Parazitu' Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Un traficant de droguri a ascuns heroină în valoare de peste 300.000 de euro în momântul bunicii sale, după ce a furat-o de la traficanţi internaţionali. A ascuns heroină în mormântul bunicii sale. Zsolt Nagy a mărturisit poliţiştilor că a îngropat trei kilograme de heroină, odată cu bunica sa, în cavoul familiei din Sopron, Ungaria, şi a recrutat alţi doi traficanţi pentru a o vinde apoi în Austria. Traficantul a fost prins încercând să vândă heroină poliţiştilor sub acoperire din Graz, Austria, şi i-a condus pe anchetatori către locul unde erau ascunse drogurile. Poliţiştii spun că banda nou formată a început să se ocupe de trafic de droguri după ce au deschis o valiză, pentru care fuseseră plătiţi să o scoată din ţară, şi au găsit heroina înăuntru. "Au găsit drogurile şi nu au rezistat tentaţiei de a începe o afacere. Sunt norocoşi că i-am găsit noi primii, nu proprietarii drogurilor furate. Măcar sunt în viaţă," a spus un poliţist. Sursa: Realitatea.net tare omu' ) :rofl2: tragea bunicasa pe nas in mormant.. :)
Fury Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 si la inceput parea o ascunzatoare sigura :D doamne pana unde duce nebunia pentru a face bani
MIRAje Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 chiar ca f tare nu se gandea nimeni ca heroina e in mormant cu bunica'sa nebunia asta de a face bani...
L3x@ Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Era culmea sa nu le mai fi gasit, desi nu dezgropase nimeni nimic.
_Deza Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 big lol...destept baiatul asta Atat de destept incat a fost prins
banditzel Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Atat de destept incat a fost prins '' i-a condus pe anchetatori către locul unde erau ascunse drogurile'' Deci anchetatorii nu stiau ... :-j dar el i-a condus... Se vede ca ai dat un reply doar pentru a face un +1 :)
L3x@ Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 '' i-a condus pe anchetatori către locul unde erau ascunse drogurile''Deci anchetatorii nu stiau ... :-j dar el i-a condus...Se vede ca ai dat un reply doar pentru a face un +1 :)Mai degraba tu ai dat un reply de +1. I-a condus pe anchetatori dupa ce l-au prins cand incerca sa vanda unor politisti droguri. Fiind sub "presiune" acesta a cedat si le-a spus unde sunt drogurile sau a facut o intelegere cu procurorul.
banditzel Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Mai degraba tu ai dat un reply de +1. I-a condus pe anchetatori dupa ce l-au prins cand incerca sa vanda unor politisti droguri. Fiind sub "presiune" acesta a cedat si le-a spus unde sunt drogurile sau a facut o intelegere cu procurorul.simti nevoia sa vb cu mine ? purtam o discutie cu Deza nu cu tine ... :)
L3x@ Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Ti-am aratat unde ai gresit, asa cum si tu i-ai aratat lui Deza unde a "gresit". Same thing you did.
MiTzA- Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 buna ascunzatoarea, pacat ca nu la dus capul si mai departe :)
Guest stefteo21 Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Pariu ca nu a fost ideea lui cu mormantul la cat de tolamac a actionat pe urma :D
_Deza Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 '' i-a condus pe anchetatori către locul unde erau ascunse drogurile'' Deci anchetatorii nu stiau ... :-j dar el i-a condus... Se vede ca ai dat un reply doar pentru a face un +1 :) Am 1k de posturi,crezi ca am nevoie de +1? Cand atingi varsta majoratului mai vorbim,da?
banditzel Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Am 1k de posturi,crezi ca am nevoie de +1? Cand atingi varsta majoratului mai vorbim,da? Eu ti-am zis unde ai gresit ... ps..@ Nu stiu care e faza cu majoratul...Sunt cumva analfabet ?...nu intelegi ce scriu sau ce ? :) Conteaza varsta? E o tara libera ..o comunitate frate..nu scriu undeva ca este vreo medie de varsta..sau deasemenea nu scrie undeva ca daca ai cu 5-6 ani mai mult ca mine eu trebuie sa ma consider inferior. :tiphat:
_Deza Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Eu ti-am zis unde ai gresit ...ps..@ Nu stiu care e faza cu majoratul...Sunt cumva analfabet ?...nu intelegi ce scriu sau ce ? :)Conteaza varsta? E o tara libera ..o comunitate frate..nu scriu undeva ca este vreo medie de varsta..sau deasemenea nu scrie undeva ca daca ai cu 5-6 ani mai mult ca mine eu trebuie sa ma consider inferior. :tiphat:Traficantul a fost prins încercând să vândă heroină poliţiştilor sub acoperire din Graz, Austria, şi i-a condus pe anchetatori către locul unde erau ascunse drogurile.Acum intelegi?PS: Esti inferior din mai multe puncte de vedere. :)
banditzel Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Ideea e ca politistii nu s-au prins unde erau drogurile..el i-a trimis catre ele
_Deza Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Ideea e ca politistii nu s-au prins unde erau drogurile..el i-a trimis catre ele A incercat sa vanda heroina politistilor sub acoperire. :rofl1: Tu crezi ca politia actioneaza pe baza de medium sa ghiceasca unde e heroina ascunsa?Doamne ce minte ai Locul a fost ingenios,actiunea de vanzare a fost prost gandita.
Parazitu' Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Daca era inteligent traficantu trebuia sa ii testeze intai sa ii duca intr-un loc unde nu era ascunsa heroina..nicidecum in cimitir..si atunci vedea care'i treaba.. :) tu faci afaceri asa?pai ce incredere sa ai cu oameni necunoscuti..adevaru e ca era cam cap sec baietasu' .. sau cei care au organizat flagrantu' au fost mult peste el. . :)
Carp Angler Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 ideea e ca, nu stiu daca ar fi existat vrun roman sa'l duca capu sa ascunda acolo drogurile , plus ca la noi daca lasi o lumanare aprinsa pe mormant si pleci , vine altu si o pune la el :) sau alte chestii gen flori , candele etc.
Alecswtzu Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Ce nu face omu pentru bani , pana la urma nimeni nu s'ar fi gandit sa o caute acolo .