Strike^^ Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 O persoană şi-a pierdut viaţa şi alte două au fost rănite în urma unui accident produsla km 67 al DN1. În aceste condiţii, circulaţia se desfăşoară cu restricţii, la intrarea în Ploieşti dinspre Braşov.Din primele cercetări, reiese că un autoturismcare circula dinspre Braşov către Bucureşti a pătruns pe contrasens, unde s-a izbit violent de o Dacia Logan care se deplasa spre Braşov. În urma impactului violent, o persoană aflată în Logan a murit pe loc şi alte două din aceeaşi maşină au fost rănite.La locul accidentului s-au deplasat mai multe ambulanţe care i-au preluat pe răniţi.Traficul pe DN1 este restricţionat, cele două benzi ale sensului de mers Bucureşti - Braşov sunt complet blocate, iar autovehiculele circulă pe celelalte două benzi ale sensului de mers Braşov - Bucureşti.Sursa: Mediafax
Parazitu' Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 stau si ma intreb unde se duc banii nostri din taxele platite pentru drumuri..daca am avea si noi autostrazi nu ar mai fi cazuri ca cel prezentat mai sus...starea drumurilor JALNICA E PUTIN SPUS! viteza si drumurile proaste..ca si neatentia produc astfel de tragedii.. pacat..
2dor Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 stau si ma intreb unde se duc banii nostri din taxele platite pentru drumuri..daca am avea si noi autostrazi nu ar mai fi cazuri ca cel prezentat mai sus...starea drumurilor JALNICA E PUTIN SPUS! viteza si drumurile proaste..ca si neatentia produc astfel de tragedii.. pacat.. Gresit, fac zilnic naveta pe km 60 si 78 DN1 (Ploiesti Baicoi) , drumul nu are nici o groapa ! Ala care s-a izbit de logan a fost vinovat ca a ajuns pe contrasens , probabil din cauza ca vroia sa il depaseasca pe unu care vroia sa intre in ploiesti , se intra de pe banda stanga, iar practic banda de viteza este cea dreapta. Am trecut acum o ora pe acolo si se circula pe toate cele 4 sensuri , politia a pus nisip pe combustibilul imprastiat de la una din masini. Am vazut doar loganul avariat , are partea din fata redusa cu vreo 35 - 40 cm , ambele airbaguri au sarit , in rest e ok.
marius_truckerfan Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 stau si ma intreb unde se duc banii nostri din taxele platite pentru drumuri..daca am avea si noi autostrazi nu ar mai fi cazuri ca cel prezentat mai sus...starea drumurilor JALNICA E PUTIN SPUS! viteza si drumurile proaste..ca si neatentia produc astfel de tragedii.. pacat.. Gresit . Pe autostrada , toti smecherii cu masini tari (in general pana in 25 de ani) gonesc cu viteze de peste 200-250 km/h . Nu mai poti face o depasire , ca vin din spate ca nebunii .
2dor Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 SAU poate era obosit si s-a izbit de logan :blink: Poate , nici o varianta nu este exclusa , eu insa tind sa cred ca cel care a lovit loganul vroia sa depaseasca o masina care intra in ploiesti , si mie mi s-a intamplat de multe ori sa imi dea flasuri de pe banda stanga doar pentru ca vrea sa treaca cineva care are mai multi cai putere decat dacia mea . Daca era obosit la volan si presupunel ca l-a luat somnul, de ce nu la luat la 5km de intrarea in ploiesti , unde nu e decat camp si iarba + sosea, pe cand la intrare e deja agitatie , supermarketuri cash and carry. Politia poate sa vada dupa filmari , exact unde se iese din DN1 sunt 3 camere fiecare in directii diferite , trebuie sa apara incidentul ca nu sunt decat 100 - 150 m de la camere pana la locul incidentului.
Fury Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 nu cred ca e necesar sa pui stiri care se dau la PRO TV la ora 5 cu cine si cum a murit.....o sa se uite IceMan pe aici si o sa ai o vacanta scurta )) OT: odihneasca-se in pace , pacat ca pe zi ce trece tot mai multe persoane isi pierd viata in accidente de masina
MIRAje Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 stirile de la ora 5 numai cu toti morti pacat ca in fiecare zi isi pierd viata multi oameni in accidente de masina...R.I.P