Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

solo_boy

Problema

Recommended Posts

Posted

Diablo ms tata ca mi-ai dat 2 lvl in plus dar nu trebuia :))

Problema este ca nu pot face lvl si nici bara nu se misca am stat app toata noaptea si nam facut un lvl..... :((

Guest D@ria
Posted

Pana nu faci experienta necesata levelor alea in plus, nu ti se va misca bara.

Posted

Pana nu faci experienta necesata levelor alea in plus, nu ti se va misca bara.

da de ceilalti care au lvl-le si pct-ele in plus ce mai zici ? si le creste si frumos bara ...si nu 1 , 2 lvl-le

Guest scratchns
Posted

aceeasi problema am si eu...aveam lvl 333 si miau bagat 4 lvl...acum am 337..si trebuie sa fac experientza pt cele 4 lvl...si numai dupa aceea o sa revina la normal...si o sa se miste bara...

eu asha cred ca se intampla :-??

Posted

As vrea sa-i anunt pe cei care nu ne semnaleaza din timp problemele legate de lvl/xp/puncte si incearca sa profite de micile greseli aparute in calcule..ca vor suporta consecintele de rigoare...

Adica suspend pentru exploatarea unui bug de joc..sau scoaterea punctelor si lvl pe care le-a facut fara sa anunte echipa de problemele aparute :)

de astia vorbesc , care nu sunt prosti sa iasa la iveala , si o sa joace cine stie cat timp ...pana o sa ii gaseasca cineva daca o sa se mai intample asta

Posted

exact, in 98% din cazuri a fost modificat lvl-ul, dar doar la o parte dintre acestea a fost modificat exp-ul, daca din calcule vi-am dat 2-3 lvle in plus si exp-ul a ramas nemodificat, voi trebuie sa faceti diferenta aia de exp a celor 2-3 lvle pentru a incepe bara sa creasca .

ca si cum ai face 2 lvl'e " in gol ", faci exp pentru ele, dar nu faci lvl-ul up-ul efectiv

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...