Strike^^ Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Elevii claselor a VII-a şi a VIII-a au avut de rezolvat subiectul cu numărul 5 la teza cu subiect unic la Matematică, varianta de subiect fiind extrasă de secretarul de stat în Ministerul Educaţiei, Adriana Pană.Extragerea variantei de subiect din cele zece posibile a avut loc la sediul Centrului Naţional pentru Curriculum şi Evaluare în Învăţământul Preuniversitar, în prezenţa Comisiei Naţionale de Organizare.Durata fiecărei teze cu subiect unic a fost de două ore din momentul primirii subiectelor de către fiecare elev, adică de la ora 12.00.http://www.mediafax.ro
banditzel Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Ultima problema mi s-a parut grea..mai ales ultimul subpunct
L3x@ Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Era interesant daca aparea si vreun print in post-ul cu stirea, un print care sa arate, eventual, "aspectul" subiectului 5 :-\.
banditzel Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Uite un print cum arata ultima parte a tezei ... http://www.imagebam.com/image/ec04e335730454
Carp Angler Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 lungeai laturile alea si iti dadea piramida bid deal , inca n'am uitat din clasa a 8 a <_< acum sunt prins in polinoame si monoizi si mi se par foarte grele , peste 2 ani ... o sa revin cu coment ca la ora aceea mi se par simple :)
banditzel Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 lungeai laturile alea si iti dadea piramida bid deal , inca n'am uitat din clasa a 8 a <_< acum sunt prins in polinoame si monoizi si mi se par foarte grele , peste 2 ani ... o sa revin cu coment ca la ora aceea mi se par simple :) si ce rezolvai
ChoWdeR Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 pt cls 7-a n-a fost chiar asa de greu .. doar logica si putin sa stii teorema lui Pitagora si faceai lejer problemele la geometrie ;)
banditzel Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 pt cls 7-a n-a fost chiar asa de greu .. doar logica si putin sa stii teorema lui Pitagora si faceai lejer problemele la geometrie ;)Mie mi s-a parut greu la prima parte la a 7a ^^
Razvan Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 la clasa a7a faceai usor toate problemele.. mi-a luat 10min sa ii rezolv toate probleme lu` sormea (care e in clasa a7a)teza a fost.. usoara :)ps: eu sunt in clasa a11a dar voi ati avut totusi 2 ore
ChIsToCuL Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 lungeai laturile alea si iti dadea piramida bid deal , inca n'am uitat din clasa a 8 a <_< acum sunt prins in polinoame si monoizi si mi se par foarte grele , peste 2 ani ... o sa revin cu coment ca la ora aceea mi se par simple :) ce rezolvai daca faceai piramida? trebuia unghiu dintre AA' si BC'(care-i diagonala unei fete laterale)
banditzel Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 ce rezolvai daca faceai piramida? trebuia unghiu dintre AA' si BC'(care-i diagonala unei fete laterale) Trebuia sa duci o paralela nuj cum ..bla bla ..si dupaia demonstrai ca ala e paralelogram sau pana mea.. Doar 2 fete au facut de la noi din clasa..si restul am copiat toti gresit acelasi lucru
BeautifulMind Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Asta vi se pare greu ? Pff , eu sunt la mate-info..la exercitii dastea nu iau nici macar 5 daca ma asculta ) Uitati'va si voi pentru ca duceai o dreapta iti dadea 5 puncte...cum sa zici ca este greu ? La ultimul punct trebuia sa scrii ca BC' || AD => tg <A'AD Un print cu prima parte se poate ?
banditzel Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Asta vi se pare greu ? Pff , eu sunt la mate-info..la exercitii dastea nu iau nici macar 5 daca ma asculta ) Uitati'va si voi pentru ca duceai o dreapta iti dadea 5 puncte...cum sa zici ca este greu ? La ultimul punct trebuia sa scrii ca BC' || AD => tg <A'AD Un print cu prima parte se poate ? d) Dacă AC∩BD={O}, atunci A′C′OA este paralelogram Justificarea faptului că
Guest spanky Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 ce mai tin minte cand faceam si eu dalea acu m'am dat dreacu' cu trigonometria si vectori #-o
yoBogdan Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 la clasa a 7-a trebuia sa stii sinus,d(B,AC)este inaltimea din B pe latura AC,in rest teorema lui pitagora sa dovedit buna..prima data in viata
Random Hero Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Asta vi se pare greu ? Pff , eu sunt la mate-info..la exercitii dastea nu iau nici macar 5 daca ma asculta ) Uitati'va si voi pentru ca duceai o dreapta iti dadea 5 puncte...cum sa zici ca este greu ? La ultimul punct trebuia sa scrii ca BC' || AD => tg <A'AD Un print cu prima parte se poate ? BC' || AD -> niciodata nu in piramida @banditzel: nu era cumva radical din 2?
banditzel Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 BC' || AD -> niciodata nu in piramida @banditzel: nu era cumva radical din 2? a da...dar ma rog...nu a iesit cand am dat ctrl+v :D..nuj why
BeautifulMind Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 BC' || AD -> niciodata nu in piramida @banditzel: nu era cumva radical din 2? Cred ca am mai pierdut din notiuni , dar daca iau o foaie tot o fac... (Ma gandeam la prisma scuze :D)