Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lapusneanu

O sugestie demna de luat in seama

Recommended Posts

Posted

Regula de baza aplicabila in orice joc unde e vorba de competitie suna cam asa ;

''Nu modifici regulile in timpul jocului ''

Rog sa va expuneti parerea printr-un singur post si eventual o argumentare scurta .

Am fost urat impresionat de faptul ca si pe S1 oficial sa ajuns la modificarea conditiilor de joc.

Cel mai indicat ar fi sa se mentina un singur XP , goldenii sa aiaba acelasi hp , damage pe toata durata DB-ului....

Aceste modificari avantajeaza sau dezavantajeaza pe unii jucatori in functie de momentul cand au inceput sa joace .

Nu e normal ca unuii sa beneficieze de facilitati cum ar fi xp marit , goldeni cu damage si hp mai mic ,in timp ce altii care incep mai tarziu sa fie dezavantajati din acest punct de vedere .

Conditii de joc si reguli identice de la inceput pana la sfarsit .

Posted

Aprob, exact acelasi lucru am propus si eu. Nu mi se pare normal sa se inceapa cu 10b pe rena, si-apoi brusc 1b. Ca poate altul o fi aflat mai tarziu ca s-a dat rr la baza de date. Iar cu experienta la fel. Dar ma rog, eu zic, eu aud.

De exemplu, eu m-am apucat mai tarziu, si rena avea valoarea de 1b, deci ce trade sa mai fac eu, cand altii aveau deja jwls cu gramada? :)

Posted

Mai ales cu goldenii <_<... cred ca in afara de situatiile "extreme" cred ca se poate aplica sugestia asta.

Acum mai ramane sa fie inteleasa / agreeata si de vdragos..

Posted

Acum mai ramane sa fie inteleasa / agreeata si de vdragos..

vdragos , unde , ? credeam co murit :-j

ontopic .. fara membrii ai stafului la cs :) , vrei cs ? te mananca ? bun , joaca fa lvle si go cu caracteru de joc :)

Posted

vdragos , unde , ? credeam co murit :-j

ontopic .. fara membrii ai stafului la cs :) , vrei cs ? te mananca ? bun , joaca fa lvle si go cu caracteru de joc :)

n-o murit ... se ocupa de server sper

Daca pica chestia cu recuperarea de date se va da rr DM .. si va putea fi luata in considerare si aceasta sugestie .

Posted

PRO pentru idee !

Intradevar s-a mai discutat treaba asta, dar avand in vedere circumstantele si problemele sv din momentul de fata, un rr la db ar rezolva mai multe ... zic eu.

1. Ar disparea miile de jwl, facute ilegal cu dupe...

2. Toti am incepe cu rena= 1b

3. Jucam si noi mai rpd... si evitam eventualele sinucideri, provocate de plicitiseala... :|

Posted

De asta am si votat in threadul lui Lancelot rr db,nu mi se pare normal sa se faca modificari in db pe durata lui,acest in mod evident avantajeaza persoanele care au jucat de la inceput,atat cu xp ,dar si cu jwl.

Eu zic mai bine sa fie inchis 1 luna,sa se stabileasca hp/def/dmg goldeni,jwl/rena,drop,xp etc,iar apoi sa fie puse in aplicare si sa ramana stabile,de aici ies si discutii,certuri intradevar plauzibile.

Posted

Si daca chiar e super nevoie sa se modifice ceva, sa se anunte din timp (minim 5 zile, dar mai mult pt chestii serioase) ce modificare va avea loc si cand se va pune in practica. Aceste lucruri sa se afiseze pe pagina de news (care apare in launcher) a serverului nu doar in joc de catre admni si nu doar pe un topic obscur de pe forum.

De ex.

pozitiv:

* reducerea rena de la 10b la 1b - mi s-a parut rezonabila - poate era nevoie de 1-2 zile in plus fata de ce a fost, mi-ar fi placut imi apara cand deschideam launcherul.

negativ

* "intarirea" goldenilor - s-a aflat de asta cand postau unii pe global ca azi ii papa goldenu+5 cand ieri ii dadeau viteza :blink: - normal ca au aparut comentarii de genu: "iau uite la gilda XXX ce seturi dupate au, ca de unde altundeva daca goldenii nu pot fi omorati".

Posted

da, ar fi frumos sa se dea rr la bd, dar sa se stabileasca o data pt totdeauna exp rate, hp la goldeni, nu sa se modifice pe parcurs. acum s'a creat o mare harababura, plictiseala ma omoara, as juca dar nu am ce.... :banghead:

Posted

:cool2:

Conturile blocate erau goale.

Tot ce dupasera campioni gen garone, pixu si compania au gasit bine mersi pe conturile pe care au jucat ulterior.

Actuala db a cedat datorita erorilor provocate de folosirea bugurilor, iar in viitor nu se stie daca o data reparata(carpita) nu o sa fete iar.

Daca dati rr la db intariti si masurile de securitate(scanuri mai dese, backup la baza de date, etc.)

Posted

pai ar trebui sa fie luate in considerare insa sa fie schimbate pt un nou DB , intradevar cei ce au inceput pe 17 20 aprilie nu au benificiat de unele atuuri de inceput, precum iteme exe cu goldeni mai slabi si bless 10 in conditiile in care a fost scazut cu 90% valoarea renei :)

pro si eu pt sugestie.. dar hey cuvantul nostru oricum conteaza doar 10 % =)) ca asat e regula de baza.. " nu va convine - mergi pe alt server "

:cool2:

Guest 3XTR4V3R4L
Posted

De acord si eu cu sugestia, numai sa gandeasca foarte bine regulile si setarile jocului inainte, ca sa nu apara discutii ulterior si pana la urma tot playerii ajung sa conteste regulile.

Posted

Daca vreti un servar stabil care sa nu mai sufere modificari pe parcurs , de ce tot deschideti n topicuri gen : 'de ce nu merge servaru?' ; 'cand o sa se dea drumu' etc .... Banuiesc ca dragosh stie ce are de facut si la timpul potrivit o sa dea drumu , doar sa fie stabil asta vrea din cate am citit pe forum.

sunt deacoord , desi daca vrei sa faci ceva (jwl, bok ) cu timpul reusesti ...

Posted

Despre ce vorbim noi aici?Este un lucru deja consumata,dupa cum am inteles nu se da rr la db,deci degeaba vrem noi sa nu se schimbe regulamentul in parcursul jocului,eu am ramas cu 20-30 de rene stash(nu am fost atent la anunt pe forum)poate pe urmatorul serv s2 vdragosh va lua in considerarea propunerea noastra

Posted

Regula de baza aplicabila in orice joc unde e vorba de competitie suna cam asa ;

Rog sa va expuneti parerea printr-un singur post si eventual o argumentare scurta .

Am fost urat impresionat de faptul ca si pe S1 oficial sa ajuns la modificarea conditiilor de joc.

Cel mai indicat ar fi sa se mentina un singur XP , goldenii sa aiaba acelasi hp , damage pe toata durata DB-ului....

Aceste modificari avantajeaza sau dezavantajeaza pe unii jucatori in functie de momentul cand au inceput sa joace .

Nu e normal ca unuii sa beneficieze de facilitati cum ar fi xp marit , goldeni cu damage si hp mai mic ,in timp ce altii care incep mai tarziu sa fie dezavantajati din acest punct de vedere .

Aprob

Posted

Despre ce vorbim noi aici?Este un lucru deja consumata,dupa cum am inteles nu se da rr la db,deci degeaba vrem noi sa nu se schimbe regulamentul in parcursul jocului,eu am ramas cu 20-30 de rene stash(nu am fost atent la anunt pe forum)poate pe urmatorul serv s2 vdragosh va lua in considerarea propunerea noastra

nu e clar nimik , toate raspunsurile erau cu semnul intrebarii , se poate intampla orice

p.s. singurul lucru cert e server offline :)

Posted

la prima vedere aprob ce zici tu, dar pe serverele care se respecta se fac eventuri de cateva ore pe zi sau de cateva zile pe saptamana cand xp-ul este mai ridicat decat cel normal al serverului. asa se poate face si aici ca sa nu fie nemultumita lumea; asta bineinteles, anuntata in prealabil.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...