Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lapusneanu

Am putea sti ..?La ce ne serveste..?

Recommended Posts

Posted

La ce ne serveste acest topic cu sondaj atata vreme cat rezultatul nu influenteaza decizia ?

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=285328

Din cate am vazut Lance ... dupa cum a formulat .. a sugerat raspunsul pe care ar trebui sa il dam cu expresii de genul :

dam rr la db si ne jucam ca niste oameni de treaba

Cu toate astea 99% din jucatori au votat ... au si argumentat .

Exista o opinie a majoritatii... cea cu '' RR DB ''

Macar sa intre un admin din cei ce au informatii si putere de decizie .. poate chiar Lancelot ptr ca el a initiat acel ''sondaj de opinie'' sau daca nu Dragos in persoana , si sa ne zica la ce concluzie s-a ajuns .

Ca sa nu existe riscul sa intre un xtest si sa inchida topicul ... rog sa nu posteze nimeni .

Nu e necesara opinia noastra ci a unui admin care stie ce si cum .

Asha putem afla la ce concluzie s-a ajuns .

Multumesc .

pun intr-un citat si rezultatul ''votului poporului'' din acest moment .

Edit ora 11 si 33

Votati-va viitorul dam rr la db si ne jucam ca niste oameni de treaba [ 294 ] [70.33%]

dam roll back pana la inceputul erei noastre si ne jucam ca niste oameni mai putin de treaba?( roll back din 17 aprilie) [ 13 ] [3.11%]

doriti sa se faca totul pentru recuperarea datelor din status si continuam cu circul de unde am ramas? [ 111 ] [26.56%]

Posted

eh nu am sugerat neaparat o varianta :) topicul a fost facut orientativ pentru noi...deoare si in cadrul colectivului nostru au fost mai multe curente de opinie.

Speram sa va oferim cat de curand o solutie pentru a va putea juca in conditii bune :)

Posted

eh nu am sugerat neaparat o varianta :) topicul a fost facut orientativ pentru noi...deoare si in cadrul colectivului nostru au fost mai multe curente de opinie.

Speram sa va oferim cat de curand o solutie pentru a va putea juca in conditii bune :)

Raspuns evaziv ... :D Merci

Inchide topicul pentru a evita spamul .... vor tabara cu replici .

Guest guzgan
Posted

apai lancelot s-au facut multe marlanii pe server si se stiu care sunt dati rr si poate s-a invatat ceva din primul rr

PS:Diablo ce face?

Suntem aproximativ de 3 ori mai multi care vrem rr la db de ce nu ne ia nimeni in seama? Daca se repara caracterul meu e gol ce fac cu el?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...