Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Platica

Ce se intampla cu itemele

Recommended Posts

Guest Platica
Posted

Daca reparati caracterele multi dintre noi cand am auzit de roll back..a anuntat ija ne-am jucat la masina am vandut toate jwlurile la magazin ca sa putem vb pe chat am imprumutata iteme.

Eu unu am vandut 400 jwluri.

Am pierdut kb+lk+edr+speed

ARipi+11+lk+hp

Si alte iteme ce le aveam.

Daca se repara cine ma despagubeste? Din vina adminilor atatia ne-am pierdut iteme si seturi!

Rog sa raspunda adminii sau acei playeri care au pierdut iteme dupa anuntul ca va fi roll back de la ora 10:00

Guest Platica
Posted

ce vina au adminii k voi va'ti vandut itemele la magazin?

m-au dus in eroare prin anuntul ca : Da va fi roll back cam de la ora 10-11

Nu e inducere in eroare asta? Eu sunt vinovat? Un player stie ce e ala un roll back si ca baiat bun ce sunt am imprumutat iteme la altii stiind ca va fi roll back si am zis sa se bucure si ei putin de ele pana la roll back.

Posted

Daca reparati caracterele multi dintre noi cand am auzit de roll back..a anuntat ija ne-am jucat la masina am vandut toate jwlurile la magazin ca sa putem vb pe chat am imprumutata iteme.

ARipi+11+lk+hp

Daca se repara cine ma despagubeste? Din vina adminilor atatia ne-am pierdut iteme si seturi!

Rog sa raspunda adminii sau acei playeri care au pierdut iteme dupa anuntul ca va fi roll back de la ora 10:00

Cine tea pus sa`ti vinzi itemele la npc ... ca sa vorbesti pe global :blink: , iar daca se da rollback posibil sa intri iar in posesia lor daca le ai dinainte de 17 ceea ce nu cred :P

Posted

ARipi+11+lk+hp

Te-a pus cineva sa faci acest lucru? Nu, dar tu ai facut-o, fapta ta, greseala ta.

Guest Platica
Posted

pe data de 17 nu exista caracterul care il aveam acum de lvl 366...nu asta e problema s-a anuntat ca va fi roll back tot din ziua respectiva de la ora precizata mai sus

Sunt eu vinovat cu ce? Nu cred...pe cine sa trag la raspundere?

Va dati seama ca in caz ca se repara nu mai am de ce sa joc...tot ce am adunat in timpul asta cat am facut lvl 366.....s-a pierdut nu mai am aripi set defence. 400+ jwles nimic nu am pt ce sa mai joc :))

Guest coco39
Posted

nu ti'a spus nimeni cu siguranta ca o sa se dea rollback, adminii au spus ca e posibil un rollback iar tu te'ai aruncat sa vinzi tot si sa te distrezi pana nu mai poti.Posibil sa suporti consecintele acum DACA se va repara serverul :)

Guest Platica
Posted

Oricum sunt 2 posibilitati ori rr la server sa raman sa joc ori se repara atunci cand imi sterg caracterul singur si fac 2-3 posturi asa de suflet pt adminii care m-au dus in eroare, mai asteptam.

Posted

Daca o sa te arunci de pe Intercontinentalul din Bucuresti, cu capul inainte, nu doar ca vei supravietzui, dar vei si castiga la loto.

Ma crezi, nu`i asa?

Dupa ce sari, vrei si despagubire si sa tzi se plateasca cheltuielile de inmormantare ? :blink:

Guest Platica
Posted

asteptam rr-ul

Posted

pe data de 17 nu exista caracterul care il aveam acum de lvl 366...nu asta e problema s-a anuntat ca va fi roll back tot din ziua respectiva de la ora precizata mai sus

Sunt eu vinovat cu ce? Nu cred...pe cine sa trag la raspundere?

Va dati seama ca in caz ca se repara nu mai am de ce sa joc...tot ce am adunat in timpul asta cat am facut lvl 366.....s-a pierdut nu mai am aripi set defence. 400+ jwles nimic nu am pt ce sa mai joc :))

Nu cred ca sa anuntat rollback si in acelasi timp a fost zis " vindetzi toate itemele " sau " datzi tot moca " serverul se autodistruge in 10 secunde :rofl2:

Guest Platica
Posted

Te-a pus cineva sa faci acest lucru? Nu, dar tu ai facut-o, fapta ta, greseala ta.

nici macar nu erai online atunci dupa 2 zile ai aflat si tu, nici nu ai idee ce e cu serverul asta si ce a fost dar te bagi peste tot :banghead::gun: :ceuameni: :ceuameni: :ceuameni:

Posted

ce vina au adminii k voi va'ti vandut itemele la magazin?

Foarte corect :bananadance2:

Edit :

@ cel mai "no-sense" Topic facut .....

Cer a se baga la Recycle Bin :crazy:

Guest Platica
Posted

CHiar a zis va fi roll back din jur de ora 10-11 si am inceput sa facem tradeuri intre noi sa vindem jwluri :))

Ma las de jocu asta de cacat si gata astept rr-ul

Posted

adik vi se pare normal sa vina un admin zice ca se da rollback cel mai probabil la ora 12 parca din cate imi aduk aminte , si porma defapt stai asa ca nui asa , altu vine si zice ca dispar toate itemele , altu vine si face poll daca dam sau nu rr la db , fiecare cu cel doare nimeni nu stie nimik .......

Guest Platica
Posted

se pastreaza chiar si experienta facuta cand va omoram eu pe spoturi prin tarkan si atlans 3 daca se repara

Posted

nici nu ai idee ce e cu serverul asta si ce a fost dar te bagi peste tot

O, sa intzelegem ca ai TU idee despre "ce e cu serverul asta" ?! :blink:

Ma las de jocu asta de cacat

kthxbye :bye:

Guest nailui1
Posted

Daca o sa te arunci de pe Intercontinentalul din Bucuresti, cu capul inainte, nu doar ca vei supravietzui, dar vei si castiga la loto.

Ma crezi, nu`i asa?

Dupa ce sari, vrei si despagubire si sa tzi se plateasca cheltuielile de inmormantare ? :blink:

cred ca o paralela mai buna ar fi: Te duci la 5 doctori arhi cunoscuti si experti in medicina, care iti spun: felicitari in 3 ore vei muri!

Ce faci?

1. Te arunci acum de pe Intercontinental (ce rost are sa astepti 3 ore)

2. Iti scoti toate jwl din banca si le joci la goblin, si pentru 3 ore esti regele continentului, arunci cu bani pe posturi, dai cu iteme in prieteni, faci ce poti sa te simti bine...

Guest Platica
Posted

e clar ca am e clar ce incearca sa faca diablo dar vor iesi mai multe topicuri decat daca se da rr o sa vedeti cata lume suparata

Guest Platica
Posted

cred ca o paralela mai buna ar fi: Te duci la 5 doctori arhi cunoscuti si experti in medicina, care iti spun: felicitari in 3 ore vei muri!

Ce faci?

2. Iti scoti toate jwl din banca si le joci la goblin, si pentru 3 ore esti regele continentului, arunci cu bani pe posturi, dai cu iteme in prieteni, faci ce poti sa te simti bine...

E un joc ma durea la basca daca dadeam itemele mele unuia mic sa vada cat dmg da pana dimineta .Tu ai nevoie de o oglinda langa neuronul ala care se plictiseste de belea,

Posted

Ce faci?

Iar apoi cei 5 doctori arhi-cunoscutzi itzi spun ca au gasit un remediu pentru boala mortala de care suferi si ca te vor vindeca pe deplin.

Vrei sa itzi plateasca ei toate jwl din banca (cele pe care le-ai jucat la goblin)?

Doctorii (ca si in cazul staff-ului) tzi-au oferit informatziile pe masura ce le-au avut. TU singurel ai actzionat pe baza acestora. Nu te-a tras nimeni de maneca sa faci ceea ce ai facut, deci nu este nimeni vinovat de actziunile tale.

Corectez, doar TU esti vinovat de ceea ce faci.

Guest Platica
Posted

DIn cauza ca am fost informat prost am vandut jwluri la magazin sia m imprumutat iteme. Daca un admin nu manca un kkt degeaba eu aveam tot pe mine.hai cu rr-ul:))

Guest kalypso
Posted

ARipi+11+lk+hp

-ija- a spus atunci ce era foarte probabil sa se intample...

Nu ti-a sugerat sa mergi sa iti vinzi items si jvls....

Ma mir cum de nu ti-ai batut familia de bucurie ca se da roll back !!! :blink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...