NoComment Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 si-au riscat pielea furand de la alti traficanti ... si au ajuns in parnaie
Domino628 Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Inteligenti baietii,buna miscarea cu mormantul...totusi eu nu inteleg cum de-s toti asa de prosti si ajung sa vanda marfa unor gabori undercover...mi se pare aiurea de tot! ps:probabil vor fi lichidati imediat daca nu ajung intr-o inchisoare de maxima securitate si fara gardieni corupti :) traficantii principali vor vrea nu neaparat razbunare,dar daca aia incep sa toarne ca sa ia sentinta mai mica nu le va prinde bine
2dor Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Am 1k de posturi,crezi ca am nevoie de +1? Cand atingi varsta majoratului mai vorbim,da? Bineinteles , altfel nu ai avea nevoie de +1 :) Inteligenti baietii,buna miscarea cu mormantul...totusi eu nu inteleg cum de-s toti asa de prosti si ajung sa vanda marfa unor gabori undercover...mi se pare aiurea de tot! ps:probabil vor fi lichidati imediat daca nu ajung intr-o inchisoare de maxima securitate si fara gardieni corupti :) traficantii principali vor vrea nu neaparat razbunare,dar daca aia incep sa toarne ca sa ia sentinta mai mica nu le va prinde bine traficantii din mormant ? Eu ma fac importator de acvarii si le pitesc in castele pestilor - ca doar nu o sa imi scoata apa si pestii
Notorious DOC Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 nebunie curata ) , o ascunzatoare buna pot sa zic