Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Platica

Ce se intampla cu itemele

Recommended Posts

Guest Platica
Posted

dam rr la db si ne jucam ca niste oameni de treaba [ 383 ] ** [73.51%]

dam roll back pana la inceputul erei noastre si ne jucam ca niste oameni mai putin de treaba?( roll back din 17 aprilie) [ 16 ] ** [3.07%]

doriti sa se faca totul pentru recuperarea datelor din status si continuam cu circul de unde am ramas? [ 122 ] ** [23.42%]

Total voturi: 521

Ai votat deja in acest sondaj

ma doare la basca de ce se intampla pe server, deja sunt afk acum intr-un pt pe alt server:))

Posted

:rofl2: ce vrea asta mah? despagubiri? :rofl2: :rofl2:

nu vrei sa isi ceara adminii scuze pe global pt tine? da-i in judecata!

ps: e doar vina ta!

Posted

Ma mir cum de nu ti-ai batut familia de bucurie ca se da roll back !!! :blink:

=)) Nu-i da idei, e in stare.

Ce despagubiri? E ceva ce ai facut tu, nu e ceva ce ti-au facut ei.

Posted

DIn cauza ca am fost informat prost am vandut jwluri la magazin sia m imprumutat iteme. Daca un admin nu manca un kkt degeaba eu aveam tot pe mine.hai cu rr-ul:))

"Adminul" care te-a informat nu a facut altceva decat sa itzi furnizeze niste informatzii (corecte la acea data, dovedite eronate mai tarziu). Pe baza acestor informatzii tu ai actzionat conform liberului tau arbitru.

Pe de alta parte, atitudinea ta e complet corecta. Sunt convinsa ca daca acum s-ar anuntza sfarsitul lumii ar fi haos peste tot.

Nu e nimeni vinovat pentru ceea ce ai facut tu. Se pare ca nici chiar tu. Dar, totusi, nu vei putea fi despagubit.

Impaca-te cu ideea. :)

Posted

dam rr la db si ne jucam ca niste oameni de treaba [ 383 ] ** [73.51%]

dam roll back pana la inceputul erei noastre si ne jucam ca niste oameni mai putin de treaba?( roll back din 17 aprilie) [ 16 ] ** [3.07%]

doriti sa se faca totul pentru recuperarea datelor din status si continuam cu circul de unde am ramas? [ 122 ] ** [23.42%]

Total voturi: 521

Ai votat deja in acest sondaj

ma doare la basca de ce se intampla pe server, deja sunt afk acum intr-un pt pe alt server:))

Esti afk sau intrii pe alt srv ? ( sau nu stii ce e ala afk )

Oricum slaba tentativa de a aprinde spirite cu topicul asta #-o

Posted

Eu unu am vandut 400 jwluri.

Am pierdut kb+lk+edr+speed

ARipi+11+lk+hp

Si alte iteme ce le aveam.

Daca se repara cine ma despagubeste? Din vina adminilor atatia ne-am pierdut iteme si seturi!

in primul rand: ca face omul cu mana lui, se numeste lucru manual

2. cine te-a sfatuit sa faci ce ai facut, ca sa poti pretinde ca vrei despagubire ???

3 ai vandut de buna voie, ai dat de buna voie, ata ete. sau dus pa.

4. referitor la informarea gresita a adminilor, ei au comunicat ce au stiut in momentu respectiv. inainte sa se afla ca ultimul roll back este pe 17 aprilie. aici vinovatul cine e ??? dragos ca nu a facut mai des, dar nici un admin nu stai asta.

asa ca lasate de despagubiri ca nu esti in america sa ceri si ce nai avut. ci esti in romania.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...