Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest guzgan

Doriti ca adminii sa joace?

Recommended Posts

Guest guzgan
Posted

Doriti ca admini sa joace cu caractere secundare prin diferite guilduri?

Motive: Apar multe discutii toti sunt bazati pe cate un admin.

Se fac magarii...se stiu toate....nu mai spun.

Daca esti admin ramai admin atat si te ocupa de server de banati de cei ce incalca regulamentul.

Daca nu mai sunt 2k de oameni care sunt dispusi sa fie admini.

Rog numai playerii sa voteze!

Posted

nu cred ca e nimeni in stare sa le impuna ce sa faca :) , cand sunt pe charu de jucator sunt jucatori iar cand sunt pe caracteru de admin .. calai :))

Guest |-_-|
Posted

Daca esti admin ramai admin atat si te ocupa de server de banati de cei ce incalca regulamentul.

=)) si ce ai vrea??sasi dea adminu ban singur ca joaca pe char secundar?? :))

Guest guzgan
Posted

deciziile tale pot fi influentate de membrii guildei rivalii guildei si asa mai departe e un subiect delicat ce trebuie abordat

Posted

topic fara sens

e dreptul fiecaruia de a juca , de ce sa ii interzici acest lucru?

P.S. daca nu joci nu esti la curent cu ce se intampla pe server

Guest Log In
Posted

nu sti sa faci un poll ? :)

am votat #-o

esti nub :)

Posted

Oricum jumatate din staff nu mai joaca mu, poate chiar mai bine, asa ca ce atata cunostinte si pile la admin, ca nu se fac lucruri de genul asta pentru ca restul ii vom sarii in cap si la numeroase abateri de genul, nu mai are ce cauta in staff, deci nu se pune problema.

Posted

chiar daca sunt admini nu le poti impune sa nu mai joace. #-o

iti reamintesc ca ei nu castiga nimik pentru ca modereaza acest joc si au grija de bunastarea servarului. :)

ei isi pierd timp pentru a modera si a ajuta serverul si ar fi de-a dreptul penibil sa le impui sa nu mai joace.

Guest guzgan
Posted

trebuie sa fie o solutie...sa scapam de voi ca playeri multi se simt bazati cu voi prieteni si incalca masura in plus ca si ajutati sa nu primeasca ban din motive lesne de inteles

Posted

Nimeni nu vine sa faca pe GM-ul sau moderatorul daca nu are si el un pic de virus MU.

Deci nu poti cere unui moderator sau GM sa nu joace ...

Ce poti cere este neimplicarea in plangeri reevaluari care vizeaza direct caracterele lor de xp sau a colegilor de guild / alianta .

Plus ca o implicare mai mare a Team Leader'ilor in stoparea deraierilor de la o buna conduita a subalternilor lor ar fi de bun augur .

Pana una alta e vorba de imaginea echipei lor .. fie ea de GM's sau moderatori :)

Posted

@quzgan ....

mosu daca tu vrei sa faci chestia asta esti invitatul meu, fa o cerere, renunta a mai juca de placere si dedica ti tot timpul liber "adminatului" si asta fara sa fi platit sau sa ai alta satisfactie ca restul, noi astia micii si neajutorati care cica sarim in sus sa fim fericiti

Guest Log In
Posted

trebuie sa fie o solutie...sa scapam de voi ca playeri multi se simt bazati cu voi prieteni si incalca masura in plus ca si ajutati sa nu primeasca ban din motive lesne de inteles

asa e ma stim si care ce au facut cei din honey mai mult si mai pe fata :) dar asta e nu ai ce face ... inchizi ochii si inghiti sau nu mai joci :)

Posted

adminii/moderatorii au fost alesi tot din playerii care activeaza pe Mu Online,deci este dreptul lor sa continue sa se joace,dar si sa administreze/modereze

Guest guzgan
Posted

am primit disconecturi ingrijoratoare nu mai zic de la cine apoi "prietenii" lui pe spot, pot ajunge adminii sa faca rost de spoturi pt guilda prin acesta golanie?

sunt 100%convins ca de 2-3 ori am patit asa si nu sunt singurul

Sa zicem ca nu joaca daca vor sa joace sa joace....dar sa nu apartina nici unui guild,acum ce mai aveti de spus admini tot nu e bine?

Pe langa ca apar dusmanii intre adminii celuilalt guild ca e unu in hooney ca e unu in hunters ca unu nu stiu unde si toti trag pt guilda lor..nu uitati prima data ei au fost playeri si in plus orice admin plictisit poate oricand sa faca orice fara nici o frica

Posted

trebuie sa fie o solutie...sa scapam de voi

Ada-mi streangu'. Goodbye cruel world. :hanged:

Si daca ti-a dat disconnect de ce n-ai facut reclamatie? Mai bine zis cine a fost faptasul?

Guest Log In
Posted

Ada-mi streangu'. Goodbye cruel world. :hanged:

=)) =)) R.I.P

Guest guzgan
Posted

cine a fost faptasul nu conteaza ca nu am dovezi in momentul ala nu stiam ca trebuie sa fac poze daca iau d/c ca player daca primesti d/c nu stii cum sa faci sa intri mai repede pe spot numai de poze nu ai timp

Posted

Eu zic ca nu au dreptul sa aiba acces la internet.

De asemenea li se mai interzice sa respire si sa se spele cu apa calda.

Propun izolarea adminilor intr-o grota pentru a fi siguri ca nu vor fi corupti de tot ce-i inconjoara

Aberatii :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...