Jump to content
Strike^^

Subiectul cu numărul 5, la teza de la Matematic

Recommended Posts

Posted

Elevii claselor a VII-a şi a VIII-a au avut de rezolvat subiectul cu numărul 5 la teza cu subiect unic la Matematică, varianta de subiect fiind extrasă de secretarul de stat în Ministerul Educaţiei, Adriana Pană.

Extragerea variantei de subiect din cele zece posibile a avut loc la sediul Centrului Naţional pentru Curriculum şi Evaluare în Învăţământul Preuniversitar, în prezenţa Comisiei Naţionale de Organizare.

Durata fiecărei teze cu subiect unic a fost de două ore din momentul primirii subiectelor de către fiecare elev, adică de la ora 12.00.

http://www.mediafax.ro

Posted

Era interesant daca aparea si vreun print in post-ul cu stirea, un print care sa arate, eventual, "aspectul" subiectului 5 :-\.

Posted

lungeai laturile alea si iti dadea piramida

bid deal , inca n'am uitat din clasa a 8 a <_< acum sunt prins in polinoame si monoizi =)) si mi se par foarte grele , peste 2 ani ... o sa revin cu coment ca la ora aceea mi se par simple :)

Posted

bid deal , inca n'am uitat din clasa a 8 a <_< acum sunt prins in polinoame si monoizi =)) si mi se par foarte grele , peste 2 ani ... o sa revin cu coment ca la ora aceea mi se par simple :)

si ce rezolvai :))

Posted

pt cls 7-a n-a fost chiar asa de greu .. doar logica si putin sa stii teorema lui Pitagora si faceai lejer problemele la geometrie ;)

Mie mi s-a parut greu la prima parte la a 7a ^^

Posted

la clasa a7a faceai usor toate problemele.. mi-a luat 10min sa ii rezolv toate probleme lu` sormea (care e in clasa a7a)

teza a fost.. usoara :)

ps: eu sunt in clasa a11a dar voi ati avut totusi 2 ore

Posted

ce rezolvai daca faceai piramida?

trebuia unghiu dintre AA' si BC'(care-i diagonala unei fete laterale)

Posted

ce rezolvai daca faceai piramida?

trebuia unghiu dintre AA' si BC'(care-i diagonala unei fete laterale)

Trebuia sa duci o paralela nuj cum ..bla bla ..si dupaia demonstrai ca ala e paralelogram sau pana mea..

Doar 2 fete au facut de la noi din clasa..si restul am copiat toti gresit acelasi lucru :))

Posted

Asta vi se pare greu ?

Pff , eu sunt la mate-info..la exercitii dastea nu iau nici macar 5 daca ma asculta :)))

Uitati'va si voi pentru ca duceai o dreapta iti dadea 5 puncte...cum sa zici ca este greu ?

La ultimul punct trebuia sa scrii ca BC' || AD => tg <A'AD

Un print cu prima parte se poate ?

Posted

Asta vi se pare greu ?

Pff , eu sunt la mate-info..la exercitii dastea nu iau nici macar 5 daca ma asculta :)))

Uitati'va si voi pentru ca duceai o dreapta iti dadea 5 puncte...cum sa zici ca este greu ?

d) Dacă AC∩BD={O}, atunci A′C′OA este paralelogram

Justificarea faptului că

Guest spanky
Posted

ce mai tin minte cand faceam si eu dalea :)) acu m'am dat dreacu' cu trigonometria si vectori #-o

Posted

la clasa a 7-a trebuia sa stii sinus,d(B,AC)este inaltimea din B pe latura AC,in rest teorema lui pitagora sa dovedit buna..prima data in viata

Posted

Asta vi se pare greu ?

BC' || AD -> niciodata :)) nu in piramida :))

@banditzel: nu era cumva radical din 2?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...