Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

PsychoJr

AgainSverOFF

Recommended Posts

Posted

mai este ump jh svr face o sapt de knd e on cum a stat o sapt off poate sta jh o luna jh 1 an:))deci renuntati sa mai verificati forumu din 5-5 minute sau start.exe k oricum svr va mai sta 1sap off nu ati observat k nimeni nu da observatii la topic'uri...doar ce mai dau rasp useri..ajea k bft alzz mam lasat de link

si dak poate un admin sa dea spam la cel facut de MaNiaKu din greseala am uitat sa dau logout :banghead:

Posted

Poate cu ocazia asta..daca tot zici ca te lasi de link , poate mai treci si tu pe la scoala...trust me nu strica.De ce a trebuit sa mai deschizi si tu nu 1 ci 2 topicuri cu : ``server off`` ???

Nu era foarte greu sa te uiti aici si sa iti dai seama ca intr-adevar este serverul ( si nu svr ) off

Posted

Poate cu ocazia asta..daca tot zici ca te lasi de link , poate mai treci si tu pe la scoala...trust me nu strica.De ce a trebuit sa mai deschizi si tu nu 1 ci 2 topicuri cu : ``server off`` ???

Nu era foarte greu sa te uiti aici si sa iti dai seama ca intr-adevar este serverul ( si nu svr ) off

in primu rand nu am nevoie de scoala cum scriu eo e k un fel de codificat u nu ai cum sa intelegi :bananadance2: si miam cerut scuze cu topic'u ala.. :crybaby: tiam zis am uitat sa dau logout

Posted

in primu rand nu am nevoie de scoala cum scriu eo e k un fel de codificat u nu ai cum sa intelegi

Am ras cu lacrimi =)).

Posted

interesanta constantare

imi pare rau ca ne parasesti

ps: pana mai exersezi cu limba romana, ai putea sa te exprimi in engleza, observ ca nimeresti mai bine cuvintele, poate te faci mai usor intales

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...