Jump to content
Strike^^

1,3 tone de peşte ?pescuite” de poliţişti pe ruta Tulcea - Bucureşti

Recommended Posts

Posted

Azi noapte, poliţiştii biroului Delta Dunării au capturat 1270 de kilograme

de peşte, aproape de ieşirea din judeţul Tulcea, către Bucureşti.

Întreaga cantitate era transportată cu o autoutilitară şi provenea din zona Murighiol. La controlul poliţiştilor, şoferul nu a putut prezenta niciun document de însoţire a mărfii (somn, crap, caras, ştiucă, şalău şi scrumbie), motiv pentru care s-a procedat la confiscarea peştelui şi a maşinii cu care acesta era transportat. Acesta s-a ales cu dosar penal.

În această perioadă este permis pescuitul numai la specia scrumbie, pentru celelalte specii fiind instituit ordin de prohibiţie.

http://www.evz.ro

Ce lesinati :| 1,3 tone

Posted

nu 1.3 tone in sine conteaza...conteaza milioanele de pesti omorati prin pescuit pe timp de prohibitie..pe multi ii intereseaza castigul pe loc..daca ar ramane frate Dunarea fara peste?ar muri de foame nu?practic nu se poate asta .. insa asa ca generalitate? lasa frate nu in fiecare an..dar macar 2-3 ani sa se populeze..si apoi 10 ani scoti ca lumea peste...ce sa le ceri :-j majoritatea alearga dupa bani murdari cu limba scoasa precum un caine dupa o bucata de carne .... mi-e si sila .. sunt pescar .. nu profesionist insa mai dau pe la balta... si e pacat..fenomenul asta l-am obs si cand am fost pe balta...oameni scoateau plase..iar pestii mici ii aruncau pe mal..si ii lasau sa moara..in loc sa ii arunce inapoi in apa..ce jeguri de oameni :-j daca ar fi de discutat pe tema asta...ar fi multe de spus..

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...