Parazitu' Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Belgia anunţă că are un prim caz de gripă porcină, potrivit ministrului Sănătăţii, Laurette Onkelinx, relatează AFP. Belgia înregistrează un prim caz de gripă porcină Vezi Galerie Articol Ministrul nu a dat detalii despre persoana infectată. De la sfârşitul lunii aprilie, câteva zeci de cazuri suspecte au fost semnalate în Belgia, dar toate au fost alarme false. Autorităţile belgiene au asigurat că s-au pregătit bine a face faţă situaţiei. "Ştim ce trebuie să facem", a asigurat ministrul. Sursa: Realitatea.net cam dubios..stirile ore 22:00 ..
L3x@ Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Eu tot nu cred porcaria asta cu gripa porcina, nici pe cea cu aviara. Trebuia sa fie populatia Pamantului decimata la jumatate. Porcul sau gaina nu a aparut ieri ci de mii de ani.
Parazitu' Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Eu tot nu cred porcaria asta cu gripa porcina, nici pe cea cu aviara. Trebuia sa fie populatia Pamantului decimata la jumatate. Porcul sau gaina nu a aparut ieri ci de mii de ani.nu vezi ca de la o simpla raceala se ajung la diferite mutatii si transformari de virusuri...nu avem noi de unde sa stim ce si cum...atunci de ce au murit atatia oameni referitor la gripa aviara?a fost o minciuna nu ? sau cum iti explici daca nu crezi? :)
L3x@ Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 O raceala, da :). Gripa porcina, aviara, cabalina sau ce alte animale mai sunt... nu prea cred. Fie sunt experimentele anumitor state ( de mult timp se cauta un mod de a obtine cantitati de productie mari intr-un mod rapid ), fie un mod de a face o "balanta" in industria carnurilor. Parca vad ca reapare boala vacii nebune.
banditzel Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Eu tot nu cred porcaria asta cu gripa porcina, nici pe cea cu aviara. Trebuia sa fie populatia Pamantului decimata la jumatate. Porcul sau gaina nu a aparut ieri ci de mii de ani. nu are nicio legatura mai doamna cu porcul ... Gripa porcina nu se ia prin consumul de carne de porc! ma rog :-j ...sustii o tampenie prin care sperii lumea ca e din cauza carnei de porc... omg ... :error:
L3x@ Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Rad cu lacrimi ). Te pomenesti ca e din cauza carnii de strut? Sau a carnii de fazan?
banditzel Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Rad cu lacrimi ). Te pomenesti ca e din cauza carnii de strut? Sau a carnii de fazan? http://stirileprotv.ro/stiri/social/gripa-...in-romania.html ia citeste aklo... omg .. #-o Da e din cauza carnii de strutz...logic ... :-j @Chiar nu poti intelege ca nu se transmite prin carne ? sau tre sa iti desenez...cine intra aici de pe topicul linkmaniei si vede ce ai cantat aici rade cu lacrimi la ce desteptaciune te dai tu
L3x@ Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 http://stirileprotv.ro/stiri/social/gripa-...in-romania.html ia citeste aklo... omg .. #-o Da e din cauza carnii de strutz...logic ... :-j @Chiar nu poti intelege ca nu se transmite prin carne ? sau tre sa iti desenez...cine intra aici de pe topicul linkmaniei si vede ce ai cantat aici rade cu lacrimi la ce desteptaciune te dai tu Doamne fereste ... iti zice pana si cel din reportaj ca e o mutatie suferita la PORC care se transmite la OM. Acum intelegi? Deci, tot n-are treaba cu porcul?
banditzel Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Doamne fereste ... iti zice pana si cel din reportaj ca e o mutatie suferita la PORC care se transmite la OM. Acum intelegi? Deci, tot n-are treaba cu porcul? eu ziceam faptul ca tu sustii ca se ia prin carne de porc :)
L3x@ Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 M-ai vazut sa sustin asta? Pentru a "darama" o industrie e suficient sa se intample ceea ce se intampla acum. Citeste inca o data.
Parazitu' Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 oare sa ne pomenim si noi cu niste cazurii ?? :( sa speram ca nu vor fi ..
Fury Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 alt virus creat in laborator care a ucis si o sa mai ucida pe capete . daca ajunge la noi suntem mancati