faceti voi un perfect party si veti vedea cum toti luati xp foarte bun.

la cioara numai comand ii mareste dmg-ul. nimic altceva (str sau agi) nu influenteaza cioara.

Posted

ce mai mare tampenie pe care am auzit-o, DL sa scada xp-ul la un party. orice caracter poate scadea xp-ul la party daca are level mare. ia faceti voi un perfect party si veti vedea cum toti luati xp foarte bun.

la cioara numai comand ii mareste dmg-ul. nimic altceva (str sau agi) nu influenteaza cioara.

Saracu' ... :-j

@Caracterul DL scade xp sau cel putin face sa fie acelasi xp...uite o situatie...tu ai lvl 350 si iei un sm de lvl 100..creste xp...iei un dl de lvl 100 ...tot la fel e xp ..

Guest Blackfury
Posted

...tu ai lvl 350 si iei un sm de lvl 100..creste xp...iei un dl de lvl 100 ...tot la fel e xp ..

in avea situatie xp-ul va creste. am DL peste lvl 100 si in acea situatie xp a crescut. cel putin asa au zis cei din party.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...