Jump to content
The Wizard

Stire de ultima ora

Recommended Posts

Posted

http://img23.imageshack.us/my.php?image=64159732.jpg

mai era jos o poza in care scria ' Noua ne pasa de fotbal '

Ce se laudara...si gata ...gsp-ul si-a revenit

Posted

http://img23.imageshack.us/my.php?image=64159732.jpg

mai era jos o poza in care scria ' Noua ne pasa de fotbal '

Am observat ca zicea sa intrati pe un link unde arata ce se intampla cu adevarat intr-un vestiar... si, ce se intampla cu adevarat :)? Ce manarii a deconspirat :)?

Posted

Am observat ca zicea sa intrati pe un link unde arata ce se intampla cu adevarat intr-un vestiar... si, ce se intampla cu adevarat :)? Ce manarii a deconspirat :)?

te trimitea pe youtube.. o sa vad daca pot sa gasesc linkul.

Posted

te trimitea pe youtube.. o sa vad daca pot sa gasesc linkul.

Ia incearca :D ca is curios :)) oricum romanii nostri demonstreaza inca o data ca sunt printre cei mai buni hackeri :right:

Posted

Uh ? nu vad legatura , filmul pare facut la comanda

La fel ca si porcaria cu hack-uit, ca "le pasa"... "prea mult". Cu ce drept cer lucrul asta, ei, cand sunt niste nulitati? Gsp-ul fiindca apartine sau este afiliat grupului "Antena" mi se pare o tampenie de program, companie, cum vreti voi sa-i ziceti. Antena - comercial si apreciat ca hartia igienica.

Guest MaGic_MaStEr
Posted

Omg =)).

Posted

Nu cred ca a fost niciun hacker ci au facut-o ei .. "Noi am atacat acest site pt ca e PRINCIPALA SURSA DE INFORMARE a microbistilor". Mai mult, daca link-ul pus era ala de pe YouTube cu atat mai mult nu cred.

p.s. pana la urma a fost vineri sau urmeaza vinerea viitoare?

Guest KRoN_oS
Posted

Nu cred ca a fost niciun hacker ci au facut-o ei .. "Noi am atacat acest site pt ca e PRINCIPALA SURSA DE INFORMARE a microbistilor". Mai mult, daca link-ul pus era ala de pe YouTube cu atat mai mult nu cred.

p.s. pana la urma a fost vineri sau urmeaza vinerea viitoare?

Asa cred si eu.

Posted

Deja a fost confirmat ceea ce credeam, a fost ceva facut de ei. Video-ul a fost dat in timpul meciului Dinamo - Timisoara, pe YouTube se pare ca nu e tot .. dupa ce intra reporterii in vestiarul fotbalistilor (de fapt, asa zisilor fotbalisti) primul zice ceva de genul "voi ce faceti aici ? noua ne pasa de fotbal !"

Fake !

Guest MaGic_MaStEr
Posted

Deja a fost confirmat ceea ce credeam, a fost ceva facut de ei. Video-ul a fost dat in timpul meciului Dinamo - Timisoara, pe YouTube se pare ca nu e tot .. dupa ce intra reporterii in vestiarul fotbalistilor (de fapt, asa zisilor fotbalisti) primul zice ceva de genul "voi ce faceti aici ? noua ne pasa de fotbal !"

Fake !

Mda :))...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...